Şimdi Ara

Doktorun ilgisizliği ve saygısızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saç derimde kıl kökü iltihabından rahatsızım. İlaç kullanınca geçiyor, sonrasında tekrarlıyor. Bugün bir doktora gittim. Derdimi anlatmama izin vermeden sözümü kesti, kafa derime baktı. Kıl kökü iltihabi olduğunu başka doktorlardan ve tedavisinden biliyorum, direkt egzama dedi. İtiraz ettim egzamanın ne olduğunu bildiğimi, alakası olmadığını söyledim. Daha önce başka doktorlara gittiğimi, iyileştiğimi belirttim. Israrla egzama dedi. Dandik bir kepek şampuanı yazıp yolladı. Kafa derimdeki folikülleri tırnağı ile kazımasını anlatmıyorum zaten. Şuan kafam zonkluyor. Keşke hiç gitmeseydim, en azından ağrımıyordu. Şimdi birde yara oldu. Gördüğüm tavır, ilgisizlik, saygısızlığa hiç girmiyorum zaten.

    Ben bunlarla karşılaştım ve artık doldum. Saygıyı ise asla bırakmadım. Ama yeter kardeşim artık, derdimi bile anlatmaya izin vermiyorlar. 2 dk. bile odada tutmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 21 Haziran 2018; 12:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Doktora giden varmi hala? Gecen gittim bi tanesine xx hastasiyim dedim o ne diyor adam bana

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece ilaç almak için gidiyorum artık, biraz mantık ve internete erişimi olan biri teşhisini kendi koyabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 21 Haziran 2018; 12:45:53 >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    üfürükçü hocalarımız varken halkımız neden hala bu artist doktorlara gider anlamıyorum vallahi.
  • Türkiye de parayı basmayınca doktorlar kesin tanıyı koymak için uğraşmazlar, yaygın tanı genelde tuttuğu için kesip atarlar. Çünkü tahliller para demektir, araştırma hastanelerini yine de bir dene derim, doktora kendini güzelce anlatıp daha önce karşılaştığın problemlerden bahset ama şüphelendiğin hastalığı kesinlikle söyleme çünkü arkadaşlarımdan biliyorum, hasta genelde kendi teşhisini kendi koyup geldiği için sinir oluyorlar ve senin gibi orda burda şikayet ediyorlar. Egzamadır belkide, tek bir egzama çeşidi yok çünkü, sonuçta doktordan daha iyi bilemezsin. Çok da takma bu tür şeyleri şampuanı kullan belki bu da işe yarar, önceki doktorun yazdıkları plesabo etkisi yaratmış olabilir.

    İnternetten hastalığını bulmaya çalışan mantıklı insanlara ithafen:https://youtu.be/aGoaE935enU

    Şimdi şakayı bırakıp aslında bu davranışın da bir psikolojik rahatsızlık olduğunu şu videoyla göstermek isterim. (cyberchondria) https://youtu.be/JDrCq5bpp0M

    Denklem çok basit doktora git ve hastalığını öğren. (1 saat), zaten tedavi sonucuna göre doktor teşhisini en sonunda koyacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02D31E156 -- 21 Haziran 2018; 13:4:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En başta geçmiş olsun. Aslında doktora gitmeden araştırmak, yorumlarına bakmak gerekiyor. İyi doktorlar olduğu gibi böyleleri de çıkıyor. Ben Doktortakvimi ve Doktorsitesi sitelerinden yorumlarına bakmadan gitmiyorum. Size de aynısını tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gezfotek

    En başta geçmiş olsun. Aslında doktora gitmeden araştırmak, yorumlarına bakmak gerekiyor. İyi doktorlar olduğu gibi böyleleri de çıkıyor. Ben Doktortakvimi ve Doktorsitesi sitelerinden yorumlarına bakmadan gitmiyorum. Size de aynısını tavsiye ederim.
    Yok hocam genelde hep böyle doktorlar karşıma çıkıyor benim. Hastalığımın ne olduğumu biliyorum. Daha önce tedavide oldum, geçti ama stresten dolayı tekrarladı. Gittim bugün, Derdimi anlatmama izin vermedi, sözümü kesti. Resmen kovdu ya. 2 dakika durmadım odasında. Birde dalga geçer gibi kepek şampuanı yazdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun , malesef işini düzgün yapmayan insanlar sadece sağlık sektörü değil her sektörde var . Malesef bu ülke düzelmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafam yarar oldu herhalde ya, Allah kahretsin nerden gittim ya. Sadece sivilce vardı şimdi yara oldu hala zonkluyor. Tırnağı ile kazıdı be. Hakkımı helal etmiyorum başka birşey gelmiyor elden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 21 Haziran 2018; 13:26:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlız şöyle bir durum var. Bende de çok stresli olduğum zamanlarda 3 5 yerde, farklı noktalarda 1 2 tane kıl kökünü tutan kıl kökü iltihabım olur ve ilaçsız geçer.

