Şimdi Ara

DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
4.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Babayarov B kullanıcısına yanıt

    Ne oldu sustun birden. Yazacak küfür bulamadın tabii yoruldun. Mahallede biraz turlasaydın bari duyduklarını buraya eklerdin fonacan. Nasılsa forum yönetimi tarafından torpillisin galiba ki bu güne kadar senin kadar küfür sarf edip de şu saate kadar forumda kalabilen olmadı, sırtın sağlammış vesselam. O yüzden sal küfürleri durma, senin tutan yok. Kaçmıyorum bir yere merak etme, aşı karşıtı gibi gözüken ne idüğü belirsiz canlı bombalardan farkınız ne acaba. Devam patlat kendini de biraz daha serinleyelim.

  • Bence sen çamaşır suyunu azalt, sana iyi gelmiyor önceden de kolonya içiyordun belli ki. Oran buran iyice dağılmış ağzında yer değiştirmiş aynı sesi çıkartıyor. Forum yönetimindeki amca oğluna benden selam söyle, kimsenin senin kadar dayısı yok bu civarda, bu forum bunca yıldır böyle küfür eden ve böyle korunanı görmedi. Nasıl bir mafyatiksen artık, senden korkuyolar demek ki. Ben hariç, öt sen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 29 Ekim 2021; 18:45:42 >
  • Kesin seni saraydan kiralamışlar belli. Böyle kötü çirkin bir dil ile aşı karşıtlarının zeka ve karakter düzeyini gösterip bir de muhalifliğin ne kadar sığ ve banal eğitimsiz insanlardan oluştuğunu göstermek için seni konuşturuyorlar. Yönetime de para mı yedirmişler nedir bu burada kussun dursun işime gelir diye herhalde, sonsuza kadar küfür edip de forumda tek tutulan yegane insansı olmanın başka hiç bir anlamı olamaz. Ee, unuttuğun başka küfürler var ise kus, forumun bir kuralı yok senin için babanın çiftliği saylan durma.

  • He canım he. Aslında hoşuma gidiyor bu böyle tipleri sırf muhalifim ayağına destekleyen kim varsa buyursun dokunulmazlığı var adamın, kimse elini kıpırdatamıyor, muhalifim ayağına adam dh nini içinden geçiyor hiç bir uyarı ceza yok. Sahi hangi çetedensin seni tetikçi bellemişler korkuyorlar belli. Korkulacak birinin dp forumunda işi ne git sokağa salla silahını havaya, hastanelerin önünde hemşireleri doktorları öldür aşı yapıyorlar diye ne bu çekincen ürkek alıştırma kendini, fırla doğu.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    ----Pdf kısmi çeviri ---- (mayıs 2010) web capture june 2010


    Sayfa 4

    Rockefeller Vakfı, fırsatları genişleten ve sosyal, ekonomik, sağlık ve çevresel zorluklara karşı direnci güçlendiren çalışmaları desteklemektedir - 1913'ten beri insanlığın “refahını teşvik etmek” için öncü hayırsever misyonunu teyit etmektedir. Yenilikçi süreçlere yüksek değer veren ve fikir aramanın, siloları yıkmanın ve disiplinler arası düşünmeyi teşvik etmenin yeni yollarını teşvik eden sinerjik, stratejik bir yaklaşım benimsiyoruz. Strateji araç setimizin önemli ve yeni bir bileşeni senaryo planlama, bir anlatı oluşturma sürecidir. belirli bir dizi zorluk ve fırsatı etkilemesi muhtemel faktörlere dayalı gelecek hakkında. Senaryo planlamasının, benzersiz müdahaleleri belirlemek, derin etkileri olabilecek önemli kararları simüle etmek ve prova etmek ve daha önce keşfedilmemiş bağlantı ve kesişim alanlarını vurgulamak için hayırseverlikte büyük bir potansiyele sahip olduğuna inanıyoruz. En önemlisi, senaryo planlaması, zaten bildiklerimiz yerine bilmediklerimize odaklanmamıza yardımcı olan metodolojik bir yapı sağlayarak, etkiyi daha etkin bir şekilde elde etmemizi sağlar. İlk senaryo planlama çalışmamızın sonuçları, ilerleyen sayfalarda göreceğiniz gibi teknolojinin rolü ve küreselleşmenin geleceği. Bu rapor, dünyamızın gelişebileceği çeşitli ve farklı yolları yaratıcı bir şekilde düşünmekle ilgilenen herkes için çok önemli bir okumadır. Bu anlatılara ilham veren içgörü kıvılcımları - bir bütün olarak hayırseverlik için çıkarımlarıyla birlikte - hibe alan temsilcilerin, dış uzmanların ve Rockefeller Vakfı personelinin paha biçilmez işbirliğiyle ortaya çıktı. Bu teşvik edici ve enerji verici süreçte bize rehberlik eden Peter Schwartz, Andrew Blau ve Global Business Network'teki tüm ekibe özel teşekkürlerimi sunuyorum. Judith Rodin'den Mektup Rockefeller Vakfı Başkanı4Teknoloji ve Uluslararası Kalkınmanın Geleceği için Senaryolar


