Şimdi Ara

Dsmart ve Fatura hakkında izlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir dsmart abonesi olarak kampanyalı taahhütlü kullanmaktayım yaklaşık olarak bir buçuk senelik abonesiyim. İlk olarak bu diğer abone olanlara vede abone olacaklara bilgilendirme mahiyetinde olması için bir ufak bir izlenim olması için yazılmış bir yazıdır.

    İlk olarak iyi bulduğum Dsmartın Tv hizmetinden memnunum sinema kanalları olarak verdiği filmler izlemeye kayda değer filmler olabiliyor.

    Paketler konusunda ise yeni yeni paketler çıkarıyor şimdilik bu yeni paketlere yeni kanallar getiriyor ama ilerde var olan paketlerde olan kanal sayısını azaltıp paket sayısını artırabilir buna dikkatli olunması gerekiyor.

    İnternet konusunda ise biraz memnun değilim. İnternet hızı olarak 8mbit almam gereken bağlantı modemm arayüzünde 8mbit gösterirken hız testi sitelerinde 7mbit den daha yukarı bir sonuç göremedim. Adil kullanım kotası sonrası 50 gb oldukdan sonra hızının 3mbit e düştükten sonrada aynı oranda tam 3 mbiti alamıyorum. Yani sağladıkları bağlantı hızlarını tam olarak vermiyorlar. Upload hızı ise 750kbit yerine en az 1mbit olması gerekirdi.

    Ve başlıkda yazıldığı gibi fatura hakkında bir kaç detay vereceğim. Kampanya dahilinde aylık 58 tl gibi bir ücret ödüyorum. Geçen faturayı incelediğimde bir şey dikkatimi çekti. Faturadaki kampanya dahilindeki yararlanılan indirimler çok fazlaydı. 80 tl nin üzerinde bir ücret indirim olarak gösteriyor. Oturdum üşenmeden acaba bu indirimler yapılmasaydı 58 tl olan faturam kaç tl olacaktı diyerek vede sonuç 155 tl gibi bir ücret ile karşılaştım. Bu fiyatı gördükten sonra kendimce çıkardığım sonuç taahütüm bittikten sonra yanlışlıkla kapattırmaz sam yada başka bir kampanya ya katılmaz isem bana 155 tl fatura kesilebilir. ve de belki işin mali boyutu olabilir vergi anlamında orasını tam bilemiyorum ama birşeyler dönüyor sanırım.

    Şimdilik benim eleştiri ve izlenimlerim bunlar, abone olan yada olmak isteyenlere bilgi olması dileğiyle :)



  • bana göre dsmart türkiyenin en yenilikçi vede en iyi platformudur.platform dediğin sadece futboldan ibaret olmaz,türksat dışında başka uydudan yayın vermez iyiki varsın DSMART benim daima kullanacağım vede tavsiye edeceğim tek platformdur tabiiki hatası ve sevabıyla TŞK ler DSMART...
  • wolf41 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle türkiyede uydu yayını futboldan ibaret sanki. Burda dsmartı kötü buluyorlar şayet ben 10 liraya izlediğim yayınları diğer platformlarda bu fiyata asla izleyemem en azından bi 40 50 lira vermem gerekir. bütün platformlardan daha fazla hd kanal seyrediyoruz bence şuan gayet iyi durumda. futbol konusunda son 1 senedir kötü durumda olabilir ama diğer yönlerde tatmin ediyor.
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    evet haklısın herşey maç değil bu arada dsmart türkiyedeki en iyi en kaliteli platformdur digitürke on basar
  • Digiturk te yıllarca kullandık ama içi boş ve pahalı.
    Şuan Dsmarttan çok belgesel-film kanalı olan sistem yok. HD kanal sayısı da en fazla bunlarda. Bakalım bir de arayıp üyelik yenilemek için teklif verirlerse eğer.
  • digital platformların içinde şuan için en iyisi en mantıklısı DSMART...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.