Şimdi Ara

Donanımhaber’e Özel TurkNet Kampanyası: İlk 100 Kişiye 1 Ay Bedava İnternet (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
7.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadasini getir kampanyasi diye bisey var.100nedirki???





    3 kisiyi abone yaptim, 3 ay bedava kullandim.

    Bulundugum yerde tt dahi vdsl i yokken ben vdsl kullaniyorum.

    Aldigim hiz 40mbps download 10mbps upload.

    Aylik 1tb a varan download miktarim oluyor,

    Tek kotu yani mh baglanamiyorsunuz,

    Ornegin kuzeni abone yaptigimda kendi kredi kartimdan otomatik odeme talimati verdim ,iptal edecek yer bulamadik ,cozumu yeni kredi karti istemekte bulduk!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peypazar43 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun yaşadığınızda ise kimseye ulaşmanıza bile gerek kalmadan bize OİM ve ya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden bize destek kaydı açarsanız, hizmetinizi detaylı incelemesi için size zaten bir arkadaşımızı yönlendiriyoruz. Sürecinizi takip edip sorunu çözmeye çalışıyor ve size geri dönüş yapıyor. 02.08.2018 de onayınız dahilinde kaydınız kapatılmış.
  • 2ekmek1sut kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun yaşadığınızda taleplerinizi online işlem merkezi ve sesli yanıt sisteminden iletmeniz durumunda arkadaşlar dönüş sağlıyor.
  • Şikayetçi olanlar mevcut ama ben başıma geleni yazayım:

    Turknet kullanıyordum. Ev değiştim, hattımı nakletmem gerekti. Gerekli başvuruyu yaptım, 10 lira ücret çıkacak dediler. Onay verdim. 2 gün sonra türk telekom çalışanları yeni evime gelip hattı belirleyip, belirdikleri hattın üzerine ismimi ve abone numarasını içeren kağıt tutturup gittiler.

    Elektrikçi çağırdım, hattı eve, modeme çekti, bağladı gitti. Modem, önceki türknet kullandığım modemdi, adsl ışığı yansa direkt internet gelecekti ama yanmadı.

    Türknet'e bir başvuruda daha bulundum. ADSL ışığım yanmıyor, yeni hat çekildi diye. 2 gün sonra yine türk telekom ekibi geldi. Bu sefer ADSL ışığım sabit yanana kadar sorunları çözdüler. Port problemi varmış, ekibin kendi arasındaki konuşmalardan anladım. Sorunu çözdüler, adsl ışığı yanıyor mu diye sordular, baktım yanıp sönüyor. Onlara söyledim yanıp söndüğünü. Onlar, yanıp sönmeden sürekli yanması lazım dediler. Biraz daha bekledikten sonra ışık sabit yanmaya başladı. Kısa süre sonra internet ışığıda yandı. Hemen bilgisayardan Chrome üzerinden bir siteye girdim, sorunsuz girdi.

    Onlara internet bile geldi deyince toparlanıp gittiler.

    Bunlardan sonra internet faturam geldi. Normalde 65 TL gelen fatura bu sefer 68 TL gelmişti. Detayına baktığımda ise 10 TL nakil ücreti mukabilinde 7 TL nakil indirimi uygulanmış.

