Şimdi Ara

Dolandırıcı hepsiburada

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11.3.2017 tarihinde hepsiburada.com'dan 3 çift ayakkabı siparişi verdim. 23.3.2017 tarihinde gecikmeli olarak 2 çift ayakkabı gönderildi. Kargoyu güvenlik görevlisi teslim almış, dolayısıyla kontrol şansım olmadı. İçeriğinde 3 çift ayakkabı yazmasına rağmen 2 çift ayakkabı vardı. Mesai saati bittiği için kargo firmasına da ulaşamadım. Resmen dolandırıldım. Sistemde bütün ürünler teslim edildi olarak görünüyor. İşin garip tarafı , ertesi gün kargo görevlilerini aradım. Teslimatı yapan görevlide içerisinde 2 çift ayakkabı olduğunu doğruladı, fakat üzerinden 1 gün geçtiği için tutanak tutturamadım. Her gün lanet ediyorum hepsiburadaya, ayakkabıyı hediye olarak almıştım, hem paramızla rezil olduk, hemde dolandırıldık.

    Dolandırıcı hepsiburadaDolandırıcı hepsiburadaDolandırıcı hepsiburadaDolandırıcı hepsiburada







  • Satıcı kim ?
  • siparişlerin kargo takip kodları aynı mı ? belki tek olan hala yolda biyerdedir. kargocu paketi açmış mı ki içinde 2 tane olduğunu biliyor ? ve yine ek olarak gelen paket 3 kutunun sığabileceği büyüklükte mi ? birisi hacılamış olmasın ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrKhan

    siparişlerin kargo takip kodları aynı mı ? belki tek olan hala yolda biyerdedir. kargocu paketi açmış mı ki içinde 2 tane olduğunu biliyor ? ve yine ek olarak gelen paket 3 kutunun sığabileceği büyüklükte mi ? birisi hacılamış olmasın ?

    2 farklı siparişi aynı kargoyla göndermişler(sözde). paketi açmamış, ama iki kutu olduğunu taşıma esnasında fark etmiş,telefonda sıkıştırınca kabul etti. ama dediğim gibi ertesi gün ulaşabildiğim için tutanak için iş işten geçmişti... gelen pakete 3 kutunun sığabileceğini pek sanmıyorum hocam.
  • alfista A kullanıcısına yanıt
    bu durumda satıcı hb dışı bir satıcı. hb iki farklı iparişi aynı kargoya koymaz diye düşünüyorum. ama kargocunun taşıdığı malın içeriğini tahmin etmesi ve hatırlaması pek mantıklı gelmedi bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrKhan

    bu durumda satıcı hb dışı bir satıcı. hb iki farklı iparişi aynı kargoya koymaz diye düşünüyorum. ama kargocunun taşıdığı malın içeriğini tahmin etmesi ve hatırlaması pek mantıklı gelmedi bana.

    satıcı samuraysport. kargocu çok net bi şekilde cevap verdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.