Şimdi Ara

dün köpek ısırdı (detaylı tecrübe paylaşımı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dün 8:45 te okulun önündeki otoparkta köpek ısırdı hayvan baya yapılıydı en az 10 yaşında var sokak köpeği ama site sakinleri beslemiş üstüne binsen seni gezdirir öyleydi. şimdi ben gidiyorum karşıdan da hayvan geliyor ama gelişi iyi değil beni de 17 senelik hayatımda hiç köpek ısırmamış ona bakmıyorum bile hatta normalde köpekten korkmam ve köpekleri severim. geldi hayvan ben anladım bişey olacağını kaçmıyımda parçalamasın dedim cebimde bi çakı olsa boynunu keserdim ama çok sinirimi bozdu 1.78 boy 68 kilo var yumrukla dalmak istemedim parçalar et met koparır diye. hart yaptı gitti sol baldırdan dişini geçirmedi tek diş izi ve kan vardı okul pantalonu yırtılmadı bile. sonra hemen okulun güvenliği falan yardım etti su ikram ettiler revire gittim hemşire orayı temizledi müdürden izin aldım taksiyle eve gittim sonra devlet hastanesine gittik bizimkilerle. kuduz aşısı + tetenoz + bir şey daha yaptılar aşı kartında immünglobülin yazıyor o olabilir. 1 koldan 1 sağ 1 sol kalçadan yaptılar. 3 gün 1 hafta ve 2 hafta sonra 3 iğne daha olucam. ilk başta özele gittik ama kuduz aşısını devlet yapıyormuş sağlık meslekte stajdaymış çok güzel bir sarışın hatun vardı yaşıtım evraklarımı o doldurdu iğneyi ona yaptırmadım ama dedim bu iğneyi falan kırar kıçımızda kalmasın diye buda böyle bir anımdır ama hayvan ısırdığında bile allahın adını zikrettim doktora reçeteye köpek ısırması diye tanı koydurdum bu gün okula gitmedim ama pazartesi okul müdürüne belediyeyi aratıp o hayvanı aldırıcam özel anadolu olduğu için ilgileneceklerini tahmin ediyorum zaten ilk benle ilgilenenler o köpeğin yaptığını görmeden direk tahmin ettiler çünkü baya insanı rahatsız ediyormuş hayvanı besleyenler belediyenin almasına izin vermemişler kulağı küpeliydi ama kim bilir kaç sene önce yaptılar aşısını. şimdi ısırma vakasına rağmen belediye o köpeği almazsa gidicem öldürücem hayvanı. acıtmadı ama ısırdığını hissettim büyük ihtimal diş geçirip parçalamaya çalışmadı diye acı hissetmedim bakalım banyo yapıcam akşama doğru gelişmeleri yazarım biraz pantolon ve eşofmanın haraket ederken oluşturduğu sürtünmeden yanma var o kadar. birde evde doğalgaz olmasına rağmen gece hasta oldum bu gün burnum akıyor aynı günde 3 iğne yemek direncimi kırdı heralde.

    özet: havlamayan köpek ısırırmış arkadaşlar. belalı bir tipi varsa uzak durun, koşmasına bile gerek yok üstünüze doğru yürürse tekmeyi suratına basın ve elinizde veya yakınınızdaki en yakın cisimle öldürene kadar vurun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E35D290C4 -- 16 Ekim 2015; 15:51:35 >







  • git aşı ol kardeşim
  • Kuduz aşısı olsaydın konunun adı kuduz aşısı oldum dayanamıyorum acıya gibi birşey olurdu :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İstanbul un Fatihi

    Kuduz aşısı olsaydın konunun adı kuduz aşısı oldum dayanamıyorum acıya gibi birşey olurdu :D

    aşıları ard arda vurdular hangisi kuduzdu bilmiyorum ama sol kolumda biraz ağrı var. odamın kapısındaki barfiks demirinde 6 tane rahat çekmeme rağmen 2 tane zor çekiyorum şu an bu kuduz heralde. bide sağ kalçam otururken acıyor solda sadece yaranın olduğu taraf acıyor.
  • Geçmiş olsun. 15-16 yaşlarında kangal ısırmıştı beni köpek görünce yolumu değiştiriyorum hala
  • felixcen kullanıcısına yanıt
    17 yaşındamısın ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de sabahın 6'sında 5 tane köpek çembere almıştı, havlıyorlardı ve sürekli yaklaşıyorlardı. tam ısıracaktı ki birisi, sahipleri koşarak geldi, terbiyesiz köpekler dedi, elindeki ağacı yere vurdu ve hepsi eyi eyi eyi diyerek dağıldılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alhnakbb kullanıcısına yanıt
    hayırdır evlat mı edincen ?
  • Yazık değil mi hayvana ? Belediye uyutucsk onu ? Aynı ülkede aynı semte yaşıyorsunuZ. Belki hayvanın çocukları var belkide baba veya anne...yazıklar olsun dünya dönüyor ise o hayvanın hatrına dönüyor ? Sende müslümansın belki oda zikrediyor dinin önemi yok belkide ateist keşke çömelseydin kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

    Şu köpeklerden nefret ediyorum. Hepsi uyutulsa keşke.

    Sen uyutulsan daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.