Şimdi Ara

Dünyanın en komik Türknet fıkrası !!!! 3.Rezillik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Şaka gibi bir türknet fıkrası ile karşınızdayım.
    Dahan önceki konularım :https://forum.donanimhaber.com/sorumsuz-turknet--142073749https://forum.donanimhaber.com/turknet-2-haftadir-interneti-baglayamadi--142148694

    Özetle : Saha dolabında yeterli port olmadığı için türknet 2 haftadır hizmet veremiyordu.Ki burada haksız olan onlar aboneleri olmam için yalan söylediler ben abone olurken port sorunu yaşadığımı söyledim "Merak etmeyin biz portları satın alıyoruz öyle bi sorun çıkmayacak" dediler .

    Gelelim Asıl kısma :
    Dün saat 17 civarında üniversiteden dönerken kapımın önünde türk telekom saha elemanı ile karşılaştım bende artık uzun bir bekleyiş yaşadığım için bari gideyim belki bana bi fikir verir dedim.Kendisi zaten benim için geldiklerini söylediler 30 yeni adet port açtıklarını ve yarın hallolacağını söylediler.
    Pekiiiii şakacı türknet ne yaptı :
    Bu Sabah 11 gibi türknet tarafından arandım bana türk telekomun yaptyıkları arıza talebini olumnsuz değerlendirdiklerini iptal olduğunu bu yüzden benim beklemem gerektiğini söylediler.Dedim ki 2 haftadır bekliyorum ve dün yaşadıoğım şeyi anlattım iptal edeceğimi söyledim yok işte 4 iş günü daha beklememi o anda yeni talep açtığını söyledi mh .

    Sinir krizi geçirerek kapattım .
    Saat 13 civarında bir cep numarasından arandım arayan dün görüştüğüm tt saha ekibiydi(birbirimizin numaralarımızı almadık )
    2 dk sonra binada olacağını ve benim hattımı bağlayacağını söyledi.Bende türknet mh nin söylediklerini söyledim.Kendisi öyle bi sıkıntı olmadığını söyledi.
    Geldi ve gerekli bağlantıları yaptı.
    Türknet ne yapıyor hala uyuyor hala benim portumun olmadığını düşünüyor .

    Gerçekten diğer iss ler taahüt istemese asla türkneti tercih etmezdim.Bu olanlar bir bana mı komik geliyor anlam veremiyorum.


    Şuan evimdeki modeme kadar hattım var ve takılı türknet hala portum yok sanıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaskar -- 26 Şubat 2020; 15:20:59 >







  • Telefon bağlantımı yapınca türknet şüpheli işlem olarak bloke etti anca anladılar bağlantım olduğunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon başvurum olmuş aktfimiş ama İnternet başvurusunun 48 saat sürebileceğini söylüyorlar kardeşim internet başvurusu bu ya yani ne bileyim taş devrinde miyiz 3. Haftaya giriyorz hala kuracaksınız tşk türknet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, aktivasyon sürecinde yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Aktivasyon işlemleri bazen bizimde istemediğimiz altyapı sorunları nedeniyle uzayabiliyor. Biz bu durumda yerleşik operatör altyapı saha ekipleri ile iletişime geçerek sorunun giderilmesini talep ediyoruz.

    Ekipler ile iletişim sonucunda sorunu çözümleyerek dün numaranızı aldık. İnternet başvurunuzu yaptık. Kısa süre içerisinde hizmetinizi aktif edeceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.