Şimdi Ara

DotA 2 Söz dinleyen, Ranked PT Boost için 3K-3.5K arkadaşlar aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DotA 2 oyununda PT rankınızı çok kolay yükseltmeniz için gereken şeyler; doğru hero seçimi,doğru skillbuild, doğru item ve ayrılmayan bir takım olmaktan geçer. Gerçi oyuncuda az da olsa yetenek olmadıktan sonra bunar da yalan olur ya neyse...Şimdi diyeceğim şu ki; tek amacı kazanmak olan bir pt, oyundan zevk almanız ya da almamanız umrumda değil. Söylediğim heroları alıp her oyundan galip olarak ayrılmak istiyorum. Her 10 oyundan 9 tanesini kazanabilecek bir takım kurmak istiyorum. Bu sayede sürekli rankımızı arttıracağız. Ancak özellikle belirtmem gereken kurallar var;

    1)Söz dinleyeceksiniz, ikiletmeyeceksiniz!
    2)Söylediğim heroları alacaksınız, sormadan hero seçilmeyecek!
    3)Skill dağılımı supportlar için özellikle mana doldurma, tutma, engelleme, şeklinde vereceksiniz misal shaman 3.skili fulleyecek ve sonra hexi ancak ultisi de açık olacak.
    4)Kimse kaçamayacak durumdaki düşmana ulti veya hasar skilini kullanmayacak.
    5)Skilleri sırayla atacaksınız misal shaman shakles ile tutuyorsa 4 lvl ise skill seviyesi 5 sn sürer boşa başka engelleme skilli atmaya gerek yok
    6)Kill peşinde koşmayacaksınız ,amaç anabinayı yıkmak ve bitirmek. Duruma göre yandaki barakları da almaya gerek 5 vs 2 isek diğerleri ölüyse direk bitirebiliyorsak direk bitireceğiz özetle.
    7)Genel olarak rat dota oynayacağız , ancak karşı takıma göre bu da değişebilir.
    8)Support söylemeye gerek kalmadan işini yapsa iyi olur. ward al, deward yap, kurye al ,uçur,dust ,teleport al, karşı da invis varsa en çok geçebileceği yerlere sentry koy ward 4 tane alabiliyorken 2 tane alma ve bizde de invis herosu varsa dust alsanız yeter alıp atın base'e. Smoke al dememize gerek kalmasa iyi olur. Dust ve Teleport alıp base'e bıraksın teker teker ,carry boşa ona para harcamasın. Ancak asıl sorun al dediğimizde alacak durumda olması itemi olup olmaması umrum da değil bir tane boot olsun ayağında dk 20 kadar ya da dk30 a kadar arcane yapsın. Dk40 dan sonra da olsa mekanism bitirsin. urn alsın parası artınca dust alıp atsın base'e zamanında Takımda urn varsa almasın..
    9)Bunlar size uyarsa ekleyin atalım toplam 5 kişi olmadan bu kadar fazla şey beklemiyorum ancak bunları yaparsanız kaybedeceğiniz tek şey özgürlüğünüz. Ama kazanacağınıza değeceğini düşünüyorum!
    10)Bu kadar söyleyeceklerim ,sizden mükemmel oynamanızı beklemiyorum. Bunları yapabilecek kişiler eklerse iyi olur boşa birbirimizi üzmeyelim. Kimse benim yerim kesin demesin onu da diyeyim bir kaç maç kötü oynarsanız gidersiniz. Umutsuz vakaysanız direk postalarım zaten. Sesli iletişim dert değil ben de açmıyorum yaşım 34 olduğundan veletlerle konuşmak garip durabiliyor. 10 yıllık DOTA ve betadan beri de dota 2 oyuncusuyum ama hala 3K'yım. Artık buna bir son vermek istiyorum hesap satın alabilirim ancak kendim kazanmak istiyorum, soloda bu yaşta veremem ancak pt de 6-7k ya kadar yolumuz var. Her ne kadar uzun olsa da yol...Reflekserim kusursuz olmasa da carry,safelane,offlane,midlane,jungle hala 5k seviyesinde oynayabilirim. Support ve Tank olarak hiç sorunum olmadı gerçi.
    11)İtiraf ediyorum köle gibi çalıştırıcam sizleri... ahahahahah(!)


