Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM NE YAPMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırklareli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamun aleykum arkadaşlar,
    www.dolabilenkartuş.com.tr sitesinden alışveriş yaptım. ancak işlemin üzerinden 8 gün geçmesine rağmen bana hala gönderi yapmadılar. site telefonunu arıyorum kargo bilgilerini almak için ama yetkilinin dışarıda olduğunu söylüyor. cep numarasından yetkiliye ulaşıyorum firmada olmadığını, firmaya gidince bana bu bilgiyi vereceğini söylüyor. ama gelin görün ki; yetkili firmaya gidemedi firmadakiler de bana bu bilgiyi veremedi, hem de sekiz gündür. şimdi sormak istediğim şu; izlemem gereken yasal süreç nedir? en azından başkaları madur edilmesin. yardımlarınızı bekliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • polıse gıt onlar yonlendırır senı
  • ödemeyi nasıl yapmıştın.eğer kredi kartı ile ödeme yaptıysanız,kartınızın bağlı olduğu bankanın müşteri hizmetlerini arayıp paranızı kurtarabilirsiniz.yıllar önce bende bir siteden alışveriş yapmıştım,firma batıkmış.herkesi çarpmış.bankaya durumu belirten bir dilekçe yazıp fakslamıştım.paramı kurtadım.
  • eft yaptım, polise şikayet dilekçesi yazdım diğer arkadaşın tavsiyesi üzerine. bankayı da arayacağım ama sonuç alır mıyım bilmiyorum. keşke eft yapmasaydım. gelişmeleri yazacağım, insanlara yol göstermiş oluruz.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • eft yapmanız kötü olmuş.ben internet üzerinden havale ya da eft ile alışveriş yapmaya cesaret edemiyorum.sadece forumdaki güvenilir arkadaşlarla havale ile iş yaptım.sitelere güvenemiyorum.kredi kartı kullanınca en azından bankadan alma ihtimali oluyor.çok geçmiş olsun.
    umarım paranızı kurtarabilirsiniz.
  • allahtan alacaklarımın tamamını almadım bir deneme olması için ufak bi alım yaptım. ama önemli olan başkalarının da burdan ayağı kesilsin. ben gerekli yasal süreci başlattım. allah hayır versin.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.