Şimdi Ara

Dosya zaman aşımı LÜTFEN OKUYUN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    Yakın bir akrabamın oğlu bundan 6.5 sene önce gencallar mağazasından bir ürün almış ve ürünün 3/1 lik kısmını ürünü alırken nakit vermiş gerisinide senet yapmışlar.
    Neyse sonrasında bizimki bu zaman zarfı boyunca gencallar mağazısına hiçbir ödeme yapmamış ve bugün itibarı ile eline bir kağıt göndermişler avukatlık bürosundan ve ana para ile masrafların ödenmesi gerektiğini açıklayan bir kağıt gönderilmiş ve bizimki kağıdı sonrasında scan yapıp mail attı bana.

    Bana telde anlattı durumu bende kendisine normal şartlarda 5 sene geçmiş ve bu dosya her şekilde zaman aşımına uğramış olması gerekiyor dedim.Ayrıca kağıdın alt kısmında son satırlarda bir yazı dikkatimi çekti

    Verilen bu haktan yararlanmanız sizin menfaatinize olacaktır.Saygılarımızla

    Gibisinden bir yazı yazılmış.

    Neden bu kadar zaman (6.5 sene) boyunca bu işin peşine düşülmedi gerçi meblağ büğük değil ve sonrasında bu şekilde bir yaptırım oldu.Bu yazıdan anladığım bu adamlar bu dosya gerçekten zaman aşımına uğradığı için bu şekilde bir yazı yazmışlar yani bir uyarıcı yada göz korkutma mektubuda diyebilirmiyiz bunun için ? Ve birde borcunuzu ödemeniz durumunda tahakkuk edilen faizin tamamına indirimi yapılacaktır yazmışlar yani ne koparırsak kardır gibilerinden.Ayrıca icra takipleri UYAP sisteminde takip ediliyor falan yazmışlar.

    Yani uzun lafın kısası bu adamlar ne koparırsak kardır vs vs yazılı bir mektup göndermişler gibi geldi bana yoksa aradan 6.5 sene geçiyor ve bizimki bunların babasının oğlumuda faizi almıyacaklarını yazıda bildiriyorlar normalde gözünün yaşına bile bakmazlar bunlar adamın.

    Bu yazıya varsa avukat arkadaşlardan yada bu işleri iyi bilen arkadaşlardan bir açıklama bekliyorum sonrasındada ben bizimkine sallama yada git hemen öde diyeceğim...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.