    Ana hesaphttp://steamcommunity.com/id/kenpachinarutoichigokillua/

    Yedek hesap; öncelikle bunda eklesenşz daha iyi olur pt rankımı düşürmek istemem boşu boşuna denemek için...http://steamcommunity.com/id/mrmiddle/


    Sistem Notu : Bu ilan kurallar dahilinde yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 26 Mayıs 2017; 18:53:2 >







  • Hocam evin adresini vereyim benim yerime de sen oyna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

    Hocam evin adresini vereyim benim yerime de sen oyna

    Yaw zaten bulabileceğimi sanmıyorum da bulsam kanaldan bulurdum ancak 100 maçtan 90 tanesini kazanabilirim böyle bir ekiple her daim orası kesin, yani, sürekli pt kurup da 2 maçtan 1 ini kaybedenler var onlara örnek teşkil etsin diye yazdım daha çok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 6 Mayıs 2017; 23:27:31 >
  • Bu dediklerini her oyunda yapıp eğlenebiliyorum da. Ama denilenleri unranked'da yapar ya da takımın yapmasını istersen "Come on it is just unranked", ranked'da yapmasını istersen "Come on it is just a game" yanıtını alıyorsun. Yani bu dediklerin senin, belki de benim de, standardın iken bir başkası için lüks, uğraşılması gereken bir durum ve last hit/deny yapmayı ilk beş dakika kafası kaldıran bir güruh var burada.

    2 kişi bulabilirsen şanslısın.

    Soloda da 5k performansı için bol bol 5k'lar ile oynayabilirsin. Oynamadan önce bol bol stream izlemek, yazı okumak, Dota 2 için bilinmeyen ufak tüyolar veren youtube videoları izlemek gerekiyor. Gerçekten de zaman ayırırsan 5k biraz kırılma noktası olduğundan 5k demeyelim ama kısa vadede, üç dört ay içinde 4-4,5k performansı sergilersin. Kaldı ki sen zaten bunları biliyorsundur ama yaş ilerleyince doğal olarak zayıflıyorsun. 20-24 yaşlarında canavar gibi oynayan 5-7k arkadaşlar var.

    Bir de ben de Dota 1'de 10 oyunun 8'ini güle eğlene kazanırdım çünkü benim oynadığım zamanda ve ortamda last hit, deny, farm, tp falan bilinmezdi. Support alınmazdı. Ama bunda gerçekten anlayamadığın, çözemediğin adamlar var. 10 oyunun 9'unu da kazanamazsın çünkü sen seviyeyi yükselttikçe rakip de ona göre geliyor. 10/6'yı yakalarsan iyi oyuncusun demektir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Bu dediklerini her oyunda yapıp eğlenebiliyorum da. Ama denilenleri unranked'da yapar ya da takımın yapmasını istersen "Come on it is just unranked", ranked'da yapmasını istersen "Come on it is just a game" yanıtını alıyorsun. Yani bu dediklerin senin, belki de benim de, standardın iken bir başkası için lüks, uğraşılması gereken bir durum ve last hit/deny yapmayı ilk beş dakika kafası kaldıran bir güruh var burada.

    2 kişi bulabilirsen şanslısın.

