Şimdi Ara

Donanımhaber E-Ticaret Mağduriyeti Hakkındaki Anketimizi Niye Sildi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
15.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu sahibi Hümiyettim Kardeşim, sen eski bir üyesin:

    Başka bir adreste anket düzenleyip, burada bunu duyurunca yasaklanması son derece normal.

    Olay bundan ibarettir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

    Konu sahibi Hümiyettim Kardeşim, sen eski bir üyesin:

    Başka bir adreste anket düzenleyip, burada bunu duyurunca yasaklanması son derece normal.

    Olay bundan ibarettir.
    Başka bir adres dediğiniz tüketici haklarını savunmak için kurulmuş bir kampanya sitesidir. Her şeyi aynı kefeye koyamazsınız.

    Bu arada kaldırılan konumuz tekrar yayına alındı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 17 Aralık 2019; 4:14:21 >
  • sanırım artık çoluk çocuğu yönetime aldılar saçma sapan silmeler ceza vermeler yapılıyor geçen gün daha önce de yardım amaçlı paylaştığım sistem kurulumu ve toplama videosunu başka sitenin reklamını yaptığım gerekçesiyle silip uyarı verdiler şaka gibi yıllardır buradayım hiç böyle saçma amacım olmadı olsaydı bu kadar yazım olmaz reklamı yapıp çeker giderdim çok ayıp bu yapılan eski üyelere
  • forum uyeleri olarak tepki gosterilmesi lazım.boyle kanunsuzluk olurmu? istedikleri gibi konuları siliyorlar.
  • güncel, siz hayırdır
  • Konu açıldı arkadaşlar sakin

  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    Ekşi Sözlük'ten, ShiftDelete'ten, Teknoseyir'den, Habertürk'ten, Sabah'tan, Sözcü'den ve diğer sayısız siteden haber, bilgi, anket ve diğer birçok içerik her gün bu forumda paylaşılıyor. Bunlar sorun değilken bu foruma da karşılıksız katkı sağlamış bir hareketin sitesi mi sorun oluyor?

    TÜKODER'in, TELKODER'in ve herhangi bir derneğin sitesine yönlendirilse, ŞikayetVar'a atıfta bulunulsa sorun olmuyor, olmayacak, ama bu foruma değer veren, burayı önemseyen gönüllü insanların derli toplu bir arşiv için oluşturduğu bir "kütüphane" niteliğinde olan reklamsız bir gönüllülük hareketinin sitesi sorun mu oluyor?
  • bu forumun yöneticilerinin doğru bir şey yaptığını ben 2004' den beri görmedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

    Atılan mesaj sayısı zaten forumun yavaş yavaş bittiğini gösteriyor.
    Bitmeyen teknik altyapı sorunları,aşırı trol,yönetimin tutumu gibi sorunlar üyeleri kaçırıyor.



    ilginç bir veri.

    SAnırım teknoloji topiclerinin bitmesi ile eş zamanlı.

    sıkıntı şu ki, çeşitli konuları içinde barındıran bir alterantifi hala yok,
  • Ben de meslektaşlarımıza karşı halkı kin ve nefrete teşvik eden birisine karşı üslubumu bozdum diye ceza aldım 2 kere üst üste o suç içeren konuyu açan a hiçbir şey olmadığını düşünüyorum,suç içeren konu açmak serbest tepki göstermek yasak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde benim de konumu sildiler para kazandıkları bir ticaret sitesi olduğundan başka bir siteyi eleştir sorun çıkmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    Konu açıldı arkadaşlar sakin

