Şimdi Ara

Double Horse 9074 sorun ve tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    İlk okul 2 ye geçen yeğenime bizim kontrolümüzde oynaması için helikopter sözü vermiştik ve hepsiburada.com dan indirimle satın aldım. Kullanma kılavuzundaki talimatları uygulamama rağmen bir türlü ürün havalanmadı. Cihazı elimle tutarak hızını arttırdığım zaman kendisini yere bastırdığını hissediyorum hissediyorum. Yarın ürünü iade edeceğim. Bunun yerine ne tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bence v911 gibi 4 kanallı küçük birley alin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ati1919 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ati1919,

    Başka tavsiyesi olan yok mu ?
  • Video veya foto paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız. Bu şekilde ne söylesek boş olur. Tavsiye bakımından bütçe ve çocuğun kullanım seviyesi önemli. Başlangıç için helikopter yerine simülatö kumanda alın programla uçuş yapıp alışmasını sağlayın bu alınan ürünün kırılmadan kalması önemini anlaması bakımından da iyi olacaktır
  • hebelup kullanıcısına yanıt
    Selam, ürünü geri gönderdim 1-2 güne ücreti iade edecekler. Bunun yerine kullanması kolay en azından 2-3 düşmeye kırılmayan ileri geri sağ sol tam fonksiyonlu bir marka model önerebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YasiN® Y kullanıcısına yanıt
    Her ürün her düşmeye kırılmaz. düşmenin şekline bağlı olarak mutlaka hasar görecektir. Madem kıracak düşecek diye düşünüyorsunuz nispeten ucuz modellere yönelin. İyi bir şey yapayım istiyorsanız tüm profesyonellerin geçtiği yoldan geçmesini sağlayın. Böylece hobiden soğutmadan beceriksizim diye düşünmeden ilerlemesini sağlarsınız.

    Size tavsiyem Simülatör kumanda alın yaına da Real Flight ya da PhoenixRC gibi simülatör oyunları yükleyin. brada uçuş yapmasını sağlayın. belli bir saat uçuştan sonra eline helikopteri verin. V911 model bir helikoopter var bu tarz uçuşlar için iyidir.
  • hebelup kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Sipariş ettim. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.