    Soloda da 5k performansı için bol bol 5k'lar ile oynayabilirsin. Oynamadan önce bol bol stream izlemek, yazı okumak, Dota 2 için bilinmeyen ufak tüyolar veren youtube videoları izlemek gerekiyor. Gerçekten de zaman ayırırsan 5k biraz kırılma noktası olduğundan 5k demeyelim ama kısa vadede, üç dört ay içinde 4-4,5k performansı sergilersin. Kaldı ki sen zaten bunları biliyorsundur ama yaş ilerleyince doğal olarak zayıflıyorsun. 20-24 yaşlarında canavar gibi oynayan 5-7k arkadaşlar var.

    Bir de ben de Dota 1'de 10 oyunun 8'ini güle eğlene kazanırdım çünkü benim oynadığım zamanda ve ortamda last hit, deny, farm, tp falan bilinmezdi. Support alınmazdı. Ama bunda gerçekten anlayamadığın, çözemediğin adamlar var. 10 oyunun 9'unu da kazanamazsın çünkü sen seviyeyi yükselttikçe rakip de ona göre geliyor. 10/6'yı yakalarsan iyi oyuncusun demektir.

    Eskiden zaten övgüm biraz fazla olduğundan sürekli 4-5K ile oynardım. Ancak neredeyse hiç fark göremedim. Nedeni de çok basit adamların %90'ı birkaç hero ile o rankları elde etmiş, olması gereken Allrounder için, yaklaşık 100 heronun hepsiyle 4-5K olması.Tank için tüm tank herolarıyla 4-5K olmasıdır. Yani turnuvalarda boy gösteren yeni yetmeler bile naylon diye tabir ettiğim 4-5K oyuncular. En fazla 20 hero ile 4-5K ayarında oynayabiliyorlar. Yanlış anlama Her oyuncudan 100 heroyu oynamasını beklemiyorum yerine göre zaten oynayacağı hero sayısı değişir.Ancak 7K mid oyuncusunun midlane herolarının neredeyse hepsiyle en azından 6K ayarlarında oynamasını beklersin.Bir hero ile Neyse; dün bir maç izledim mesela 7.5K adam Puppey ile karşılıklı oynuyor ancak oynadığı Magnus hem midde oynadı hem de en fazla 4-5K seviyesinde idi. Ha oyunu kazandılar onu da diyim ancak Puppey bilerek kaybetti turnuva olmadığı için hiç sallamadı aynı takımda Slark vardı mesela Tüm ancientları dolanıp canı azaldığında artmamasına odaklanarak wardları tespit ediyordu. Ancak tüm yerleri söylemesine rağmen Puppey birini bile kırmadı. Adam turnuvalarda açık vermek istemiyor kolay lokma gösteriyor kendini sadece turnuvalarda ise tamamen farklı oynuyor.
    Dota 1 de kurye alınsa bile herkes kendine alırdı paylaşıma bile açmazlardı ,ormancı birisi ormana girer her takımdan çıktığında da oyunu alırdı bu genelde troll ya da life stealer olurdu çok güçlülerdi çünkü...

    Ben kendime güveniyorum sonuçta oyun modu kaptan modu bile değil bu da daha kolay olmasını sağlıyor kaptan modunda bile ben pick yaparken kaybetmiyorum en kötü yaptığım pick eşit oluyor ki 10 oyundan 2 tanesi belki eşit oluyor. Hatta bir ara takım kurduğum zamanlarda ez pick yaparsam, ormandaki tepeye çıkıp Furion'ın klasik yeri yani oraya geçip oyuna hiç karışmazdım 4 vs 5 ezerek kazanamazsanız takıma giremezsiniz derdim. Ve 3 vs 5 bile tüm kombatı alırlardı. 10 maçın 9'unu alırız diyorum hala ben 3K için 4K ya kadar sonra tabi yavaş yavaş düşebilir ancak takım ve oyuncular birbirine alıştıkça azalır bu düşüşte 10 maçtan 8 olur, 4k da 5 k da 10 maçtan 7 olur, 6 k da 10 maçın 6 sını kazanırsak yeter de artar bile ben zaten 6-7k da 10 maçtan 9 tanesini alırız demedim. Ancak takım alıştıkça ve cidden turnuva kalitesinde bir ekip bulursam neden olmasın. O zaman benim oynamam da gerekmiyor ,menajerlik yaparak yönlendirsem de olur... Ancak tabi bunların hiçbiri olmayacak çünkü ilk adımı bile atamıyoruz ilk adım 4-5 tane oyuncu bulmak dediğin gibi 2 tane bile bulmak zor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 7 Mayıs 2017; 16:23:54 >




