Şimdi Ara

Ds4 Turuncu Işık- Açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
31.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler durduk yere joystick çalışmamaya başladı.Kabloyla bağladıgımda turuncu ışık yanıp sönüyor.Daha sonra tepki yok.Resetledim arkasından.Başka kabloyla denedim.Pc ye bağladım.Sarjı full görünüyor.Ayrıca pc ye kabloyla bağladıgımda kol çalışıyor.Ama konsolda kesinlikle çalışmıyor.



  • yabancı forunlarda şöyle bir çözümden bahsedilmiş , mobil olduğum için googledan çevirdim



    Bunu buldum ve işe yarayan tek şey bu oldu.



    "DS4 Bağlantı Sorunlarını Düzeltmek İçin Ayrıntılı Bir Kılavuz.

    1. PS düğmesini basılı tutarak eşzamanlı olarak paylaşarak DS4'ünüzü eşleştirme moduna getirin. Işık çubuğu beyaz yanıp sönmelidir.

    2. Aşağıdaki cihazlardan herhangi birinde DS4'ü Bluetooth üzerinden cihaza bağlayın. (PC, Android, PS3)

    3. Eşleştirilmiş Bluetooth aygıtından DS4 bağlantısını kesin. Doğrudan bluetooth cihazından bağlantısını kesdiğinizden emin olun. Bağlantı kesildiğinde bir pim veya küçük dar bir cisim bulun ve DS4'ün arkasındaki sıfırlama deliğine itin. 10 saniye yerinde tutun.

    4. USB kablosunu DS4'e bağlayın ve PS4'teki gücü açın. Sistem giriş ekranına yüklendikten sonra PlayStation Butonuna basmanızı isteyecektir. Bu, DS4 ve PS4 arasındaki eşleşmeyi silecek. DS4 artık tamamen çalışabilir olmalıdır.

    En iyi sonuç için adımları tam olarak uyguladığınızdan emin olun. "




  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    çok saolasın deneyeceğim bunuda.
  • Ps4 un zamanla usb girisi tozlaniyor. Sarj icin bagladigimizda sarj oluyor fakat baglanmiyor konsola. Usb girislerini pamuklu cubuk ve kolonya ile temizlemek lazim.
  • farklı bi cihazdada aynısı oldu hocam.ayrıca başka joystick takınca sarj etti konsol
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Malesef olmadı.Denemediğim yöntem kalmadı.Bunu garantiye verip, yeni bi joystick alacağım
  • gio88 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun , garanti var ise yollamak en iyisi
  • gio88 kullanıcısına yanıt
    Selam.. konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama nasıl sonuçlandığı konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim. Bahsettiğiniz aynı sorunu yaşıyorum, elimde 4 kol var bir tanesi turuncu ışıktan baska birşey yapmıyor. Sarj full kablo saglam vs.. çözümünü bulamadım. Size ne dediler, cevap dönerseniz memnun olurum. Saygılar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dertwert

    Selam.. konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama nasıl sonuçlandığı konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim. Bahsettiğiniz aynı sorunu yaşıyorum, elimde 4 kol var bir tanesi turuncu ışıktan baska birşey yapmıyor. Sarj full kablo saglam vs.. çözümünü bulamadım. Size ne dediler, cevap dönerseniz memnun olurum. Saygılar..
    Hocam naptınız bende de aynı sorun var şuan açılmıyor
  • Yokmu bilen
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Selam. Hiçbir yerde çözüm bulamadım konu hakkında. açtım içini baktım vs bişey de göremedim..bozuk kolun bataryasını diğer kola takıyorum şarj full.. virüs muhabbetleri yokken 2.el kol aldım ondan da memnun değilim.elimde bozuk bir kol var öylece duruyor. tamir ettirilecek zaman da değil. durum bu kardeşim. sen bir bilgi bulursan paylaşırsan sevinirim. sağlıklı günler..
  • dertwert kullanıcısına yanıt
    Ben çareyi yeni kol almakla buldum hocam malesef masraf çıkardı bana. Dediğiniz gibi su zamanlar da tamirle falan uğraşmak istemedim
  • Çözüm bulabilen var mı? Bende aynı dertten müzdaripim
  • Ben pc de kullanıyorum o bozulan ı. Kablo ile bağlayınca pc tanıyor.
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm. Sizlere de bilgi vermek istedim. Aylardır bu sorun ile ilgili internet de okumadığım yazi kalmadi ama çözüm de bir türlü bulamamis ve foruma yazmıştım. Benim gibi turuncu ışık yanma ama kolun acilmama sorununu yasayan arkadaslara yardımcı olmak için yazıyorum. Yapmanız gereken çok basit. Ps da ayarlar altinda Bluetooth cihazları seçiyoruz ve kollar karsimiza geliyor. Simdi burada iken saglam bir kol ile tüm kolları teker teker secin ve bu unut deyin.. sonrasinda arizali kolu ps usb kablosu ile baglayin ama bagladiginiz anda turuncu isik yanacak ya iste tam o anda hem ps tusuna hem de arkadaki resetleme tusuna bir toplu igne ile beraber 10 sn elinizi kaldırmadan basin. Eger olmaz ise bu işlemi bi kac kez tekrarlayın. Bunu yaparken beyaz ışığın yandığını ve kolun açıldığını user secme ekranina geldiğini göreceksiniz. Yapamadım diyenler ozelden ulassin. Saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dertwert -- 12 Mayıs 2020; 14:9:8 >
  • Arkadaşlar selam. Yukarıda anlattığım gibi hatayı cozemeyenler icin kesin cozum veriyorum..

    Ds4 Turuncu Işık- Açılmama sorunu
  • Malesef ben yapamadım servise müraacat edeceğinin
  • Selamlar, ds4 usb kablo ile bağlıyken çalışıyor fakat kabloyu çıkardığım an bağlantı kesiliyor.

    Çözümünü bilen arkadaşların yardımını rica ederim.
  • Deneme yanılma ile bulduğum çözümü aktarıyorum arkadaşlar. Ds4 kolunun içini açın. Açmak için arkasında bulunan 4 adet vidayı sökün. (yada youtube'dan nasıl söküldüğüne bakabilirsiniz) Sorun çok büyük ihtimalle bataryadan kaynaklanıyor. Bataryayı sökün ve kablo ile ps4 yada pc de deneyin. %99 ihtimalle normal şekilde çalışacaktır. İnternet üzerinden batarya temin edip takabilirsiniz.


    Dip not: Kişisel deneme yanılma ile bulunmuş çözümdür. İşlemi yapacak olan kişi kendinden ve malından sorumludur.

  • ShadowSolider kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam. Az önce başıma geldi bozuk kolun bataryasını söküp taktım düzeldi. Sorun kesin bataryaDs4 Turuncu Işık- Açılmama sorunu  

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.