    Sayfa 5

    Rockefeller Vakfı'ndaki bu çabaya liderlik eden, ortaya çıkan riskleri ve fırsatları analiz eden ve etrafımızdaki karmaşık, hızla değişen dünyaya nasıl yanıt verileceğini yaratıcı bir şekilde düşünen Araştırma Birimimizdir. Bu dışa dönük zeka işlevi, daha hızlı ve etkili hareket etme yeteneğimizi hızlandıran bilgiyi sentezleyen ve bütünleştiren kesişen bir zihniyeti benimser. Ayrıca, dünyanın her yerindeki yoksul ve savunmasız toplulukların yaşamlarını iyileştirmek için ileriye dönük araç ve teknikleri uygulamaya kendini adamış “yoksul yanlısı öngörü” kavramının şekillenmesine ve inşa edilmesine de yardımcı olmuştur. Umarım bu yayın, meslektaşlarım ve benim neden tam olarak açıklığa kavuşur. söz konusunda çok heyecanlılar




    Senaryo Anlatıları

    KİLİT ADIM

    Sınırlı yenilik ve artan vatandaş tepkisi ile daha sıkı yukarıdan aşağıya hükümet kontrolü ve daha otoriter liderliğin olduğu bir dünya


    2012 yılında, dünyanın yıllardır beklediği pandemi nihayet vurdu. 2009'daki H1N1'den farklı olarak, yaban kazlarından kaynaklanan bu yeni grip türü aşırı derecede öldürücü ve ölümcüldü. En pandemi hazırlıkları bile, virüs tüm dünyayı sardığında, küresel nüfusun yaklaşık yüzde 20'sini enfekte ettiğinde ve yalnızca yedi ayda, çoğunluğu sağlıklı genç yetişkinler olan 8 milyonu öldürdüğünde, hızla bunalmıştı. Salgının ekonomiler üzerinde de ölümcül bir etkisi oldu: Hem insanların hem de malların uluslararası hareketliliği durma noktasına geldi, turizm gibi endüstrileri zayıflattı ve küresel tedarik zincirlerini kırdı. Yerel olarak bile, normalde hareketli dükkanlar ve ofis binaları aylarca boş, hem çalışandan hem de müşteriden yoksun.


    Çin hükümeti, vatandaşlarını risk ve maruziyetten korumak için aşırı önlemler alan tek hükümet değildi. Pandemi sırasında, dünyanın dört bir yanındaki ulusal liderler, zorunlu yüz maskesi takmaktan tren istasyonları ve süpermarketler gibi ortak alanlara girişlerde vücut ısısı kontrollerine kadar, yetkilerini esneterek hava geçirmez kurallar ve kısıtlamalar getirdiler. Pandemi ortadan kalktıktan sonra bile, vatandaşlar ve faaliyetleri üzerindeki bu daha otoriter kontrol ve gözetim tıkandı ve hatta yoğunlaştı. Salgınlar ve ulusötesi terörizmden çevresel krizlere ve artan yoksulluğa kadar giderek artan küresel sorunların yayılmasından kendilerini korumak için dünyanın dört bir yanındaki liderler iktidara daha sıkı sarıldılar.


    İlk başta, daha kontrollü bir dünya fikri geniş çapta kabul ve onay kazandı. Vatandaşlar, daha fazla güvenlik ve istikrar karşılığında egemenliklerinin ve mahremiyetlerinin bir kısmından gönüllü olarak daha paternalist devletlere vazgeçtiler. Yurttaşlar daha hoşgörülü ve hatta istekliydi, yukarıdan aşağıya yönlendirme ve gözetim ve ulusal liderler, gördükleri şekilde düzen dayatmak için daha fazla özgürlüğe sahipti. Uygun. Gelişmiş ülkelerde, bu yüksek gözetim birçok biçim aldı: örneğin, tüm vatandaşlar için biyometrik kimlikler ve istikrarı olan kilit endüstrilerin daha sıkı düzenlenmesi.


