Şimdi Ara

Düğün dış çekimine tekrar başlamak istiyorum bu ekipmanlar yeterli mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aynen, onlar sadece belirtildiği gibi baskıya sokar :)

    emek verilen boyutta albümden de kar edilebilir, bazı insanlar sadece fotoğrafları da isteyebiliyor o zaman albüm için ek bir çabaya girişmek gerekmiyor.
  • ThEnD© kullanıcısına yanıt
    Setimi satmıştım 3 sene kamerasız kaldıktan sonra yeni cihaz aldım , şu an tek 50mm 1.8 STM var :)

    Para biriktiriyorum Canon 24-70 ya da Sigma 18-35 ART ya da duruma göre Sigma 17-50 'de alabilirim. 17-50 nin performasından memnun kalmayı ummuyordum ama son ki gezi çekimlerinde gerçekten keskinliği olsun sabit diyaframı olsun beni mest etti
  • Bence size bir Sony A7 II alalım fullframe serisine çok iyi bir yerden giriş yapmış olursunuz :)

    Sony lensleri biraz pahalıdır ama kalitesini de ona göre alırsınız.

    Sony A7 II kullandım uzun süre gelin damat da çektim. Şu an Sony A7 III e terfi ettim gayet memnunum. Makine uçaktan daha hızlı :)
  • khanstern kullanıcısına yanıt

    Merhabalar


    Fotoğraf makinesi ile ilgili bir sorum olacaktır. özel mesaj gönderemediğim için buradan yazıyorum. Ben kendim de bu sektör içinde sayılırım ancak biraz ara verdim ancak şuan bir oluşum içerisindeyim. yeri geldi mark3 ve 1dx de kullandım. her neyse sizden bir ricam olacaktır. şuan hali hazırda bir evlilik teklifi organizasyon işi yapmak üzereyim. yeri tasarladım. bir önceki yerimde eos 550d kullandım. elimde 24-105 EF L IS lensim var. Bir body almak istiyorum. Bunu emekli etmek üzereyim. Arada sırada videolar da çekmem gerekiyor. 550d beni çok memnun etmedi istediğim gibi çekimler yapamadım, idare etti. peki 250d yi önerir misiniz? artık biliyorsunuz çekimler dik yapılıyor biz de teklifleri video için dik çekeceğiz. bu konuda bize bir sorun yaratır mı? önereceğiniz bir body var mıdır? hışırı çıkmış mark3 lere 15-20 bin vermek istemiyorum. çok fazlada bütçem yok. yeni kurduğum yer halen daha para yiyor :) ancak aklımda iş tuttuktan sonra tabi ki bir mark3 ve sony a7 serisine geçiş yapmak istiyorum ama en azından 1 seneyi devirmem gerek. tavsiyelerinizi bekliyorum. saygılarımla..





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.