Şimdi Ara

DOOM Eternal Türkçe Dil Desteği İmza Kampanyası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • uppppp
  • İmzaladık kanka da bu seriye önce DOOM çevrilerek başlanmalı bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Reyiz haberimiz de olmadı iyi yapmışsın hoş yapmışsın eline sağlık da şu corona günlerinde ücreti biraz makul tutsaydın neyse canın sağolsun güzel bir çalışma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strosferus13 -- 26 Mart 2020; 14:51:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom'u türkçe olarak yeni bitirdim açıkcası pek de hikaye anlatımı yok.Vur,kır,parçala üzerine kurulmuş oyun,toplanabilirler de çok şey anlatmıyo zaten.Eternal'da böyleyse çeviri gereksiz olur.
  • Hadi 200 olacak zorlayın biraz :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackrock89 kullanıcısına yanıt
    200 imzaya Bethesda selam bile vermez. Oyunu fiyatı kalıcı olarak düşmüşken alabiliyorsanız alın veya benim gibi indirimleri bekleyin. Ama imza ile olacak iş değil bu.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Suç bende mi? Kimse sallamıyor, millet parayla Türkçe yama almaya alıştı. Yabancılar yapsa şöyle bir kampanya binlerce destekçi olur ve %99 işe yarar bu imzalar. Ama kimsenin umurunda değil. Koskoca dh de kimsenin umurunda değil, gelip burada konu açmayı biliyorlar Türkçe yama yapın diye ama 2 fare tıkı yapıp imza atmaya üşenirler yapmazlar aman aman yapmasınlar parmakları falan kopar. Parayla yama almaya devam edin millet hayırlı işler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackrock89 kullanıcısına yanıt
    Yabancıların kampanya yapmasına gerek yok ki, adamların dillerine zaten oyunlar çıkıyor çatır çatır. Rockstar, 2K, Japon firmaları, Bethesda ve Ubisoft. Bunlar imza kampanyalarını dikkate almaz, alsa zaten RDR2'nin imza kampanyası başarılı olurdu. Yani Sony TR'nin dağıtımcısı olduğu oyunu bile Türkçe yaptıramadık. Düşün yani.
    Adamlar bir kere bizi dikkate alsa özel fiyatlandırma yaparlar. Son zamanlarda Bethesda Türkiye sağolsun biraz adım attı ve lansman yaptı, fiyat revizesine gitti. Ama Türkçe dilini eklenmesi için daha çok yolumuz var. Belki TES VI için, bir umut işte. Fazla uzatmadan bizim imza kampanyalarımızı dikkate alacak olanlar Indie oyun geliştiricileri ve Doğu Avrupa ülkeleridir bence diyeyim.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Yanlış biliyorsun eso yani Elder Scrolls Online a bile yeni diller eklemeye devam ediyor millet imza topluyor cart curt yapıyor foruma oraya burada yazıyor eninde sonunda getiriyor bizimkiler de parayla yama alıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackrock89 kullanıcısına yanıt
    Yahu hocam imza kampanyasıyla bitmiyor işte olay. Adam bakıyor aylık oyuncu sayısına, satın alımlarına, aboneliğini devam ettirenlerine vs.
    Oradan 20.000 imza toplamışsalar bunların atıyorum 5bini aktif oynuyordur zaten. Birde MMO oyunu ile Singleplayer tabanlı bir oyunu karşılaştırmayalım bence.
  • Doom hikayesiyle oynayınca çok farketmez bence gir stres at çık mantığında bir oyun bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bethesda dan bazı geliştiricileri tanıyorum senin önemsiz dediğin imzaları ciddiye alıp takip ediyorlar. Başlatır başlatmaz yolladım adamlara, kimse sallamamış kampanyayı biz niye sallayalım diyor adamlar ne cevap vereyim ben? Rezillikten başka birşey değil. Ciddi oranda imza olsa adamlar toplantıda söyleyecek tüm ekibe. Neyse nasıl biliyorsanız öyle yapın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackrock89 kullanıcısına yanıt
    Kızmayın hocam, ikimizde aynı şeyleri istiyoruz.
  • Çok kaliteli oyun ama türkçe yamayla çıkarmadılar.Gears 5i türkçe çıkardılar bastım parayı aldım ama yani 350 lira çıkış fiyatlı oyuna da bir yama koymalıydılar.
  • Napıcaksınız DOOM'u Türkçe oynayıp anlamadım. Çok derin diyaloglara ve hikayaye sahip bir oyun sanki.
  • Oyun 200 TL olarak ülkemizde çıktı. Diğer dediklerinize katılıyorum.

    @Meurglys,

    Hala yüzeysel olduğu söylense de ilk oyuna göre daha çok hikayeye ağırlık verilmiş. Videolarında da bu durum anlaşılıyor. Merak ettim açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.