    Teşekkürler Türknet




  • Gre3n kullanıcısına yanıt
    Merhaba, faturanızın kontrol edilmesi için ardaşlara bilgi verdim.İnceleme yaparak size bilgi verecekler.
  • Merhaba, sorununuzun kısa süre de çözülmüş olmasına sevindim. İyi kullanımlar dilerim.
  • sezginex S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ödemenin 10' nundan önce yapılması gerekiyordu. Dondurma işlemleri her ayın 1' inde yapılıyor. Bu sebeple örneğin Ağustos' ta dondurulmasını istiyorsanız Temmuz ayında dondurma talebinizi iletmelisiniz.
  • -gg- kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Taahhütsüz ve AKN’siz Özgür İletişim paketimizde, ikinci yılımızı geride bıraktık. İki yıl boyunca fiyatımızı değiştirmedik. Son iki yılda her ürünün ve hizmetin fiyatı arttı. Faturanızın içinden devlete ödediğimiz Özel İletişim Vergisi Oranı %5’ten %7,5’a çıktı. Bu arada kişi başı veri kullanımı, ortalama 60 GB’lardan 90 GB’lara ulaştı. Tüm bunlar bizim masraflarımızı etkiledi. Biz de fiyatımızı güncelleme kararı aldık.
  • Antalya' da yaşıyorum 3 yıldır Turknet kullanıyordum. İnternet hızım 10mbps civarındaydı. Sonradan 8 oldu ses etmedim,
    6 ya düşünce arıza kaydı açtırdım.
    Arıza kaydı sonucunda "Alt yapınız 6mbit destekliyor" denilip geçiştirildi.
    Sonra 4 e düştü yine arıza kaydı açtırdım sonuç bir öncekinin aynısı "Alt yapınız 4mbit destekliyor" oldu.
    Sonra 3mbit' e düşünce artık arıza kaydı açtırmadım çünkü verilecek cevabı biliyordum.

    İnternet sağlayıcımı değiştirdim şu anda yine 10mbit internetimi gayet güzel bir şekilde kullanmaya devam ediyorum.

    Demek ki neymiş sevgili Turknet SORUN ALT YAPIDA DEĞİLMİŞ
  • Sanırım TurkNet burda yazılanlara cevap veriyor. Böyle bir imkan var iken ben de bi şeyler yazıp çizeyim şuraya. Öncelikle sizden mantıklı açıklamalar bekliyorum bunu baştan rica edip yazıma öyle başlamak istiyorum.

    Avcılar Ambarlı'da ikamet ediyorum. Lanet bir internet sağlayıcısından (ki siz neresi olduğunu iyi biliyorsunuz), TurkNet'e geçtim. İlk bağlama süresi bayağı sinirli ve öfkeli geçti oraları yazmayacağım. Yaklaşık 3-4 hafta sürdü boş boş işler. Neyse girmeyelim oralara. Sanırım 4-5 ay olmuştur internet bağlatalı. İlk bağlandığı zaman internetim 10 mbps down, 1,5-2 mbps de upload veriyordu. Ping de 2-3 ms falandı. Kayıt olurken telefondaki hanımefendi 16 mbps'e kadar hattınız destekliyor sizin eve de 10-13 arası bi şey yollarız muhtemelen dedi. 10 Mbps bana her türlü yetti sesimi çıkarmadım ping de düşüktü zaten. İşlerimi görüyordum. Uploadlık işlerim olmuyor zaten. Neyse gelelim asıl meseleye, telefonuma mesaj geldi altyapı çalışması olacaktır şu tarih şu tarih arası kesinti yaşayabilirsiniz falan filan fıstık. Neyse internet kesildi, mesajda belirtilen gün aralığındaki son günden 1-2 gün geçti hala internet yok. Buralara da detaylı girmeyeyim yoksa yazı uzayacak. Bi şekilde arıza kaydıyla çözdük. Türk Telekomdan bi adam geldi telefonda biriyle konuşuyordu bi şeyler bi şeyler çözüldü gitti. Bi baktım ki internet hızım düşürülmüş. 7 mbps down, 1 mbps up olmuş. Ping de 20-35 arası sürünüyor gidip geliyor. Çılgına döndüm, yine bir arıza kaydı falan tabi, ertesi gün birisi aradı beni dedi hattınız bu kadar destekliyor. Yahu nasıl olur diyorum ilk kayıt olduğumuzda böyle bi şey yoktu, neymiş santral değişmiş artık böyleymiş. Bana ne kardeşim bu benim sorunum mu? Santralde yoğunluk var ise başka rahat santrale geçtiğinde yine aynı interneti veya bir üst hizmetini vermek bu kadar mı zor anlamıyorum? Özür niyetinde size 3 ay indirimli fiyattan verelim dediler kabul ettim. Malum napalım devir ekonomi devri. Bundan 2-3 hafta önce de bir mail geldi internetiniz artık 100 mbps hızında gibisinden. Eve geldim baktım halen aynı. Sonra dalga mı geçiyorsunuz diye bir arıza kaydı oluşturdum yine dönüş sağladınız, karşıdaki beyefendi hattınız desteklemiyor ama pingi halledeceğim dedi modemi kapatıp açın dedi. Ping 5'e düştü. Şimdi bundan memnunum yalan yok, yiğidi öldür hakkını yeme ama benim hızımı niye düşürdünüz ilk bağlantıdan sonraki çalışmada? Ben bunun açıklamasını bekliyorum sizden, niye böyle bi şey yaptınız. 100 Mbpslerde falan gözüm yok benim ama olabiliyorsa en iyi şekilde olsun tabi kim ister örneğin 15 16 veya 20 30 kullanabilecekken 7 mbps kullanmayı. Mantık dahilinde açıklar mısınız?




