Şimdi Ara

Doom'un Steam Fiyatına Zam Geldi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • witcher 3 kutulu olarak 60 liraya satılmıştı bakın kutulu bu çok önemli çok daha değerli indirme derdi yok tak oyna şimdi witcher 3 ün çeyreği etmiyecek oyunlar 200 lira zaten oynamıyacğım kalitede oyunlar isterse 500 tl olsun ama oyuncular kaliteye destek olsunlar ki daha kaliteli işler çıksın bi uncharted bi witcher bunlar 500 tl de olsa alınır ama bu oyun değeri 20 30 liradan öte değil ona göre alım yapmalı oyuncu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yanlız resim güldürdü hocam :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamların ülkemizde oyunu 219 TL 'den satarak hiç bir zararları olmuyor . Zaten satacakları ülkeler belli . Bizim gibi bilinçsiz ve denetimsiz bir ülkede 219 TL 'den satacakları her kopya ekstra gelir sağlayacak . Gerçektende onlara zarar verecek bir şey yok . Oyunda Türkçe dili olsa belki maliyeti buradan çıkarttılar diyeceğim ama oda yok arkadaş . Nasıl bir dönemde yaşıyoruz aklım almıyor .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ARAL sayesinde artık ilerleyen yıllarda ya biz bankalardan gidip ihtiyaç kredisi çekeceğiz yada bankalar yeni kredi türü çıkarak (oyuncu kredisi) öyle oyun alıp oynayacağız. Daha ilerleyen yıllarda ise taşınmaz mallarınıza ait tapu kağıtlarını isteme boyutuna gelebilir.En sonunda hiç bir şeyimiz kalmayıncada kendi rızamızla bedenimizi ARAL a sattığımıza dair kağıt imzalayacağız.
  • Devuno lu mu bu ona göre üzüleceğim ya da sevineceğim..
  • Almayın bu kadar basit. Siz aldığınız müddetçe bu fiyatlar artmaya devam eder. ARAL'ın sitesine baktım, bu fiyatlara rağmen ürünlerde bir sürü müşteri yorumu var. Alma arkadaş, ne kaybedersin? Bir sürü uygun fiyata key satan site var. Git onlardan al. Bu vampirlere para kaptırma...

    Şuna bak 119 dolara satılan DOOM Collector sürümüne 540 lira fiyat çekmişler. Hem de indirimli fiyatı...

    http://www.amazon.com/Doom-Collectors-PC/dp/B01BG1O75A

    http://www.aralgame.com/index.php?route=product/product&product_id=3809



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 13 Mayıs 2016; 15:59:21 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: inciteen

    Adamların ülkemizde oyunu 219 TL 'den satarak hiç bir zararları olmuyor . Zaten satacakları ülkeler belli . Bizim gibi bilinçsiz ve denetimsiz bir ülkede 219 TL 'den satacakları her kopya ekstra gelir sağlayacak . Gerçektende onlara zarar verecek bir şey yok . Oyunda Türkçe dili olsa belki maliyeti buradan çıkarttılar diyeceğim ama oda yok arkadaş . Nasıl bir dönemde yaşıyoruz aklım almıyor .


    bunun bilinç ve denetimle ne alakası var. dolar euro kuru denen bişe var. bide bunun üstüne aral gibi fiyatı şişiren firmalar girince tek çare g2a gibi sitelerden almaktır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • aral sonradan farketmiştir büyük ihtimal. araldan oyun almaya devam edenler düşünsün artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yemin ediyorum el G2A'sı bizi daha çok düşünüyor..
  • 129 liraya Doom Season Pass alacağınıza gidin Wild Hunt ve Season Pass alın aylarca hatta yıllarca oynayın. 129 lira nedir hem bölge kilitli hem bu fiyata!???
  • Bakın ne güzel haber bu hem fiyat neyken ne oldu yazmışsınız hem bize ne güzel buradan 110'a şuradan alınır gibi yardımda bulunmuşsunuz. (link dahi vererek) Şahane haber olmuş, tebrikler. Tek beklentimiz bu sizden :)
  • Bu zamla birlikte DOOM'un Steam'de en pahalı satıldığı ülke olduk. İsviçre'den bile daha zenginiz ne de olsa...

    https://steamdb.info/app/379720/
  • Şu ülkede yaşadığım her dkdan iğreniyorum yeter ya
  • Şu oyunu şu fiyata alan Türk oyunculuğuna katkım var demesin. Güzel haber olmuş bilmeyenlere alternatiflerin olduğunu gösteriyor en azından.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • valla yetti artık 220 tl bir oyun olurmu ya oynamayız olur biter anlamıyorum witcher 3 69 tl ye aldım grafik desen dom 4 katı hala sıkılmadım bunları anlamak mümkün değil

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Baktılar Türk halkına yetkililer istedikleri gibi döşüyor. Zam olur enflasyon olur ses yok. E demişler bizde biraz döşüyelim. Bunda kızacak bir şey yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • nededinin biliyorum doların son günlerdeki artışı firmanın gözünden kaçmamış bizde fiyatı artıralım demişler zaten onların gözünde bizim gibi ülkeler hiç birşey konumunda bu oyunu satan firma zaten 50 dolarlık season pass çıkartmıştı bu firmadan ne medet umulurki 220 tlmiş yıllardır korsan oyun oynamayan biri olarak inadına bu oyunu korsan oynamak istiyorum ama yapmıyacagım saygınlık bizde kalsın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Norse

    VPN açıp oynamanız sıkıntı değilse plati.ru da 65-70 tl arası


    kendi ülkemde 220tl tutup üstelik bu bütün avrupa ülkelerinden pahalı bir konuma sokuyor oyunu birde vpnle falan uğraşıp rus keyi alıcam 65 70 tl vericem 5 para etmez benim gözümde böyle oyunlar diğer arkadaşlardanda ricam böyle oyunları almayın aldırtmayın

    not : sözüm size değil yanlış anlamayın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ------- ARKADAŞLAR G2A dan alın oyunu, çok daha ucuz. Zaten haberde de belirtilmiş. Ben ön sipariş ile 5 ay önce almıştım 114 liraydı. Alacak olanlar Kinguin yada G2A ya yönelsinler :)
  • https://www.instant-gaming.com/en/865-buy-key-steam-doom/ Burdan alın 110 liraya geliyor. Ya da benim gibi hiç almayın 12 liraya steamden metro redux bundle alın oynayın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.