Şimdi Ara

Dolap Uygulaması Satılan Ürünün Haksız Yere İade Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dolap uygulaması üzerinden intel core 2 quad Q6600 işlemci sattım.İşlemciyi çalışan sistemimden söküp gönderdim (ben Q9400 geçtim). Alacak kişiye isterseniz telefon numaranızı yazın çalışırken videosunu atayım dedim cevap vermedi. Sisteminizin destekleyip desteklemedigini ögrenin ona göre sipariş geçin diye uyarmıştım.


    Ürünü kargoladım iade talep etmiş. İade sebebi işlemci çalışmamış ürün sistemine uymadıgından yada işlemci eski oldugu dolayısıyla bozuk olabilirmiş ondan iade talep etmiş. Bende itiraz ettim ama iadeyi onayladılar. Dolap'a göre resimler belli olmuyormuş. Alıcıda itiraz ederken resimleri yüklemiş işlemcinin üzerinde Q6600 yazıyor.


    Özellikle bu 775 pinde herkes quad serisine yada xeon serisine geçip overclock peşinde.İşi bilende alıyor bilmeyende.

    Geçende sahibinden msi 775 pin anakartta başıma geldi. Sistem eski olunca hiç anlamayan insanlarla ugraşıyorsunuz.



    İşlemci istanbulu şöyle bir gezmiş oldu   Bende boşuna ugraşmış oldum. Kargo ücretini ödememde cabası olacak. Zaten 100 tl elime geçecekti  








  • Dolap uygulamasında mail olarak durumu anlatıp sordugumda gelen cevap;


    Merhaba

    numaralı siparişinize ait iade talebinin ilgili ekiplerimizce kabul edildiğini görüntülüyoruz. Siparişlerinizde sorun yaşamamak adına uygulama kurallarımıza uygun ürünler yüklemenizi rica ediyoruz. Uygulamamızda parça satışı bulunmuyor, tespit edilen ürünler de kaldırılıyor. Gördüğünüz ürünler olursa şikayet ederek ilgili ekibimize iletebilirsiniz. İlgili ürünün uygulamamızda satışı bulunmaması durumunda iade talepleri direkt olarak kabul edilir. Benzer deneyimi yaşamanızı istemeyiz. Dilerseniz iade süreçlerimizi uygulama içerisinden inceleyebilirsiniz. İnceleme işlemi tamamlanan siparişler için tekrar bir inceleme yapılmıyor.

    Daima size yardımcı olmak için buradayız. Destek olmamızı istediğiniz her konu için ne zaman isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Pandemi döneminde tüm sevdikleriniz ile birlikte geçireceğiniz sağlıklı, mutlu günler dileriz.

    Sevgiler,

    Dolap Destek


    Dolapta bilgisayar bileşenleri diye kategori var. Ayrıca ilan verdiginizde ilan onaylandıktan sonra yayına giriyor.Madem öyle niye onayladınız? Daha önce bu siteden bilgisayar parçası sattım bir sorun yaşamadım.


    O zaman maile göre dolap uygulamasında bilgisayar parçası satışı yasak ama bilgisayar bileşenleri diye ilan kategorisi koymuşlar.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.