Şimdi Ara

DOOM Eternal'ın Steam Fiyatı 199,00 TL'ye Düşürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bethesda Softworks, DOOM Eternal'ın Steam fiyatını düşürdü.

    349,00 TL'den ön siparişe açılan standart sürüm şu anda 199,00 TL. Deluxe sürüm fiyatı da 299,00 TL.

    PlayStation Store ve Xbox Store'da bir değişiklik yok. Standart sürüm iki mağazada da 470,00 TL.
     
    Geçtiğimiz günlerde de Devil May Cry 5 ve Resident Evil 2 remake'in Steam üzerindeki fiyatları kalıcı olarak 399,00 TL'den 179,00 TL'ye düşürülmüştü. 

    Doom Eternal 20 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak. Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor. Tüm ön siparişler DOOM 64'ün dijital sürümünü içeriyor ve Doom Eternal ile aynı gün ulaşılabilir olacak.




  • Ben şahsen bu forumdaki yazılan şeylere anlam veremiyorum. Arkadaşım, bir oyunun Türkiye için fiyatı düşmesiyle, oyunun kalitesinin iyi ya da kötü olmasıyla ne alakası var yahu? Bana bir mantıklı açıklamasını söyleyin. O zaman baştan 200 liraya çıkardı? RE 2'de başta 200 liraydı, oyun çıkınca Türkiye'de 400 lira oldu?Hayır onu geç, parasının düşük olduğu bir oyun kalitesizdir algısı nedir onu gerçekten anlamıyorum. Çok ilginç arkadaş ya. :D
    Helal olsun Türk oyuncularını düşünerek indiriyorlar üstelik dolar artmasına rağmen. Artık Türk oyuncular olarak tercihlerimizi gözden geçirmeliyiz. Bizim cebimizi düşünenleri mi tercih edeceğiz yoksa umurlarında bile olmayanları mı? Türk oyun sektörünün gelişmesi oyuncuların neyi tercih ettikleriyle doğru orantılıdır çünkü sen neyi istersen, neye mücadele edersen eline o geçer.
  • Helal olsun Türk oyuncularını düşünerek indiriyorlar üstelik dolar artmasına rağmen. Artık Türk oyuncular olarak tercihlerimizi gözden geçirmeliyiz. Bizim cebimizi düşünenleri mi tercih edeceğiz yoksa umurlarında bile olmayanları mı? Türk oyun sektörünün gelişmesi oyuncuların neyi tercih ettikleriyle doğru orantılıdır çünkü sen neyi istersen, neye mücadele edersen eline o geçer.
  • Türkiye'de o kadar tanıtım etkinliği düzenleyen adamlar bu fiyata bu oyunu satamayacaklarını nasıl akıl edemezler diyordum, akıl etmişler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 27 Şubat 2020; 14:28:16 >
  • 199 tlye fazla diyenin kalbini kiracagim artik Guncel kurla 33 dolara gelmiyor bile oyun. Umarim gelecekteki Bethesda oyunlari icin de surdururler bu ozel fiyatlandirma politikasini.
  • Üç alternatif var.

    Ya oyun tırt, ya "Biz ne yapıyoruz la?" dediler ya da Gamepass'e çok geçmeden dahil olacak ilk oyun gibi.

    Oyun tırt değil gibi duruyor aksine klasik Doom keyfini verecek gibi. Diğerleri daha olası.

