Şimdi Ara

Dsg ve garanti süresi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba. Ben de birçoğunuz gibi vw araçlarını seviyorum fakat turkiye distribütörü olan doğuş otodan hic memnun degilim. Vw nin boyle bir Holding'i haletmedigini düşünüyorum. Satış politikalarını tamamen sömürü üzerine Kur'an bu holdingin sahibi dunyanın en zengin insanları sıralamasında Türkiye'den ilk sırada yer aliyor. Uc kurusluk parçaların yuksek fiyatlardan satılması , garanti sürelerinin kısalığı ve paranizla rezil olma garantisi artık herkesin canına tak etmiştir. Bir cok ülkede dsg garanti süresi cok daha uzunken TR de bu sürenin 2 yılda kalması ve garanti uzatımınin (min 2000 tl) cok pahali olması bu sömürünün en buyuk göstergesi. Biraz organize olup bu durumu protesto etsek alımları durdursak eminim bu durum duzelecektir. Şayet ihtiyacın şiddeti cok yuksek degilse alım kararları ertelenerek bu amaca ulaşılabilir ve bu donem tam da zamanı diye düşünüyorum. Herkes kendi çıkarını düşündüğünde toplumsal refah azalıyor ve bireysel fayda maksimizasyon cabası butun tüketicileri cezalandırıyor. Herkes artık bunun farkına varmalı ve sabırla organize olup bu tuzağa düşmemeliyiz. Inanın cok zor degil. Diger türlü sunu bılıyorlar ki sen almasan başkası alacak. Buna yeter deme zamanı coktannn geldi. Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Benim gibi yapın almayın. Zira defalarca golf almaya niyetlendim her defasında gidip karşılaştığım hoş olmayan durumlar sonucu vaz geçtim...
  • Araç alınacaksa bile düz vites alınsa dsg ler elde kaldığında bundan sonra oluşacak mağduriyetler gönderilecektir. Bununla beraber manuel ve otomatik arasındaki fiyat farkı kapanacaktir. Passat da bu fark 13000 tl yi buldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protesto = Almamak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.