Şimdi Ara

Donanımlar neden bu kadar pahalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mutlu7 kullanıcısına yanıt
    Hahahahahah adam ne diyor, bu alıntılayıp ne diyor

    Bunun derdi konuyla alakasız olan kendi fikrini zikredebilmek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BalistikBomba B kullanıcısına yanıt
    Betona gömülen milli serverte kısmen katılrı kısmen katılmam. Serbest piyasada , ne ye para yatırcağana kara vermezsizn. Teşvik vs başka kanallra teşvik edebilrsin. İnşaat sektörü var olan zamanda türkiyeni yurt dışında en iyi yaptığı işlerden. İç piyasanın lokomotifidir. Gayrimenkul, hırdavatına, mobilaya,beyaz eşya her sektöre dokunan bir sektör. Özel sektörde insanların önemli bir kısmı bu sektörden ekmek yiyor. Yeşil alan, uygun imarlar vs dersen o konularda yanlışlar var. Basın yayın özgürlüğü olmaması kötü ibr propaganda. Cumhur başkanına hakaret eden, ölümle tehdit eden gazeticler oldu. can Dündar gib gazeteci kılığındaki jurnalcileri kastediyorsan orda dur bir dk. Bu ülkede söylenmeyen ne kaldı ki! Ülkenin yarısı hain ilan edilmedi. Ülkenin yarısının destkldeiği siyasi oluşumların faaliyetleri hainlik oalrak ilan edildi. Milli bir muhalefet olsada vatandaş güvense AKP gitsede bu adamlar ülkenin boğazına iilmiği geçirmezler diyebilse. Muhalfet keşke baks en fetöyle düzgün mücadele edemiyorsun ben daha iyi mücadele ederim dese. KK çıktı fatöcüler bilem kaç km yürüdü. Tunç Soyler khklı öğretmenler fetöipkkidhkp işe alıcam dedi. Canan KAFTANCIOĞLu ayrı bir olay. meral akşener fetöcüler göz kırptı. Fetö maduru suvay vekiller vs vardı. Alayı istifa etti İP den. muhalfet s400 ü eleştridi vs. Muhalfet NAtoya ABD gel gel yaptı,ben sana hizmete hazırım dedi. PKK seçim ittfakı yapıldı. Ülkücü denen ama türküc olan meral kaşener, kürtler iç işleri bakanlığı zamanıdna hiçs evmezler (Güneydoğuda hdp oy kaybetrrimiştir) . Madımakta ismi şabilei olan Temel karamolaloğlu, Tunceli köknli Kemal Kılıçdorğlu bunlar nasıl bir aray getirdi. bunları bir araya getiren güç neydi. Recep Tayyip Erdoğanın siyasi işahsi kimliğini ,söylemlerini,siyasetini beğenmeyebilrisnde, bunalrıda sorgulaman lazım. muhalefet doğal şartlarda oluştu dizayn mı edildi? Ne için dizayn edildi. Amaç ne? ABD ,AB Erdoğandan niye bukadar rahatsız. Bizim çıakrlarımıza dertleniyorlar yada demokrasimize yoksa kendi çıakrlarına mı?




  • Bu saatten sonra daha da pahalı olur döviz inecek gibi değil. Şu s400 ambargosu gelirse benzin 10tl olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @guzmann06

    Ülkenin iyi bir tarafı varsa överim, kötü bir tarafı varsa eleştiririm. Bu son derece doğaldır. Kaldı ki başlığı açmamın en önemli nedeni, gerçekten teknoloji dünyasında, 4. sanayii devrimi yaşanırken, biz ne yapıyoruz, nelerle uğraşıyoruz, stratejik bir planımız var mı gibi sorulara cevap bulabilmekti.

    Sen de pek tabii ki fikirlerini ifade edebilirsin, insanlar katılır veya katılmaz. Ama asıl mevzuu burada bahsi geçen konu, total olarak bizim teknolojik hamlelerimiz nedir ne değildir, bu işin sonucunda bizi neler bekliyor sorularıdır!
    Yani siyasetle ilgisi doğrudan olmayan bir konudan bahsediyorum.

    Her neyse, zaten konu çöp oldu. Adminler konuyu silebilirler. Anladığım odur ki, hakikaten bizi gelişmişlik açısından çok felaket bir durum bekliyor. Parası olana tavsiyem hayallerindeki bilgisayarları alsınlar. Yoksa bugün 10 Bin TL olan bir şey yarına 15 Bin, sonraki sene 20 Bin TL olacağa benziyor.

    Sadece üzülüyorum. Ülkede yerleşmiş KALIP SİYASİ ALGILARDAN dolayı herhangi bir meseleyi bile konuşmayı beceremiyoruz. İlla belli şablonlardan bakmak zorunda mıyız?




  • Sen kimin anasına babasına kaşar diyorsun ha,topla ağzını önce sen bir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mutlu7 kullanıcısına yanıt
    Aynen ya Osmanlı da Türkleri çok severlerdi değil mi(!)?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lan amd aynı performansı verdigi kartlar trde niye ucuz pikachu
  • Dış güçlerin suçu yoksa 1 tl 10 dolardı gerçekleri söylüyorum lütfen A haberi açın izleyin.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Vericek cevabın yoksa ekşitme ortamı, troll repliklerini bırak.https://www.youtube.com/watch?v=FjWr_V7usrE
    Sen şu kaynakalrdan besleniyorsun sanırım.
  • Ne diyorsun la değişik git a haber izle kafa yapar hem rahatlarsın.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Sana mı sorcam ne izleyip izlemiyeciğimi A haber tabiki izlicem
  • Farz-ı misal 300 dolares olsun. Koy dövizi 1800 kayme yapar kemiksiz, suya sabuna dokunmadan. Daha bunun gümrük vergisi var, kdv'si var, özel tüketimi var, onunda var, var oğlu varı var. Onu da siz hesaplayın. Sonra geldik satıcı karına.

    Oldu mu sana dana sote kg/50 tl. valla beni et fiyatlarındaki fahiş fiyatlar kadar zerre ilgilendirmiyor. Hakikaten bi insanın boğazına giden yemeğin hesabını değil de, böyle ipe sapa gelmez şeylerin pahalı olmasını kafasına takıyor olması da kapitalizme bende hayranlık uyandıran, trajedik bir konudur.
  • Tabi hemde nasıl severdi.Öyle severdiki hepside türk olu verdi.Ne mutlu bizeki, osmanlılarıda türk yaptık.
  • Refah dönemi bitti gençler, tüm Dünya'da böyle, zannetmeyin ki Avrupada rtx 2080 ler havada uçuşuyor. Orta Sınıfın emekten, sermayeden aldığı pay azaldı. Böyle devam ederse büyük bir savaş kapıda veya PARA BABALARI muslukları açıp orta sınıfa parayı akıtacak başka yolu yok, parayı mikserde çevirip yiyecek hali yok.
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    iyi de bu sadece ekran kartında değil telefondan bilgisayara her şeyde var. ilk iphone ile şimdikinin ilk galaxy s ile şimdikinin fiyatı aynı değil ki. teknoloji gelişiyor ona harcanan giderler ar ge de artıyor. ona paralel olarka her sene elbette fiyatlar artacak. bizim sorunumuz tl nin değer kaybı. donanımlar her sene yüzde on dah pahalı çıkıyorsa bizim para dolara karşı bir de yüzde 20 falan değer kaybediyor bize kat kat yansıyor yani sorun bu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.