Şimdi Ara

Dünya titredi! İlk fotoğraf gece yarısı geldi... KuzeyKore (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
7.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Haha, Roket Adam'ın dediğine de bakın: "En büyük düşmanımız ABD"


    Çocuğuna 20. yaş hediyesi olarak Mustang alan Amerikalının ne de umrundasındır ya?


    Sen halkından fahiş vergiler toplayıp, onlara köle gibi davranıp İsveç yapımı kol saati koleksiyonunu doldurmaya devam et Kim.


    Kendine taptırdığın milletin ve bürokratların dışında kimsenin umrunda değilsin.

  • oğlum tören alanı dışı karanlık baksanıza ülkeye daha doğru dürüst elektrik veremiyolar Dünya titredi! İlk fotoğraf gece yarısı geldi... KuzeyKore 

  • Acı gerçek şu ki, abd istese kk nin yonetimini 1 gunde ele geçirir. Kim in bombalatma emrini iletecek hatta kim in en yakin arkadasi bile abd ajanı çıkabilir. Parmağinda oynatiyorlardir bunuDünya titredi! İlk fotoğraf gece yarısı geldi... KuzeyKore 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çin de komunist parti giderse arkasından buda gider yemişim öyle gücü bildiğin figüran

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek

    Doğu-Batı Almanya gibi bunlarda

    Bi Güney'e bak bi de Kuzey.Bi birleşse enayiler neler olacak da işte

    Birleşmezler. Bir tarafını Amerika fonluyor bir tarafını Rusya.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur1301 kullanıcısına yanıt

    Doğu-Batı Almanya'da aynıydı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika: Bakın görün biz olmazsak bu tiplerle dünya uğraşıcak, onun için bize muhtaçsınız.
    Ben Kuzey kore’nin abd kuklası bi ülke olduğuna inanıyorum. Yıllardır vuruyor kırıyor ama icraat yok. Üstelik bu gösteride kullanılan füzeler vs maket sanki hiç gerçekçi değil.
    Taşlanıcam ama corona ülkelerinde hiç yok hani diyeceksiniz giriş çıkışlar yok ondan bence corona kapitalizim oyunu. Çinden rusyadan illa bişeyler alıyorlar ordandamı bulaşmadı bu virüs? Neyse böyük oyunu gördüm gideyim ben..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı o silah ve füzeler ne öyle ya. Harbi harbi adamlar iyice kendilerini aşmaya başladılar şaka maka baya da yol kadetmişler. Eskiden adamlara gülüyorduk ne tırtlar diye helal osun yani şöyle de bir şey var 2011 de çok kötü orduları vardı eski püskü aletler ile şov yaparlardı şimdi ise ekipmanlar yenilenmiş modernize edilmiş gıcır gıcır son model silahlar alınmış askerler günümüz koşullarına uygun hazırlanmış valla bravo.

  • Boş şov ki bence fotoğraflarda bir şey yok. Bu şovu ABD yapsa fotoğraf karesine sığmayacak ordu, silah, mühimmat, tank, uçak, drone, gemi vs. Vs. şovu yapar. ABD’yi geç Çin’de bunun 30 katı vardır belki. Bu orduyla afrika ülkelerini tehdit ederler anca, dostları bile yok doğru düzgün. Ulusal sınırlara ayak bastıkları anda darma duman ederler bunları. He son olarak da boşa gaza gelmeyin, her sene aynı şeyi yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzey ve Güney Kore’yi aynı sananlar da ağır mağarada yaşıyorlarmış aga.

    Bu arada berber işleri çok komik. Bu kimyonun belirlediği 3-4 saç sitili dışında saç kesimi yasak. Kadınların saçlarını boyaması toptan yasak.
  • Çevrem de sırf bu yüzden çoğu kişiyle konuşmuyorum ön yargılı insanlar dan uzak durmaya çalışıyorum en baştan kafamız her zaman batı'ya çevrilmiş asya ülkelerinin kültürlerini, güzelliklerini göremiyoruz yada görmek istemiyoruz. Evet ben birazını yazdım çok daha fazla katı kuralları var aslında. Kuzey'de yaşayan bir kız var youtube'da 30 dk felan anlatıyor katı kuralları Güney Kore'ye kaçmış bu yüzden bu baskılardan kurtulmak için.


    Türkçe'den sonra en kolay dil öğrenmek Korece ile Japonca gelir. İlk başta zorlanırsın, yazmak istemiyorum ama konuşmak istiyorum, insanlarla diyalog kurmak istiyorum yazmayı öğrenmesem de olur diyenler olursa bunun hakkında bir sürü güzel çevrilmiş kitaplar mevcut link vermek yasak olduğu için buradan atamam ama öğrenmek isteyenler olursa yardımcı olurum günde 1 saat çalışarak 1 yılda (en geç) öğrenirsin yardım almadan (yardım alarak daha kısa sürede öğrenirsin) kore veya japonya'ya gitmek istediğinde de bir sürü kelime öğrenmiş olup gidiceksin, iki laf, iki cümle kurup diyalog yapmak mutluluk verici olucak. Bu ülkelerin de vizesi yok diye biliyorum 30 gün boyunca ülke de vizesiz gezebiliyorsun fakat maalesef asya ülkelerine nedendir bilmiyorum uçak biletleri çok pahalı 5-7k arası değişiyor. Pandemi den sebep mi bizim TL çöp olduğu için bu kadar pahalı anlam veremiyorum. Otel fiyatları normal ortalama 4-5 yıldız oteller 14 gün kalmayı planlıyorum mesela 4k 5k arası değişiyor şehire yakın, istasyona yakın vs. Kafama uygun birisini bulursam beraber gidicem ilkbahar gibi düşünüyorum.





  • Dünya titredi! İlk fotoğraf gece yarısı geldi... KuzeyKore
  • Kafa olarak 1930 lardan kalma gibiler

    Tüm dünyaya haddini bildirdik diye övünüyorlardır devlet kontrollü medyalarında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu KKoren nin yolu yol değil ben bu kkore lideri bu silahları kullanır bence diyorum


    inşallah olacak bir Çin- Amerika savaşında birbirlerini Nükleer silahlarla yok ederler Amin.

  • Oradaki halk bu füzeleri görünce Dünyanın süper gücü biz zannediyorlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya'nın sonuna doğru bir adım daha. Caydırıcılık falan yalan. Her şey birinin yanlışlıkla bir butona basmasına bağlı. Dünya 2-3 defa sonuna çok yaklaştı fakat aptal insanlar hala nükleer caydırıcılık diyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 18 Ocak 2021; 10:41:39 >
  • Dinocan Gökçek kullanıcısına yanıt

    Almanya'nın arkasında sadece Sovyetler vardı. Sonuçta kukla bir devletti fakat Kuzey Kore öyle değil. Kuzey Kore hem Sovyet hem de Çinlilerin korumasındaydı. Diyelim ki Kuzey Koreli bir lider birleştirelim dedi,Çin buna kesinlikle izin vermeyecektir. Çünkü tam sınırında NATO ülkesi olmasını istemez. Bu yüzden zaten Kore savaşında da Çin müdahelede bulunmuştu.


    Eğer olurda Çin sosyalist bürokrasinden vazgeçip liberal bir ülkeye dönüşürse domino etkisiyle Kore'nin de geçeceğini düşünmekteyim. Onun dışında Kore tek bir ülke olarak birleşemez Çin %100 müdahelede bulunacaktır.

  • Ici bostur onlarin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.