    Her koşulda çok güzel fiyat "EĞER KALICIYSA". Umarım her firma benzer politika uygular. Bölgesel/özel fiyatlandırma diye boşuna söylemiyoruz. "Oyun 60 dolar abi 400 küsür TL normal" tayfasına duyurulur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 400TL gibi absürt fiyatlandirmalardan sonra 200TL bence alınabilir vaziyete düşmüş güncel kur ile 32 dolara denk geliyor. 28 dolarlık özel bir fiyatlandırma yapılmış Türk oyuncularına kıyak geçilmiş. Bethesda yapabiliyorsa Ubisoft'un da yapması şart AC olsun FarCry olsun ülkemizde sevilen oynanan oyunlar bunlar. Umarım devamı gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOR0C -- 27 Şubat 2020; 14:52:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hah şöyle adam olun canımı yiyin :D
  • Satışlar nasıl düştüyse artık :) Neyse ki fark ettiler :) Bölge kilitli oyuna 400 küsür istiyorlar bide :D:D
  • Wayward Son kullanıcısına yanıt
    Birebir ilk oyunun kopyasıdır. Ondan olabilir. Ben şahsen ilk oyunu hiç beğenmemiştim. Genel algının ve beğeninin tersini düşündüğüm nadir durumlardan birisiydi. Yalnız oyun USA'da hala 60 dolar.
  • Capcom'dan sonra güzel haberler. Umarım diğer fiyatı yüksek oyunların fiyatı da düşürülür de, sadece bakmayız.
  • Ben şahsen bu forumdaki yazılan şeylere anlam veremiyorum. Arkadaşım, bir oyunun Türkiye için fiyatı düşmesiyle, oyunun kalitesinin iyi ya da kötü olmasıyla ne alakası var yahu? Bana bir mantıklı açıklamasını söyleyin. O zaman baştan 200 liraya çıkardı? RE 2'de başta 200 liraydı, oyun çıkınca Türkiye'de 400 lira oldu?Hayır onu geç, parasının düşük olduğu bir oyun kalitesizdir algısı nedir onu gerçekten anlamıyorum. Çok ilginç arkadaş ya. :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Resident evil 3 psn de 259 tl oda tırt olabilir bence :))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tfn123

    Ben şahsen bu forumdaki yazılan şeylere anlam veremiyorum. Arkadaşım, bir oyunun Türkiye için fiyatı düşmesiyle, oyunun kalitesinin iyi ya da kötü olmasıyla ne alakası var yahu? Bana bir mantıklı açıklamasını söyleyin. O zaman baştan 200 liraya çıkardı? RE 2'de başta 200 liraydı, oyun çıkınca Türkiye'de 400 lira oldu?Hayır onu geç, parasının düşük olduğu bir oyun kalitesizdir algısı nedir onu gerçekten anlamıyorum. Çok ilginç arkadaş ya. :D


    Buradaki mevzu kalite algısı değil hocam. Ben orada alternatifleri sıralayıp zaten ilk seçeneği eledim. Çünkü Doom'u severim. Olduğu haliyle seviyorum. "Doom özelinde" az senaryo, çok gameplay tercihimdir. Mis. Başka oyunlar için bu formül geçerli değil.

    Neden düştüğünü bilmiyoruz. Dolar yükselirken hele bayram değil seyran değil fiyat düşüşü görüyoruz. Bunu yapan da çok fazla oyuncu dostu diyemeyeceğim ama senaryo odaklı oyunlarıyla sevdiğim Bethesda firması olunca "sorgulama yetisi" devreye giriyor. EA kaç senelik Mass Effect'i 129 TL'ye, Kingdoms of Amalur: Reckoning Collection'ı 260 TL'ye yükseltmişken, "yeni oyunlarda" aniden gelen fiyat indirimleri için fikir yürütmek son derece doğal. Eniştem beni niye öptü?

    Forumda konuşulanları anlamak için sorman yeterli. Alıntı özelliği bu yüzden var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İndirimi yapan steam sanırım? Dağıtımcı olsaydı konsollar içinde indirime giderdi. XBL daki fiyatı 470₺ şaka gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde bölgesel fiyatlandırma olduğu zaman en ucuz ilk 5 ülkede Türkiye garanti oluyor. Şuan da oyun bize 30€ fiyata satılıyor.
  • Evet şimdi çeyreği tamamlanan senaryo modu olmayan ve buna 150 TL diyen Mount & Blade II: Bannerlord sonuna kadar hak ediyor diyenler tamamı tamamlanmış her türlü aksiyonun dibine vurulacak ve sadece bannerlorddan 50 TL pahalı olan oyuna pahalı diyecekler çöp diyecekler sjsjsjsjsj umarım fiyat bir iki gün içinde artmaz alacağım çünkü Mount & Blade II: Bannerlorddan daha çok hak ediyor çünkü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamer-x

    Resident evil 3 psn de 259 tl oda tırt olabilir bence :))
    19 ya da 499 olsa da fark etmez! Nemesis efendi hazretleri için, herhangi bir fiyat etiketi bulunmamaktadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.