Şimdi Ara

Donanımhabere hiç güvenmiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
6.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkasında duramayacağın lafı neden konuşuyorsun.


    bence sen kendine güvenmiyorsun.

  • güvenmiyomuş hazret  norveç mi la bura nerde ne yazdığına dikkat et. sen en iyisi ücetli bi vpn kullan iss den de alamasınlar

  • donanım haber çok eskiden beri kullanıcı bilgilerini satıyor. yasalara bağlı forum.

  • Hocam bu devirde babanın oğluna bile güvenmeyeceksin ömer çok iyi bir çocuktu ama bir sorunu vardı insanlara fazla güvenirdi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mahkeme isteyince veriyorsa iyi. Daha kimse istemeden "bak bende ne var" deyip götürüyor mu acaba diye düşünüyorum ben.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savcılık isteyince vermek zorunda tabii ki
    Bir olay olunca takır takır ip adresine kadar veriyorlar.
    İyi de yapıyorlar burada haksız bir durumla karşılaşırsak en azından hakkımızı arayabiliyoruz
  • https://forum.donanimhaber.com/robot-supurgede-kazanan-alex--148549195-3#148621469

    Bu koyuya övgü dolu mesaj atanların listesi (fake üyeler) vardı. Üyelerin hepsi onbaşı rütbesinde ve üyelik tarihleri aynıydı. Konuda bu durumu eleştiren üyelerin cevapları komple silindi. Bugün ben de konuya mesaj atmıştım jet hızıyla silmişler. Konudaki elemanlar kendisi çalıp kendisi oynuyor artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Why Shy kullanıcısına yanıt

    Bunları mecbur yapmak zorundalar. Savcılık istediği zaman tüm bilgileri iletmek hukuki zorunluluk.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konu gerçekten çok enteresan. Muhtemelen aynı eleman kendi kendine konuşuyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski bir hesabımda yanlışlıkla tüm özel mesajlarımı silmiştim. desteğe ulaştım ve tüm özel mesajlarımı geri getirmişlerdi.

  • Neyden korkuyorsunuz anlamadım? Devlet kurumları, her özel şirketten bilgi alabildiği gibi, Donanımhaber'den de bilgi alabiliyor. Hatta daha önce; İstanbul İl Emniyet Kamu Büro Amirliği tarafından, 2016 yılında forumda paylaştığım bir mesaj için 2018 yılında ifadem alındı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika'daki Apple olayına şerh düşmem gerekiyor. Amerika'da yürütme organı istediği kadar sıkıştırsın, FBI istediği kadar Apple'ı dövmeye kalksın yargı sistemi kişisel verilerin korunması konusunda net ve federal mahkemelerin kararları meydan okuyup, yok sayacağınız şeyler değil. Hatırladığım kadarıyla Apple gerçekten de verileri vermedi çünkü FBI'a sadece bir kişinin verilerini değil şifreleme metodunu da vermiş olacaktı. Kısacası bir istihbarat kuruluşu iOS kullanan kim varsa, Dünya'nın her yerinde verilerine erişebilecek durumda olacaktı. Mahkeme de Apple'ı haklı buldu.


    Dünya'nın her yerinde bu durum aynı değil yani, ABD'yi ve Avrupa'yı ayrı tutmak gerekiyor. Xiaomi'nin kulağını Komünist Parti çekerse paşa paşa her şeyi verir. Kullanıcılara tavsiyem Apple gibi ABD menşeili firmalara biraz daha yakın durmaları. Bu ülkelerde işler hukuk var. Ali kıran baş kesen olup istediğini istediğin yerde alamazsın.


    Diyeceksiniz ki Facebook ABD menşeili değil mi? Davası görüldü en azından. TikTok hangi verleri alıp nasıl kullanıyor çin komünist partisine soramazsın bile. Dolayısıyla bu olayda herkes tehlikeli fakat herkes eşit derecede tehlike arz etmiyor.


    Davayı şuradan inceleyebilirsiniz: https://en.wikipedia.org/wiki/FBI–Apple_encryption_dispute Apple haklı bulundu ve verilmedi.