    ulusal çıkarlar için hayati kabul edildi. Pek çok gelişmiş ülkede, bir dizi yeni düzenleme ve anlaşma ile işbirliğini zorladı, yavaş ama istikrarlı bir şekilde hem düzeni hem de daha da önemlisi ekonomik büyümeyi restore etti. Bununla birlikte, gelişmekte olan dünyada hikaye farklıydı - ve çok daha değişkendi. Yukarıdan aşağıya otorite farklı ülkelerde farklı biçimler aldı. büyük ölçüde liderlerinin kapasitesine, kalibresine ve niyetlerine bağlı. Güçlü ve düşünceli liderlere sahip ülkelerde vatandaşların genel ekonomik durumu ve yaşam kalitesi arttı. Örneğin Hindistan'da, hükümetin yüksek emisyonlu araçları yasakladığı 2016'dan sonra hava kalitesi büyük ölçüde iyileşti. Gana'da, temel altyapıyı iyileştirmeye ve tüm halkı için temiz suya erişim sağlamaya yönelik iddialı hükümet programlarının başlatılması, su kaynaklı hastalıklarda keskin bir düşüşe yol açtı. Ancak daha otoriter liderlik, artan güçlerini vatandaşları pahasına kendi çıkarlarını sürdürmek için kullanan sorumsuz seçkinler tarafından yönetilen ülkelerde daha az işe yaradı - ve bazı durumlarda trajik bir şekilde. Dünya Kupası, örneğin ulusal bayraklarının bir parçasını taşıyan kurşun geçirmez yelekler giydiler. Güçlü teknoloji düzenlemeleri yeniliği boğdu, maliyetleri yüksek tuttu ve benimsemeyi engelledi. Gelişmekte olan dünyada, “onaylanmış” teknolojilere erişim arttı, ancak bunun ötesinde sınırlı kaldı: teknolojik inovasyonun odağı büyük ölçüde gelişmiş dünyadaydı ve birçok gelişmekte olan ülkeyi diğerlerinin kendileri için “en iyi” olarak gördüğü teknolojilerin alıcı tarafında bıraktı. Biraz "“BAZI ZAMAN BAZI TOPLUMLARI DİSİPLİN VE KONTROL ETMEK MÜMKÜN, AMA TÜM DÜNYA HER ZAMAN DEĞİL.” – GK Bhat, TARU Leading Edge, Hindistan" hükümetler bunu küçümseyici buldular ve "ikinci el" diye alay ettikleri bilgisayarları ve diğer teknolojileri dağıtmayı reddettiler.

    Bu arada, gelişmiş dünyada, yukarıdan aşağıya çok sayıda kural ve normun varlığı, girişimcilik faaliyetini büyük ölçüde engelledi. Bilim adamlarına ve yenilikçilere genellikle hükümetler tarafından hangi araştırma hatlarını izlemeleri gerektiği söylendi ve çoğunlukla para kazandıracak projelere (örneğin pazar odaklı ürün geliştirme) veya "kesin bahisler" (örneğin temel araştırma) doğrultusunda yönlendirildi, bu da daha riskli veya yenilikçi araştırma alanlarını büyük ölçüde kullanılmayan bıraktı. Büyük araştırma ve geliştirme bütçelerine sahip varlıklı ülkeler ve tekelci şirketler hala önemli ilerlemeler kaydettiler, ancak atılımlarının arkasındaki fikri mülkiyet, katı ulusal veya kurumsal korumanın arkasında kilitli kaldı. Rusya ve Hindistan, şifrelemeyle ilgili ürünleri ve bunların tedarikçilerini denetlemek ve onaylamak için sıkı yerel standartlar uyguladı - gerçekte tüm BT yenilikleri anlamına gelen bir kategori. ABD ve AB, misilleme amaçlı ulusal standartlarla karşılık vererek, teknolojinin küresel olarak geliştirilmesi ve yayılmasında bir anahtar attı. Özellikle gelişmekte olan dünyada, kişinin kendi ulusal çıkarı doğrultusunda hareket etmesi, çoğu zaman bu hedeflere uyan pratik ittifaklar aramak anlamına geliyordu. çıkarlar - ister ihtiyaç duyulan kaynaklara erişim sağlıyor, isterse ekonomik büyümeyi sağlamak için bir araya geliyor olsun. Güney Amerika ve Afrika'da bölgesel ve alt bölgesel ittifaklar daha yapılandırılmış hale geldi. Kıtada yeni ortaklıklar arttıkça Kenya, güney ve doğu Afrika ile olan ticaretini ikiye katladı. Çin'in Afrika'daki yatırımı, kilit minerallere erişim veya gıda ihracatı karşılığında yeni iş ve altyapı pazarlığının birçok hükümet tarafından kabul edilebilir olduğunu kanıtladıkça genişledi. Sınır ötesi, resmi güvenlik yardımı şeklinde çoğaldı. En başarısız devletlerin bazılarında yabancı güvenlik ekiplerinin görevlendirilmesi memnuniyetle karşılanırken, herkese uyan tek çözüm birkaç olumlu sonuç verdi.