  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Evet hey gidi günler. Dota 2'ye ilk başladığımda troll ile yine aynısını yaptım, takıma hiç bulaşmadan core item'ları kastım ve sonra savaşlara girdim. Adamlar bir noluyoruz demişti, ilk oyunumda 20-2- bilmem kaç asist (çok olmasa gerek) ile bitirmiştim :) Adamlar ilk maçı bırakalım takılsın derken shadow blade+crystalys+yasha ya da s&y+phase+dominator ile gelince şaşırmıştı :)

    Dota 1'deki eğlencenin yirmide birini almıyorum. Belki yaştan, belki o zamanlar şartların zor olmasından, belki bilgisayar ile yeni yeni tanıştığımız için yüklediğimiz anlam. Herkes kötü oynadığı için manyak gibi replay indirip her akşam 4-5 oyun izleyen ve her oyunu 40-50 deny ile bitiren ben rakibi karşımdan siliyordum. Takımımda gerçekten mal olmadığı takdirde her oyunu kazanıyor kazandırıyordum. Wepla'da 4-5 hesabım vardı, en kötüsü %70 küsür win oranına sahipti.

    Bu oyunda kazanmak değil de kaybetmemek daha önemli.

    Bence ranked'da kırılma noktası 5,3k'dır. 4k seviyesi ise 3-3,5k'dan daha kötüdür. Onu da başka bir konuda tartışırız.

    Burada iyi oyuncu bulamazsın, yazanların çoğu ile oynadım, mekanikleri bilmiyorlar. Kötü oyuncu olmayı geçtim, kötü oyuncuya bir şeyler öğretebilirsin ama temeli eksik arkadaşlar var burada.




  • Ben gelebilirim. Daha önce çaycılık yapmıştım. Bu da öyle bir şey sanırım.

    Not: Ciddiyimhttp://steamcommunity.com/id/UluFlash1/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukgns -- 8 Mayıs 2017; 3:32:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selcukgns

    Ben gelebilirim. Daha önce çaycılık yapmıştım. Bu da öyle bir şey sanırım.

    Not: Ciddiyimhttp://steamcommunity.com/id/UluFlash1/

    Bir iki kişi daha olursa dönüş yaparım, ün dergi aldım da 40 maç yapıp İnternatinal rankda oynayaral rankı yenilemeyi deniyorum. Şimdilik pek ümitsiz olduğumdan konudanson kez şansımı deneyeyim dedim. İyi gidiyor şimdilik, belki 4-5 K açabilirim. Support olarak açmıştım bu hesabımı 3.8 k gelmişti. O zamanlar carry ile başlanacağından bihaberdim. 10 maç serisinde bile sup oynadım sonra düşük gelmişti...Bu kez de kimseyi rahatsız etmeden direk ormanda kasıyorum. 600+ DBT 250+LH ile gidiyoz bakalım KDA de eskisini hesaplamazsa 10/5 ortalaması sanırım gerçi dün bir maçta 10 oldu da o sayede,hatta 4 tane övgü aldım aynı maçta, işi garantiye almak için hex bile kastım takıma güvenemediğimden karşıya göre bkb den daha etkili gibi geldi, 34 yaşıma rağmen hala iş var ya izlemek istersen maç numarası biraz fikir edinirsin belki, sende sadece ormanda kalmadım gank giderek yardım da ettim de pa Türk olmasına rağmen çok ezik kaldı ben 13 iken o 7 lvldi yani neyse ki void iyiydi 3164361507



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 8 Mayıs 2017; 15:0:10 >




  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Bu maksimum 3.5k rat açma olayı international rank şeysini kapsamıyor mu? Bundan sonra isterse messi olsun yine de 3.5k mmr açabilecek maksimum diye biliyordum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selcukgns

    Bu maksimum 3.5k rat açma olayı international rank şeysini kapsamıyor mu? Bundan sonra isterse messi olsun yine de 3.5k mmr açabilecek maksimum diye biliyordum?