    Sayın topluluk yöneticisi arkadaşım; sizin biz topluluğu anlamanız, forumda buna göre güncellemeler yapmanız lazım.
    Burada bu kadar kişinin gösterdiği tepki, söz konusu konunun neden kaldırıldığını anlamaya yöneliktir, bence bu konuda bir açıklama yapılması gerekmektedir.
    Yukarıda bir forumdaşımın da belirttiği gibi, (10+ yıllık üye olarak ve bir çok eski - yeni yöneticiyi iyi, hayranlık uyandıran ve özlem duyduğumuz karakterleriyle tanıyarak, üzülerek söylüyorum ki) konuların gösterimden kaldırılması konusunda uzun zamandır keyfi, ticari, siyasi vb. uygulama yapıldığı algısı ister istemez hepimizde oluşmaya başladı. Bu da forum yönetimi veya bir yöneticinin çıkarlarına ters düşmesi sebebiyle, "Kural dışı konu" denilerek kaldırılmasından çekindiğimizden forum kullanıcılarına yararlı olabileceğini düşündüğümüz bir içeriği paylaşmamaya itiyor bizi.
    Lütfen yönetim, kurallar ve yasaklamalar konusunda güncellemeler yapın ve bu konuda biz üyelere karşı şeffaf olun.
    İyi forumlar...
  • Hangi sistemin açığıymış bu? Nasıl bir açıkmış? Sadece mail adresi bilgisine sahip olarak tüm sitelere ve şifrelere nasıl ulaşılıyormuş? Bu mesnetsiz iddianın proof of conceptini gösterebilir misin? Söylediğin şey olacak şey değil. Bir tür paranoyadan ibaret gibi.
  • geçen ben de giyim-gıda bölümüne "DH YORUMCULAR TİMİ" başlıklı bir konu açmıştım, saniyesinde kapatıldı. Neden kapattınız diye mail attım, cevap verme gereği bile duymadılar kaç gündür. Şimdi forum önerileri bölümüne öneri açacağım kapatılan konuların kapatılma gerekçeleri bildirilsin şeklinde lütfen destek olunuz. az sonra link atarım buraya.
    Edit:https://forum.donanimhaber.com/kapatilan-konularin-gerekcesi-bildirilsin--141259096#141259096



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 17 Aralık 2019; 16:22:51 >
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bir yöneticinin açıklaması var. Link değiştirilmeden konu geri getirildiyse o açıklama geçersiz oluyor. Gerçek sebebi sizden duyalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antares

    Bu konuda bir yöneticinin açıklaması var. Link değiştirilmeden konu geri getirildiyse o açıklama geçersiz oluyor. Gerçek sebebi sizden duyalım.

    Moderatör arkadaş siteyi konu açan arkadaşın sitesi zannetmiş, bir reklam mesajı olarak algılanmış ve ona göre işlem yapılmış. Öyle olmadığı anlaşılınca da konu geri alındı arkadaşlar. Çok büyütülecek bir olay değil gibi geldi bana ya. İnsanız hatalar olur yani.


    @İrfan

  • Merak etmeyin bu konu da konu dışı denilerek silinir :D
  • ikinci el bölümünde özellikle pc donanım ve çevre birimleri ile ilgili alt başlıkların yöneticilerinin kişilerin ilan başlıklarına ürünlerini aşağılayan (eee kendi elindeki malı satamayacak tabi), talep ettikleri fiyatları akla izana sığmayacak şekilde yalanlayan (fiyat kırdırıp ucuza düşürecek ya aklı sıra) hatta yer yer hakarete varan yorumlar yazan dükkan formatlı sürekli alım satımcı tiplerle al gülüm ver gülüm takılarak dokunmaması mevzusundan tutun da oyunlar için türkçe çeviri duyuru ve komün toparlama başlıklarının yer aldığı alt başlığın moderatörünün başkalarına ait fikri mülkiyetler üzerinden herhangi bir vergi ödemeden ve yasaya aykırı olarak sözümona bağış toplama yoluyla gelir elde eden ücretli yama satan tiplerle kanka modunda takılıp ücretsiz çeviri ve çeviri aracı sunanlara habire yaptırım uyguluyor oluşuna varana değin kokuşmuş bir ortam söz konusu burada.

    dolayısı ile bu olan bitene hiç ama hiç şaşırmayın, gayet donanımhaber standartlarında bir şey bu başınıza gelen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 17 Aralık 2019; 17:32:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.