Şimdi Ara

DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
2
Favori
9.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]


    DOOM Slayer olarak geri döndüğünde, dünyanın iblisler tarafından istila edildiğini görüyorsun. Ortalığı birbirine kat ve hem Slayer'ın kökenini hem de ebedi deşip parçalama görevini keşfet... Bu görev nihayete erene kadar.

    Birinci şahıs ilerlemeli çatışmada bir sonraki aşamaya ulaşırken boyutlar arası savaşında hız ve gücün mükemmel birlikteliğini deneyimle.

    Slayer Tehdit Seviyesi Maksimumda
    Alev makineli omuz topu, bileğe takılan katlanabilir bıçak, yükseltilmiş silahlar ve modlar ve Double Dash gibi yeteneklerle hiç olmadığı kadar hızlı, güçlü ve beceriklisin.

    Unholy Trinity
    İhtiyacın olan her şeyi düşmanlarından al: Ekstra can için glory kill yap, zırh için yakıp kül et, cephane depolamak için iblisleri testereyle kes ve iblis avcılarının şahı ol!

    BATTLEMODE
    id Software, yepyeni bir 2'ye 1 çok oyunculu modu sıfırdan geliştirdi. Tam donanımlı DOOM Slayer, oyuncu kontrolündeki iki iblisle kozlarını paylaşarak üç turluk hararetli bir birinci şahıs çatışmasına giriyor.

    ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

    DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]

    ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    VİDEOLAR













    ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Doom için Quake çakması demek, RDR için GTA çakması demek gibi bir şey, biraz manasız olmuş. Wolfenstein, Doom, Quake hatta Daikatana'yı bile dahil edersek, bunların hepsi aynı anne ve babadan, öz kardeşler. Birbirlerine benzemeleri kadar normal bir şey yok, ki hepsinin ortak noktası kesintisiz aksiyon sunmak. Doom 3 bir denemeydi, evet, bence de iyi bir oyundu ama gerçek bir Doom deneyimi sunmaktan çok uzak bir yapımdı. Bilinen, klasik, eski Doom hali hazırda şu an yapılmakta olan oyun.
    Grafiksel gerileme dışında herşey müthiş. Yepyeni dinamikler eklenmiş. Çok hızlı çok renkli ve agresif. Oyun resmen stres atmak için yaratılmış sanki.

    Yeşilli sarılı Hud olayına çabuk alıştım. Trailerlarda sevmemiştim. Ayrıca Hud özelleştirmeleri çok detaylı. Rahatsız etmiyor.

    Balista ne lan öyle. Mekanik cinsellik resmen :) çling çling. Çok zevkli.

    Lore müthiş. Gercekten bu sefer bir evren yaratmış Bethesda. Codexleri kaçırmayın. Sentillerin geçmişi vb çok güzel.

    Onun dışında baştan aşağı testesteron oyun. Doom slayer yardiriyor yine. Heykeli yapılsa beton yetmez.

    Neyse beyler kaçırmayın.

    Tip & tear ;)
    Oyunu biraz ònce bitirdim gerçekten harika bir oyun olmuş tam anlamıyla. Özellikle son bölümdeki aksiyonu başka hiçbir oyunda görmemişimdir heralde. After creditle beraber iyi de bir kapanış yaptılar. Umarım satışlar tatmin edici olur da birkaç yıl sonra yeni bir doom oyunu görebiliriz. Oyunu oynamayanlara en azından indirime girdikten sonra alıp oynamalarını kesinlikle tavsiye ederim
  • Bakalim nasil olucak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki oyun gibi muhteşem olur atmosferi soluksuz oynarız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ilkini oynayamadım ikincisi çıkıyor.
  • Oynanış 10 Ağustos'da QuakeCon'dan gösterilecek, QuakeCon'nun canlı yayın takvimi aşağıda.

    DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]
  • Bethesda nın yaptığı resmen amme hizmeti. Doom olsun Wolfenstein olsun Evil Within olsun Fallout olsun bu zamanda kim böyle sırf eğlencesine hikaye odaklı AAA oyunlar yapıp alın oynayın diyor. Bethesda ve Sony bu ikisi kaldı sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]
  • Saf aksiyon geliyor safsata yok bulmaca yok bam bam bam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanış videosu yayınlandı.


