Şimdi Ara

Dosyalarınız Ne Kadar Sürede Çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar,

    Zorlu sürecin ardından ilk girişte direksiyon sınavını geçtim. Dosya için kurstan mesaj geleceğini söylediler ama tarih vermediler. (kadıköy) Dosyasını alanlar ortalama ne kadar sürede çıktı? Ayın 5'ine şimdiden randevu almayı düşünüyorum emniyetten. Dosya gelince alırsak süreç daha da uzayacak çünkü.



  • 17 ocak pazar günü sınava girdim. Pazartesi günü geçtiğimi öğrendim. 22 ocak cuma günü de dosya hazır diye mesaj attılar gidip aldım. Bir arkadaşım da benimle aynı kursun farklı şubesine kayıtlıydı. O da 17 ocak'ta sınava girip geçti. Kursu mesaj atmış 26'sından önce çıkmaz diye. Başka bir arkadaşımı da 1 buçuk ay oyalamışlar. Kurstan kursa değişiyo yani.
  • 14. gün oldu.Bu hafta içi çıkmazsa diğer hafta pazartesi kursa gidip konuşucam şehir dışına gidicem dosya yüzünden gidemiyorum tanıdık poliste ayarladım hemen çıkartıcam ehliyeti siz yeter ki hazırlayın dosyayı diye sıkıştırıcam gerekirse.
  • Dosyaları işleyen hazır eden milli eğitimdir kursun burada bir işlevi yok benim dosyam 2 günde hazırlanabilmişti bu hazırlanma suresi milli eğitimin çalışmasına bağlı o yüzden kursu suçlamayın arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10'unda sınava girdim. Dosya'yı 20sinde ehliyeti 21 inde aldım. 4 Gündür ehliyetliyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slauson

    10'unda sınava girdim. Dosya'yı 20sinde ehliyeti 21 inde aldım. 4 Gündür ehliyetliyim.

    Cevap için teşekkürler. Ayın 5ine randevu aldım. İnşallah sorun çıkmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 26 Ocak 2016; 15:58:15 >
  • 9 unda sınava girdim halen evraklarım gelmedi.Kursu ne zaman arasam haftaya gelir gibi bahanelerle oyalıyorlar ne yapmam gerekli daha fazla beklemek istemiyorum ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mark.

    9 unda sınava girdim halen evraklarım gelmedi.Kursu ne zaman arasam haftaya gelir gibi bahanelerle oyalıyorlar ne yapmam gerekli daha fazla beklemek istemiyorum ?

    Hangi şehir?

    Milli eğitim'in belgeleri onaylaması gerekiyor. Ama bazı kurslar belgeleri toplu alıp düzenlemek için bekletiyor. Bir gidip konuşun kursla telefonla aramak yerine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roark

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mark.

    9 unda sınava girdim halen evraklarım gelmedi.Kursu ne zaman arasam haftaya gelir gibi bahanelerle oyalıyorlar ne yapmam gerekli daha fazla beklemek istemiyorum ?

    Hangi şehir?

    Milli eğitim'in belgeleri onaylaması gerekiyor. Ama bazı kurslar belgeleri toplu alıp düzenlemek için bekletiyor. Bir gidip konuşun kursla telefonla aramak yerine.

    İstanbul her gün arıyorum fakat daha elimize belgeler gelmedi tamamiyle meb e bağlıyız diyorlar.Acaba ilçe milli eğitime gitsem faydası olur mu ?
  • Arkadaşlar kurstan geldim.Dosyan 10 subatta cikacak dediler deliye dondum arkadasimin abisi benle ayni tarihte sinava girdi ehliyetini coktan aldi.Kursun sahibi yoktu benim direksiyon hocam ve eşide orada calisiyordu istifa etmisler.Aksam gidicem tartisicam.Dosyalar milli egitimdeymis imzalanacakmis ulan bi imza 15 gun surer mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 23ü Cumartesi sınava girdim. 27isi çarşamba hazır oldu dosyalar.
    4 Gün sürdü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan0725

    Ben 23ü Cumartesi sınava girdim. 27isi çarşamba hazır oldu dosyalar.
    4 Gün sürdü.

    Senin iyiymiş be.

    Hangi şehir/ilçe acaba? Kadıköy'den alan yok mu? ilçe milli eğitimin hızını görelim bir :)
  • Mesaj geldi sertifikalarımız çıkmış. üç gün sürdü güzel kurtardık.
  • Roark kullanıcısına yanıt
    Kocaeli Körfez
    sizinkide hızlıymış benimkide 3 gün sayılır sınav gününü saymazsak.
    Sınav gününüde eklemişim ben.
  • 9'unda sınava girip geçtim, hala çıkacak.
  • sertifika ve belgeleri aldım. Kurs yeni sağlık raporuna gerek olmadığını herkesin bu şekilde aldığını söyledi. bir de bankaya para yatıran arkadaşlar dikkat etsin, dekontların yanında değerli kağıt bedeli ve 402 tl harç için "tahsil edildi" diye vergi kağıdı gibi bir şey veriliyor. bunu almayanlar yeniden bankaya gitmek zorunda kalıyor.
  • Hocam kursa gidip sordunuz mu dosya ne alemde diye bende ayin 10unda girdim gecenlerde gittim kursa tartışmak icin masada benim belgeler vardi benim islemleri hallediyordu bir sey demedim ayin 10una kadar kesin hazirliycaz dedi.Bizim arkadaslarin dosyasi 1 haftada cikti bizim niye boyle oldu dedim onlarin kurs hizlidir bizden istifa edenlerde oldu isler aksadi dedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bnym97

    Hocam kursa gidip sordunuz mu dosya ne alemde diye bende ayin 10unda girdim gecenlerde gittim kursa tartışmak icin masada benim belgeler vardi benim islemleri hallediyordu bir sey demedim ayin 10una kadar kesin hazirliycaz dedi.Bizim arkadaslarin dosyasi 1 haftada cikti bizim niye boyle oldu dedim onlarin kurs hizlidir bizden istifa edenlerde oldu isler aksadi dedi.

    Ben kursla hiç konuşmadım. cumartesi akşam üzeri direksiyon sınavına girdim, sınavdan sonra geçtiğimi sormak için kursu aradım, geçtin dosyalar için sms gelince gelir alırsın dediler. Dün öğlen sms geldi gittim aldım. yani kendiliğinden hazırladı adamlar. diploma benzeri bir sertifika veriliyor. ilçe milli eğitim müdürünün ıslak imzası var. ya kurs imzaya geç götürüyor ya da milli eğitim belgeleri bekletiyor. Yani iki taraf da işini düzgün yaparsa 2-3 günde halloluyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: taha-07

    Dosyaları işleyen hazır eden milli eğitimdir kursun burada bir işlevi yok benim dosyam 2 günde hazırlanabilmişti bu hazırlanma suresi milli eğitimin çalışmasına bağlı o yüzden kursu suçlamayın arkadaşlar

    Milli Eğitim sadece sertifikayı veriyor.Dosyanın içindeki geri kalan şeyler senin kayıt olurken kursa verdiğin dosyalar.
  • Şoförler Odası Sürücü Belgesi Dosyası nedir arkadaşlar karşısında 25tl yazıyor buna gerek varmı ?
    Bana evraklarımı bi zarf içinde verdiler kursun adı felen yazıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.