Şimdi Ara

Dostlar Çok Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam öncelikle, artık 60 HZ’den farklı bir şeyler denemek istediğim için monitör arayışına girdim. PS4 ve GTX 1080 kullanıcısıyım bu sebeple ikisine de uygun bir şeyler araştırıyorum. Özellikle G Sync arıyorum ancak bütçem max 2700. Dell’in meşhur serisine baktım ancak acayip sorunlu olduğu için vazgeçtim. 24.5 veya üzeri düşünüyorum ekran olarak. Aslında İkinci el C27Hg70 çok alasım var ancak G Sync olmayışı ve 2K ekranı yüzünden PS4 çok kötü gözükecek gibi hissediyorum. Fast Sync ne kadar kurtarır emin de değilim. Sizlerin de değerli tavsiyelerini bekliyorum. Saygılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selam,

    PS4 için 2K kullanman sağlıksız olabilir, ya da şöyle bişey yapmanız tavsiye edeyim. Herhangi bir mağazaya PS4 ile gidip C27HG70 e bağlatırsın. Görüntü seni tatmin ederse kesinlikle almanı tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Noveman N kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Açıkcası o şekilde pek deneyebileceğim bir yer yok :) Ayrıca AAA yapımlarda Fps 100 altına düştüğünde G sync olmadigi icin cok sikinti yasar miyim diye dusunuyorum. Fast Sync ne kadar etkili olur emin degilim hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreandes

    Cevap için teşekkürler. Açıkcası o şekilde pek deneyebileceğim bir yer yok :) Ayrıca AAA yapımlarda Fps 100 altına düştüğünde G sync olmadigi icin cok sikinti yasar miyim diye dusunuyorum. Fast Sync ne kadar etkili olur emin degilim hocam.
    Selam,

    FastSync den kastın FreeSync mi acaba?
  • Noveman N kullanıcısına yanıt
    Hayır. Fast Sync’ten kastım Fast Sync. Neresi kafa karıştırdı acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fps 100 den 50 ye dusmedıkten sonra problem olmaz.aradakı 5 10 fps degısımlerı pek farkedılmıyor.
  • Hocam merhabalar.Sisteminizin ekran kartını baz alarak iyi olduğunu düşünüyorum ve iyi bir sisteme 60hz monitör çok düşük. Hele ki 1ms değilse zaten sisteminizin o kadar güçlü olması hiçbir anlam ifade etmeyecektir çünkü tüm o performansı monitörde göreceksiniz.Neyse konuya gelcek olursanız 2700 lira gibi bir bütçeniz varsa size şiddetle Benq XL2546 profosyonel e spor monitörüdür. Gsync-Fresync olarak ayrılmaz Dyac teknoloji barındırır yani ikisin de üstü bir teknoloji.Fiyat olarak 0 3300 lira civarlarında fakat 2.el pazarında çok temiz uygun 2700 civarına bulabilirsiniz. 24.5 inç. Benim kendi monitörüm XL2540 ve aşırı memnunum.Kesinlikle XL2546 denemelisiniz.
  • Teşekkür ederim yanıtınız için ancak bir e-spor oyunucusu olmadığım için açıkçası 240HZ monitörlerden vazgeçtim zira oynadığım AAA yapımlarda GTX 1080 gibi kart bile 90-100 Fps civarlarında geziyor. 240HZ'in CS veya LOL gibi e-spor oyunları oynamayan birine fantezi kaçar zira o FPS'leri göremeyeceğimiz için hiçbir anlamı yok LC27FG73FQMXUF aldım 1700 TL'ya ve Fast Sync ile kullanıyorum şu an çok memnunum :)
  • Hocam bu DYAC teknolojisini ilk kez senden duydum şimdi. Baya ilgimi çekti. Deneyimin nasıl iyi çalışıyor mu gysnc gibi? artısı eksisi var mıdır?
  • Hocam benimkisi XL2540 bu modelde yok bunun bir üstü XL2546 da var yani deneyim şansım olmadı fakat internetten araştırmıştım zamanında. Dyac teknolojisinde ekran kartının amd,nvidia olması farketmez bu sebeple sistem değiştirseniz bile kullanabilirsiniz. Gsync den çok daha ileri,güncel bir özellik. Ayrıca hocam benq XL2546 e spor monitörüdür. Profosyonel e sporcuların çoğunda bu model var. Hediye olarak değil. E sporcular bir şey biliyorlar ki alıyor. Boş monitör değil. Eğer 240hz alcaksanız seçiminizi mantıklı yapın. Ama elimde 240 hz var zaten diyorsanız bence güncel monitörünüzü kullanmaya devam edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.