  • Öncelikle oyun harika gözüküyor ve son olarak da oyun harika gözüküyor.

    Shotgun silahına hook eklemek oldukça yaratıcı olmuş. Bethesda'da bu reklam, fragman işlerine kim bakıyorsa kesinlikle oyunları iyi pazarlayamıyor. İlk oyunda da bu olmuştu. Oyunu sürekli yavaş oynayıp durdular ve belli oluyor ki bu gösterimde de gamepad ile oynamışlar. İlk oyunu Nvidia gösterene kadar hızlı bir oyun olduğunu anlamamıştım. Prey için de aynısı oldu. Prey'e hiç ilgim yoktu daha sonradan arkadaşımın sayesinde aldım ve çok iyi bir oyun olduğunu gördüm. Bu fragmanda da öyle düşünüyorum iyi ki sonlara doğru Doom'u hak ettiği şekilde oynamayı başardı.

    Bölümler ilk oyuna göre daha geniş olacak gibi gözüküyor. Uçan düşmanlar ve hook işin içine girince daha hızlı bir oynanışa sahip olacaktır. Zaten ilk oyunda üst zorluk ayarlarında bizi yerimizde durmamaya teşvik ediyordu. Karakterin zaten hızlı olması ve hook ile kendimizden geçerek oynayacağız gibi gözüküyor. Fragman kısa olmasına rağmen eski ve yeni bir sürü silah gördük. Eski silahlara da ufak kozmetik ve işlevsel değişiklikler yapmışlar.

    İlk oyunun sorunlarından biri bence öldürmesi çok zevkli olduğu için sorun değildi ama bölümler birbirine benziyordu ve oyunun bir yerinden sonra artık tüm düşmanları görmüş oluyordunuz. Bu kısa fragmanda da bir sürü düşman gördük umarım hepsi bu kadar değildir. İlk oyunun mekaniklerini koruyup daha da üstüne koymuşlar gibi gözüküyor. Slayer fragmanı zaten Mars'ın uydusunda geçiyor. Hem Mars, hem Phobos ve Dünya'da geçeceği için bölümlerin benzer olmasının önüne geçecekler gibi duruyor.

    Son olarak ilk oyunda Plasma Rifle pek güçlü değildi, tekrar güçlü bir silaha dönüşmüş gibi duruyor ve umarım VEGA'yı görürüz tekrar.

    Bu arada videoda Polygon ile dalga geçiyor ama Bethesda'ın kendi videolarında da ilk Doom'u bence oynanması gerektiği gibi oynamıyorlardı. Nvidia çalışanının nasıl oynadığını ve dediğimi daha iyi anlamak için 1.21'den sonrasına bakabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 11 Ağustos 2018; 1:33:30 >




  • Doom'un klavye ve mouse ile oynanan, FOV ayarı yükseltilmiş oynanış videosu. Bence Doom'u böyle tanıtmaları gerekirdi.

  • ağzımın suyu aktı gerçekten, mükemmel ötesi olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fare & klavye ile oynanan sunum sonunda istila var. Demon kontrol edip milletin oyunlarını istila edebiliyormuşuz aynı souls oyunları gibi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yoruldum videoyu izlerken
  • Bir önceki oyunun online'ı konsollarda online FPS yapmaya alışmış bir firmaya vermişlerdi. O yüzden Doom gibi bir oyuna yakışmayan yoksa 2 silah taşıyorsun, önceden seçiyorsun gibi saçma sapan bir oynanışı vardı. Şimdi söylenti olsa bile eskisi gibi yapacağız online'ı demişler. Umarım öyle olur.
  • Mükemmel olmuş olmuş. Son yıllarda beni hiçbir oyun bu kadar heyecanlandırmadı. Resmen 20 yıl önce oyandığım oyunların tadı var. Tamamiyle eğlence odaklı tamamiyle keyif için yapılmış. Tek kelime ile herşey harika görünüyor. Yaşa ulan bethesda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]

    DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]

    Ufak bir espri için ceza yemem umarım.

    DOOM ETERNAL (Çıktı) [PS4 ANA KONU]




  • şu tırt doom'dan vazgeçip adam gibi quake yapsalar artık
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.