    Ancak ağrı tanımlıyorsun ve ağrı kıl kökü iltihabı + egzema demektir. Yani doktor doğru söylemiş gibi geldi bana.

    Kıl kökü iltihabında normalde ağrı yoktur. Ancak ve ancak kıl kökleri mantarlar ya da bakteriler tarafından işgal edilirse ağrı yapar.

    Stresin varsa üstüne egzema da eklenmiş olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Odaya osur kaç hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki, ben bir şey bilmiyorum, aynı şikayetlerle doktora gitmedim, sen profesör olmuşsun, geçmiş olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

    Peki, ben bir şey bilmiyorum, aynı şikayetlerle doktora gitmedim, sen profesör olmuşsun, geçmiş olsun.
    Ne biliyorsun aynı şey olduğunu? Baş ağrısı gibi bir şikayette birden çok hastalıkta belirti. Asıl profesör sen olmuşsun. Hastalığımı biliyorum teşhis koyuldu daha önce tedavi oldum, iyileştim diyorum bana gelmiş aynı şikayetler ile gitmedim diyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 21 Haziran 2018; 13:57:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayılırlar zaten hemen yollarlar hastayı.Çok sevdikleri bir ketoral şampuan vardır saç için hemen yazarlar.Gerçekten araştıran,bu ve türevi hastalıklar için karışımlar,yeni teknikler için kendini yırtan yok.Şikayet et ya da internette hakkında olumsuz yorum yaz.Görür akıllanır belki
  • Ya sen laftan anlamıyorsun ki, orada demek istediğim şey şu, bende gittim zamanında aynı şekilde aynı belirtilerle ben egzema tedavisi olunca kurtuldum. Ama anlayana. Saldırmaya gerek yok. Anladık canın sıkkında çözüm olsun diye cevap veriyoruz. Bana ne? ne halin barsa gör!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-730F746D6

    bayılırlar zaten hemen yollarlar hastayı.Çok sevdikleri bir ketoral şampuan vardır saç için hemen yazarlar.Gerçekten araştıran,bu ve türevi hastalıklar için karışımlar,yeni teknikler için kendini yırtan yok.Şikayet et ya da internette hakkında olumsuz yorum yaz.Görür akıllanır belki
    Aynen bu şampuanı yazdılar. Dediğin gibi araştırdığım için anneme önceden ne yazacağını bile söyledim, doğru çıktı. Buraya içimi dökmekten başka birşey gelmiyor elden işte hocam, içimi dökeyim dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

    Ya sen laftan anlamıyorsun ki, orada demek istediğim şey şu, bende gittim zamanında aynı şekilde aynı belirtilerle ben egzema tedavisi olunca kurtuldum. Ama anlayana. Saldırmaya gerek yok. Anladık canın sıkkında çözüm olsun diye cevap veriyoruz. Bana ne? ne halin barsa gör!
    Yazma o zaman uzatan sensin, ayrıca saldıran falan yok. Düzgünce cevap yazdım. Ben mi dedim gel benim konuma yaz diye? Allah Allah Yazma! Tamam yardımcı olmaya çalıştın anladım, sağol ama senin dediğinle alakası yok. Bir daha cevap yazmazsan sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 21 Haziran 2018; 14:3:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel doktora gitmeni tavsiye ederim orda daha iyiler ama hizmet pahalı ayrıca bazen doktorlarada hak veriyorum bazı hastalar getçekten sinir bozucu derecede gıcık oluyorlar yani adam artık kafayı yiyor her gün bunlarla uğraşmaktan babamdan biliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hhhmehmet

    Özel doktora gitmeni tavsiye ederim orda daha iyiler ama hizmet pahalı ayrıca bazen doktorlarada hak veriyorum bazı hastalar getçekten sinir bozucu derecede gıcık oluyorlar yani adam artık kafayı yiyor her gün bunlarla uğraşmaktan babamdan biliyorum :)
    Teşekkür ederim hocam muhtelemen öyle yapacağım. Hastalarında etkisi vardır tabi ama çok kalabalık daha çok rahatsızlık ediyordur bence. Bırak doktoru koridorda ayakta bile durmaya yer yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.