Şimdi Ara

DSmart TTnetliler iin Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aynı konuya denk gelmediğim için farklı konu açayım istedim. Dsmart'ın kampanyası (http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar-internet-fiyatina-d-smart-hd-maxi-limitsiz-fiber-internet-kampanyasi)

    Dsmart'ın kampanyası ise internet+uydu receiver... Zaten altyapı TTnet, aynı paraya 24 ay taahhüt ile Dsmart'ta veriyor.

    Ben TTnet 8mbps'ye kadar akn50gb üyesiyim faturam 63 tl... Dsmart(hd maxi paket)+aynı özellikteki internet de 65 tl...
    Aynı şekilde TTnet 20mbps fiber ücreti 119 tl... Dsmart(hd maxi paket)+aynı özellikte internet de 92 tl

    İnterneti öyle ya da böyle kullanmaya devam edeceğiz, onun için 24 ay taahhüt sorun olmaz.

    Şifreli maçları Maxi pakette izleyebiliyor muyuz? Dsmart'ın sunduğu internette sorun yaşayan var mı? Fiyatlar Dsmart'a geç diyor, geçmek daha mantıklı mı?



  • Ben dün arayıp kaydımı yaptım dediğin pakete. Bugün gelip bağlayacaklarını söylediler ama fiyat değişti biraz. Kablosuz modem+hd uydu alıcısı+hd maxi+ 8 mbps 50 gb hız kotalı efendime söyleyeyim evde hat olmadığı içinde 9 lira ek ücret birde kurulum paralıymış onuda 24 aya böldü toplamda bana hiç bir şekilde kurulum şu bu parası ödemeden aylık 78 lira fiyat biçti. ( Konuya yazarken de aradılar akşam geliyoruz diye ) Dur bakalım memnun kalacağız mı..
  • Bende geçtim, yarın gelip ayarlayacaklar. Maxi paketli HD+ cihaz için Turksat'tan iki lnb çıkışı almak lazımmış, onun için 4 çıkışlı lnb talep ettim pc'de tv karta bağlamak için. Fibernete geçtim, bakalım o nasılmış.. Zaten 65 tl ödüyorum internete, Dsmart'a geçmekte böyle nasip oluyor. Şimdi memnuniyet testine gireceğiz :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: polatz

    Bende geçtim, yarın gelip ayarlayacaklar. Maxi paketli HD+ cihaz için Turksat'tan iki lnb çıkışı almak lazımmış, onun için 4 çıkışlı lnb talep ettim pc'de tv karta bağlamak için. Fibernete geçtim, bakalım o nasılmış.. Zaten 65 tl ödüyorum internete, Dsmart'a geçmekte böyle nasip oluyor. Şimdi memnuniyet testine gireceğiz :D

    Dün bağlayıp kaçtılar hemen 3 dakika bile sürmedi çok yoğunuz abi deyip hd kutuyu kurup modemi bırakıp gittiler. Sinema kanalları falan on numara. İnternet içinde 5 gün içinde telekom hat çekecekmiş ondanda memnun kalırsak iyi. Şuanlık sıkıntı yok çok şükür kanallar on numara.
  • Takipteyim hocam internetten memnun kalırsanız bende TTNet i iptal ettirip geçeceğim.
  • hocam , TTNET'in verdiği hızı veremiyorlar.
    Net 8 mb hızından faydalanıyordum , dsmartı bağlattım kopmalar başladı.
    hızımı 6'ya düşürdüler. desteklemiyor bizim santralimiz , dediler.

    müşteri hizmetleri çok kötü , scriptten aynı şeyleri size okuyup duruyorlar. hatta IVR mesajında Dsmart için 1'i , Dsmart.net için 'yi tuşlayın deselerde , her türlü dsmart'a düşüyorsun , ben sizi aktarayım , cümlesi ile karşılaşıyorsun.

    TV'un HS'yi desteklemiyorsa ve büyük bir ekranı varsa , çözünürlükten yana da bir kazık yiyorsun. 77.kanalda altyazılardaki pikseller adeta kısgın kumlardan derin sulara koşuyorlar , piksel piksel. youtube videoları ile kıyaslanabilir bir kalite(!) söz konusu...

    hiç memnun kalmadım. ulaşabildiğime de kaçın , yaklaşmayın , derim.
  • Merhaba ben dsmart nete bağlantımı internetle birlilte yaptırdım memnunum 0850 532 2105 numaradan satış işlemleri yapılıyor arayarak bilgi alabilirsiniz.kolay gelsin.
  • tabi geçmek daha mantıklı oldu ttnet çözüm ortağı sadece internet vediyor ama dsmart hem uydu alıcısı hemde internet veriyor.
  • İnternette fibere geçmek istemiştim ancak telekom kutuyu koymasına rağmen daha fiber hizmeti başlatmamış, şimdilik 8 mblık tarifem aynen uygulanıyor. Ben bir aydır kullanıyorum, tv yayınlarından da internetinden de memnunum, TTnet'ten aldığım hizmeti alabiliyorum.
  • Bende HD Full paket kullanıcısıyım odamda Dsmart HD mevcut evi taşıdığım için telefonu ve mevcut interneti iptal etmiştim. TTnet'e başvuruda bulundum bağlanmadı 1 haftadır o başvuruyu da iptal edip az önce Dsmart Net yalın internet 8mbps limitsiz başvurumu gerçekleştirdim fullhd paket, internet, kablosuz modem ve yalın ücreti ile 85-87 tl arası fatura ödeyeceksiniz dedi tabi buda benim çok işime geldi açıkçası hem internete hem de internete ayrı ayrı para ödemekten kurtuldum ttnete ödeyeceğim faturaya internet+tv çok iyi geldi umarım memnun kalırım



    Başvuruyu yapalı 24 saat bile olamadı.. bugün 10 gibi telekomdan aradılar hattımı bağladılar, az öncede dsmartı aradım açılmış mı diye sormak için. hattım aktif olmuş bilgilerimi aldım akşam kurulumunu yapacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 12 Ocak 2013; 14:54:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.