  • Savcılık istedikten sonra vermeme şansı varmı donanımhaberin? Bu yurtdışı sitesi değil sonuçta sahipleri sunucuları türkiyede diye biliyorum?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 11 Kasım 2020

    doğru diyosun hocam , dijitallejen kıcına dahi çip takılcak bi dönemde noktası virgülüne kadar dikkat etmem lazım yazdıgıma . Ama donanım haberin kişi haklarını umursamaması lazım . Haklısın . Düşünemedim bunu

    Ne olmasını bekliyorsun hocam? Sen karşındaki kişiyle aranda bir ekran var diye istediğini yazacaksın sonra o kişi de haklarını yasal yollardan aramak istediğinde site yönetimi sana çanak mı tutacaktı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bourne filminde aynı sahne mevcuttu. Çok gizli süper gizli diye tanıtılan sitenin finansörü NSA di.

    Buradaki amaç bakın çok gizli süper gizli diye sunulup oltaya takılınmasını sağlamaktır. Hiç bir şey gizli felan olamaz. Sadece küçük balıklar umursanmaz amaç büyük balıklardır. Siz yakalanmıyoruz sanıyorsunuz fakat sadece değeri düşük birer verisiniz sadece günü gelince önünüze kullanmak için saklanır depolanır. Yeterince değerli olduğunuzda ortaya çıkar.

    Kimse anonim felan olamaz. Yok öyle bir dünya. Samsung Apple telegram whatsapp vs bunlar gizli felan asla değildir. Sadece ilizyondur.

    İnternetin sahibi Abd dir tüm veriler abd den geçer. Bunu da Nsa ve resmi 16 gayri resmi sayısı adı bile bile bilinmeyen istihbarat sistemleri ile kontrol edilir.

    Nasıl olur. Hiç bir şekilde piyasada olmayan özel bir ağ ve özel cihazlar ile mümkün olabilir. Ki bunu da ancak ülkeler kurabilir yada milyarderler. Bu da yine özel dikkat çeker bir şekilde arasına sızılması ve hedef olması imkansız değildir.

    Siz siz olun hiç bir kuruma siteye anonimliğe vs güvenmeyin. Gerçek hayatta yapmayacağınız hiç bir şeyi nette orada burada aklınıza bile getirmeyin.

    Çoğunuz genç ve önünde uzun yıllar ve kariyerler var. Yarın pişman olacağınız hiç bir şeyi yapmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bayılıyorum böyle kılçıkları yiyenlere. Apple ve fbi bunun güzel reklamını yaptı.

    Dediki ey cahil herifler gelin apple kullanın bakın güvendesiniz. Bakın fbi bile alamıyor verileri. Hemen koşun tüm manyaklıklarınızı apple ile bize altın tepside sunun. Biz dava felan dinlemeden sizi bir güzel paketler guantanamo ya atarız şansızsanız. Şanslıysanız John doe olursunuz.

    Apple ve gizlilik bunu abd ye posta koymak kısa ve güzel şaka.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vericek tabi sıkıysa vermesin fişini çekerler o sitenin.Almanya mı sandın sen burayı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARISLCK kullanıcısına yanıt
    Pc de ve nette hiç bir veri silinmez. Sadece size silindi gösterilir. Siz göremiyorsunuz diye hiç bir veri silinmez arşivlenir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DING DING

    sunucuların türkiye de olmasına gerek bile yok, fiber modemlere dokunamıyorsun daha, düşünün bakalım neden dokunamıyorsunuz?



    adamlar direkt bilgisayardan modeme gelen veriyi alıyor 



    edit : kendi modeminiz olsa bile firmanın modemini kullanmak zorundasınız anladınız mı 

    Gerçekten öyle. Eskiden kendin modem alırdın ve internete giriş şifresi vardı yok oldu gitti onlar.

  • Sunucuları Türkiye'de olan veya sahibi türkiye'de yaşayan sitelerin hiç birisine güvenme. Çünkü hükümet sahibini sıkıştırdığı anda her şeyi ortaya döker zaten. Mümkünse yurtdışında da her ülkeye güvenme. İsviçre gibi kişisel verileri iyi saklayan her önüne gelene vermeyen ülkelere güvenebilirsin.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.