    5 k üzeri bir kaç kişi var maç yaptıkça artıyor kazanırsan sanırım 5k olan 30 maç atmış 10 maçı kalmış...ancak ikinci sıradaki eleman 7 k zaten o bile 5k açmış
    DotA 2 Söz dinleyen, Ranked PT Boost için 3K-3.5K arkadaşlar aranıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 8 Mayıs 2017; 19:25:18 >




  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Acaba international rank'a mı özel yoksa smurfler için de geçerli mi bu 3.5k olayı. Yani kalktı mı onlarda da :D 3.5 için baştan oynamaya değmez yani smurf açıp da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selcukgns

    Acaba international rank'a mı özel yoksa smurfler için de geçerli mi bu 3.5k olayı. Yani kalktı mı onlarda da :D 3.5 için baştan oynamaya değmez yani smurf açıp da.

    Internatinal ranka özel...yani dergi alma zorunluluğu var. Ayrıca 40 maçı da kazanırsan muhtemelen 50 puan dan sayıyor dergi için 50x40 =2K ediyor bu 4 günlük bir etkinlik sanırım ondan acele ediyorum ben de hala 3 gün var 3 günde 40 maça tamamlamam lazım 9 tane yaptım ben de...Peh hiçbir şey değişmedi 10 maçtan 7 sini aldım ve gayet de iyi derecelerle ama toplamda 10 maçda ölme oranım bile 3 falandır kda olarak da 6-7 /last hit 250+ ama genele bakıyorsam bilemem sadece 10 maç alıp baktım ne verecek diye değişen bir şey olmadı...Eskiden böyle açsam en az 5k gelirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 8 Mayıs 2017; 23:28:4 >




  • 3171775199 Jungler Abaddon(Ezik 4 kişiye rağmen oyun nasıl ezerek kazanılır?) Not tanımıyorum adamları ama oyun boyu ağladılar yardoım et diye bu adamlara yardım etsem oyun gitmişti...Tek yapacakları defans yapmak kule dibi ve takımca ama laf anlatamadım 30 kez falan feedlediler başta sonra laf dinlediler çevirdim...58-40 Maç sonucu (40 biziz) Amacım kill almak değil Tanklayarak oyunu kazanmaktı zaten o yüzden çalanlara ikram ettim killeri 1 vs 5 yapıp hayatta kaldığım oldu bayağı zaten 4 kez öldüm maç boyu 1-2 si refreshi harcamayayım diye oldu :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 11 Mayıs 2017; 19:40:25 >
  • LampdaLamp L kullanıcısına yanıt
    benim de aklıma kariyer net'te yayınlanan köle ilanları geldi
  • 1 Favori

    Maaş vermeyeceğini de konuya ekle ki genç arkadaşlar ümitlenmesin. İşsizlik had safhada. Millet aç aç.
  • Hocam ben gelirim. Deneriz birbirimizi, uyarsa devam ederiz. Tank olarak iyi oynuyorum. Ortalığı karıştıran, vurkaç gibi roamer iyi oynuyorum. Diğer support ve carry olarak ortalama oynarım.
  • ''söz dinleyen'' derken türk dotasının en önemli sorununu belirtmiş arkadaşlar bravo.
  • bu kafayla hiçbir halt beceremezsiniz.



    en uyuz olduğum oyuncu tipleri.



    konuşmayın kardeşim şu oyunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.