Şimdi Ara

Dsmart Almayın aldırtmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 30.01.2022 tarihinde tv+internet paketimin sözleşmesi bitiyordu. Yan oda sözleşmem 02.07.2022 tarihinde sözleşmem bitiyor. Yan oda 24 TL

    23.01.2022 tarihinde edevlet üzerinden fesih başvurusu yaptım.

    23.01.2022 tarihinde Turknet'e geçiş talebi için başvurdum

    24.01.2022 tarihinde hizmetler kapatıldı.

    Aynı gün aradım TV aboneliğim iptal olacak ama interneti geri açın diye. TV açılmadı, internet açıldı.


    30.01.2022 tarihinde Turknet hizmetimin geçiş işlemleri yapıldı hizmet aktif oldu. Yani Dsmart internetim iptal olmuş oldu. Subat faturası çıkartamazlar.


    Şubat faturası olarak Ana paket ve yan oda olmak üzere 156 TL fatura çıktı. 156-24= 132 TL'lik ekstra fatura. Ayın 7sinde de TV+internet aboneliğimin iptali olduğuna dair dsmart sitesinde bilgiye ulaştım. İptal etmişler. Ama ayın 7sinde. Doğal olarak fatura itirazında bulundum. Kayıt açtım silmişler. Aradım sallamadılar.


    Az önce Dsmart sitesine girdim.


    Sn abonemiz cihaz iadesinin yapabilmeniz için son gün. 500 TL yansıyacak yoksa falan filan diye bir mesaj. 1 haftadır müşteri hizmetlerini arıyorum. Bana dedikleri laf aranacaksınız size bilgi verilecek vs. SMS gelecek. Ne gelen var ne giden.


    Müşteri hizmetlerini aradım. O arada da mevcut paketlerime bakayım dedim. Aboneliğim tekrar aktif. 58.5 TL ana paket+ 24 TL yan oda.


    MT'e sordum nedir bu? Siz iptalinden vazgeçmişsiniz beyfendi demez mi?


    İlk çıktığından beri kullandığım Dsmartın müşterilerini bu şekilde davranıyor. Kendi kafalarına göre abonelik yeniliyorlar. Bir de gerekçeleri var. Sizi aramışlar siz onay vermişsiniz. Vayy beee. Bildiğin mafya olmuş bunlar. Girişi kolay çıkışı zor.


    Az önce sözleşmeyi bozup tüm aboneliklerimin iptalini istedim. Bana 96 TL'lik sözleşme bozma bedeli çıkacak dediler. Yarın cihazları bayiiye götürüp teslim edeceğim. SMS yada geri arama filan beklemem artık. Bakalım bayii nasıl bir problem yaratacak. Merak ile bekliyorum.


    Sizlere tavsiye birisini delirtmek mi istiyorsunuz. Onu Dsmart abonesi yapınız. Dsmart müşteri hizmetleri ve Dsmart şirketinin hizmet anlayışı bunu sağlar.




  • nede olsa kimse birşey yapamaz kafasında istediği gibi at koşturuyor umarım sorun çözülür ama zor..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende dekoder için SMS bekledim. Baktım gelmedi. 4-5 gün sonra bayiye götürdüm. Teslim aldılar. Eksiksiz teslim alındı belgesini de aldım. Dsmart bitti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iptal ettim bir daha asla olmam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.