    2025'e gelindiğinde, insanlar yukarıdan aşağıya bu kadar çok kontrolden ve liderlerin ve yetkililerin onlar için seçimler yapmasına izin vermekten bıkmış görünüyordu..........................




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 29 Ekim 2021; 19:15:34 >




  • monacomen kullanıcısına yanıt

    ama adami da delirtiyorsunuz. adamlar asi karsiti degil. MRNA asilarina karsilar. sanki komple asilara karsitmis gibi algiyi, inatla, kor cehalate dayali fikirleriniz ile tekrar ede ede, algi kasiyorsunuz asi fanatikleri. ben tetanoza karsi degilim, cicek, su cicegi gibi asilara da karsi degilim. hatta tuberkuloz asisinin faydasini subatta gecirdigim bu meretten kurtuldugumda gordum. ama MRNA denilen denek kobay asilarina karsiyim. en az 10 - 15 sene denenmeli gozlemlenmeli canli deneylerinde.

  • firat_kilic kullanıcısına yanıt

    Al sana daha güzel pdf çeviriler buldum git biraz genel kültürün artsın Fırat. Öyle çok doğuda kalma Batıya düşman olma, aşı karşıtıyım ayağına milletin canı ile oynama, bırak insanların yakasını yaşasınlar kinini yere bırak ve uzaklaş.


    DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdiwww.pdfkitapucretsiz.com
    Ücretsiz PDF E-Kitap İndir
    http://www.pdfkitapucretsiz.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 29 Ekim 2021; 19:15:5 >
  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    5+10 sene Virüsün sana uğramayacağına ve ölmeyeceğine inancın var ise olma aşını, git mağarada yaşa bana ne, bunu git tüm dünyanın doktorlarına söyle ya da git Brezilyada Bolsonaro ile yaşa.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    İşin garibi sen olayı sadece aşı mevzusu zannediyorsun. Ben olayları m.ö.12binden beri takip ediyorum.


    Son zamanlar maiden'in mesajı


    DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdi


    DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdiIron Maidenyoutube
    Don't forget to click the reminder as you don't want to be late for the Feast! Join us: Thursday - 10am PDT Thursday - 1pm EDT Thursday - 2pm BRT Thursday - 5pm UTC/GMT Thursday - 6pm BST Thursday - 7pm CEST Thursday - 10:30pm IST Friday - 1am CST Friday - 2am JST Friday - 3am AEST #BelshazzarsFeast #IronMaiden
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DFhBnW7bZHEE&q=EgQuLZpEGKnJ8IsGIhDYjqAP6R4oHeYhQaoeZQxjMgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 29 Ekim 2021; 19:43:20 >




  • firat_kilic kullanıcısına yanıt

    Allah seni ne yapmasın e mi:))) Iron Maiden kliplerinden şarkılarından mesajlar bulup aşı komploları uyduran birine güvenip mi aşı olmayacağız yani? Oğlum Iron Maiden'in solisti bile aşı olmuş ve aşı olmasaydım başım belaya girerdi demiş seni kafan yerinde mi?


    Iron Maiden’ın vokalisti Bruce Dickinson, korona virüsüne yakalandığını duyurdu. Dickinson, “Aşı yaptırmamış olsaydım, başım ciddi belaya girebilirdi, bundan hiç şüphem yok" dedi.


    DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdi
    DSÖ, ek doz olarak Sinovac aşısını önerdigazete duvar
    Iron Maiden’ın vokalisti Bruce Dickinson korona virüsüne yakalandı
    https://www.gazeteduvar.com.tr/iron-maidenin-vokalisti-bruce-dickinson-korona-virusune-yakalandi-haber-1531628




  • monacomen kullanıcısına yanıt

    bak iste aklinin ermedigi konular gelince hemen yine asaglama muhabbeti. bu yuzden diyorum bir psikyatri uzmanina gorun. yazdiklarimi anlayacak yetenegin yok malesef ya da at gozluklerini cikararak tekrar okumaya calis.

  • Babayarov B kullanıcısına yanıt

    Bolsonaro'nun kuzeni misin kardeşi bacanağı mısın nesin.

  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    At gözlüğü mü? Son düzlükte görüşürüz.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.