  • arkadaşını getir kampanyasıyla üye olursam 1 ay bedava internet kullanacağımı söyleyen fakat 1 ay sonunda 177 lira fatura çıkaran rezil kurum : Turknet . Müşteri hizmetlerine ulaşmak da imkansız telefonla ne yaparsanız yapın müşteri hizmetlerine bağlanamıyorsunuz .
  • Arkadaşlar alamadığımız hizmeti iptal etmek de ayrı bir cabası. Faturaları ödediğim halde hizmet alamadım zar zor iptal ettirdigim halde bana daha fatura geliyor. HİZMETİNİ alamadığımiz İnternetin faturasını ödüyoruz birde. Rezalet arkadaşlar bulaşmayın.



    Benim müşteri hizmetlerinle isim olmaz demeyin birden İnternetinizin koptuğunu kesildiğini görünce destek kaydı, sesli mesaj vs derken kanser olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakcuhadaroglu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hat değerlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM olarak iletebilir misiniz?
  • mgunseven M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun yaşadığınızda ise kimseye ulaşmanıza bile gerek kalmadan bize OİM ve ya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden bize destek kaydı açarsanız, hizmetinizi detaylı incelemesi için size zaten bir arkadaşımızı yönlendiriyoruz. Sürecinizi takip edip sorunu çözmeye çalışıyor ve size geri dönüş yapıyor. Ön ödemeli süreçte yer aldığımızdan dolayı her ayın 1'inde faturanız kesilmektedir. İlk ay faturanızda kısmi ücret ile takibi sağlanan döneme ait fatura yansımaktadır. Faturanızı kontrol ederek bilgi verebilmem için GSM numaranızı PM olarak iletebilir misiniz?
  • peypazar43 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, faturanızı inceleyerek bilgi verebilmem için GSM numaranızı PM olarak iletebilir misiniz?
  • Bu videoyu izleyebilirsiniz

    anlatmak istediğimiz firma ile sorun yaşayınca gerçek gün yüzüne çıkıyor
    https://www.youtube.com/watch?v=Cc5uI2b6LQY

    buda başka rezillik :https://www.youtube.com/watch?v=cadbXxxnKYM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_eser -- 14 Ağustos 2018; 15:18:44 >
  • Eski abonelere fiyatı 60 dan 65 e çıkart yenilere 1 ay bedava ver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet hattı araştırırken türkneti araştırdım kullanıcılardan sorunsuz kullanan olduğu gibi sorun yaşayan oldukça fazla kişi vardı ve mh sıkıntılı bir firma olduğunu gözlemledim. yukarıda türknet yetkilisinin verdiği cevaplardan birisi evet sorun yaşayanlar var ama memnun olanlar daha fazla gibi birşey yazmışlar. Bu doğrultuda çalışma anlayışları varsa yazık. Amaç sıfır sorun olmalı
    ben kendim türktelekoma devam etim verdim taahhütü 2 yıl içinde anlayışlarını düzeltirlerse ve sorunsuz bir kullanım verirlerse düşünebilirim ama şimdilik ttnet devam
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.