Şimdi Ara

Dünya Sağlık Örgütü'ne göre aynı aşının hatırlatma dozlarını uygulamak anlamsız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ladro L kullanıcısına yanıt

    kardes lsd`yi birak ... sende cahillik de yapiyor anlasilan :)


    asinin virusu oldurdugunu sanacak kadar mi basmiyor kafan?


    asi bir ise yaramiyor. bagisiklik vs de saglamiyor. asilananlar virusu daha da azdirip evrim gecirtiyorlar.


    bunlara ragmen hala ruhsal sorunlari olanlar gibi emoji de kullanmak sanirim bir psikyatri uzmanina gorunmen gerekli.



    asi bir halta yaramiyor. al esimde korona cikti. bende birsey yok. kizimda birsey yok. esim 3 gun yatti sadece. 2020 ocak sonu gibi de ilk ciktiginda da gecirdik biz bu mereti. ama o daha agirdi ve atlattik.


    zaten asi olanlarin suru saglik sorunu var. disleri bembeyaz olan insanlar var ama asi sonrasi dis koklerinde curumeler gorunen. genetik vs degil ama iste asi sonrasi gorulmus insanlar var.


    kalp krizinden olenleri, cytokine krizi ile organ yetmezligi gecirip olenleri yazmiyorum bile.


    sen yaptir asini. bagisikligin zayifsa kurtulma sansin olur. ama boyle kendi kendine gulucukler atip cahil cahil yorum kasma. esim 3 gun yatti, bende bir sey yok. ben niye asiyi yaptirayim? soyler misin super zeka? Dünya Sağlık Örgütü'ne göre aynı aşının hatırlatma dozlarını uygulamak anlamsız 





  • ulayrason U kullanıcısına yanıt

    bagisiklik sistemin zayifsa yaptir. ama degilse yaptirma. cunku bu virus akilli davraniyor. dna`nin artik neresinden buluyorsa genetik hastaliklari olanlari vs direkt goturuyor. ama bagisikligi olanlara birsey yaptigi yok. ben 2020 ocak subat gecisinde ailemle yakalandim gecirdim. 2 hafta surdu.


    esim 3 gundur ates ve kas agrisi ile yatti. hizli testlerde negativ cikti ama evde yaptik pozitif cikti. sabah pcr icin gittik iste yapildi yarin cikacak.


    eisme muhtemelen is arkadaslarindan bulasti. esim mrna karisi oldugu icin yaptirmamisti. is yerine gelen onun gibi stajyer hemsire `burnum akiyor bende alerji var alerji var` derken, haftada 1 test yaptirdigi icin testi pozitif cikti. o sirada baska birine de bulastirmis hemsirelerden.


    yani asililar bu virusu yayiyorlar. hemde evrim gecirterek bunu yapiyorlar.


    esim hastaydi bak bende birsey olmadi. kizimda da birsey olmadi. cunku bizim bagisikligimiz var. bende tek fark kendimde hissettigim asiri uyuma istegi ve nedense son 3 4 gecedir burnum akmakta.





  • Dellialli D kullanıcısına yanıt

    Evet bilim adamı konuşuyor susun konuşsun:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ladro L kullanıcısına yanıt

    veli efendide kosan da esektir ama odulu jockey, parayi bagiran, mali ise oynatan goturur.


    sen bu kafayla yetinme, boyle daha da hinclanarak, yarin yokmuscasina ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dellialli -- 14 Ocak 2022; 14:56:6 >
  • Dellialli D kullanıcısına yanıt
    Hocam sözkonusu arkadaş (ladro) gerçek sağlıktan cok aşı, kapanma, pcr testi, maske gibi şeylere kendisini fazla kaptırmış herkes yaşamı boyu onları kullanacak sanıyor olabilir, ancak (olmayan) salgın bitip, (işe yaramayan) aşılar , testlerin sağlık hakemlerince bitiş düdüğü çalınınca sanırım düşleri yıkıldı, kurduğu kapanmalı, 10 aşılı 100 testli yaşam düşleri suya düştü, ondan öyle yazıyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iş nihayete ermeden aşı olmak anlamsız. Denek faresi gibi bi ondan bi ondan 2 doz 3 doz olmadı 2 öbüründen derken delik deşik. Korona olup doğal bağışıklı olmak en temizi.


    Yada siz kendi üzerinizde gönüllü araştırma yaptırabilirsiniz. Benim hoşuma gitmiyor.

  • valla ben asiya karsi degilim ama MRNA turde asinin bu kadar sorumsuzca onaylanmasina karsiyim. isteyen istedigini olsun ama diretmek anlamsiz.

  • Dellialli D kullanıcısına yanıt
    mRNA aşısı, Covid patırtısı sonrası bilim insanları laboratuvara girererek gecesini gündüzüne katarak bulundu gibi yapıldı medyada. Oysa ki mRNA da, recombinant DNA (rDNA) aşısı da 1990'larda çoktan geliştirilmiş, üretilmiş, denenmiş, belgeleri var. Konunun bu yönü üzerine ne diyorsunuz, mRNA'nın 30 yıl önce geliştirilmiş olduğunu biliyor muydunuz örneğin?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya Sağlık Örgütü'ne göre aynı aşının hatırlatma dozlarını uygulamak anlamsız
  • mrna yonteminin gelisiminden bahsediyorsun. evet ... 1999 yilinda cikan bir makalede mrna asilarinin dokusak onarim olusturmakla gorevli T hucrelerini azdirip, sitonik atagina yol acarak, kalp, beyin ve bobrek gibi organlarda iltihaplanmaya yol actigi hakkinda makale okumustum. ayrica okudum baska bir kaynakta insanli ilk denemenin 2013 de basladigi yaziyordu. bu da cok s1ki yasal izinlere dayali testler oldugu yaziliydi. bu kadar s1ki korunan test sureci 6 aya nasil indirildi de insanlara uygulandi, cok garip...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dellialli -- 15 Ocak 2022; 19:57:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.