Şimdi Ara

Doğu Ekspresi Yemek Vagonunda yemek yok çünkü pandemi var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet yanlış duymadınız. Pandemi olduğu için yemek vagonunda yemek yapılmıyor sadece poğaça bisküvi filan var. Ne alaka diye sorarsanız hiç bir fikrim yok. Bütün ülkede otobüslerde restoranlarda kafelerde herşey serbest ama sadece TCDD trenlerde yemek vagonlarında 26 saatlik yolculuk yapan trenlerde olmazsa olmaz ıcak yemekler pandemi nedeniyle yasak.
    Bu anlaşılır değil ya birileri birşeye üşeniyor ya da bilmiyorum artık başka ne nedeni olabilir

    Daha önce bu konuyu açmıştım ama sonra silinmesini istemiştim çünkü tekrar sıcak yemek verilmeyw başlandı sanmıştım yanlış bilgi verilmiş bana TCDD müşteri hizmetmeri tarafından.

    Uçaklarda 6 saatten sonra yemek veriliyor istemese de yolcular, bu teende 26 saatte yemek yok. Yemek vagonunda yemek olmamasını bırakın hatta herkese yemek servisi bile yapılmalı uçaklardaki gibi, ama biz millet olarak kaliteyi diplerde tutmayı çok severiz 1 gün boyunca bisküviyle idare etmeyi uygun görürüz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Yıllardır bir türlü bir dikiş tutturamadılar. Para kazanan bir iş değil. Hizmeti yapana sorarsan. Yolcuya sorarsan o kadar saat yiyeceksiz olur mu? Yemek Vagonları sıkıntılı. Havalandırma berbat. Sağlam bir yolcu gelse duman altı olur yemekli vagon. Geçmişte gördük biliyoruz. TCDD kendini YHT'ye vurmuş. Varsa YHT, Yoksa YHT.

  • autoshow A kullanıcısına yanıt
    Sigara içmek yasak eskidendi o yemek vagonları duman içinde olurdu. Duman yapamaz kimse alnını karışlarlar.

    İnternette arama yaptım güzel yemekler var menü de. Fiyat ta uygun. Açılsa çok güzel olur insanlar yemek yer.
    Pandemi bahane, herşey serbest ama bir sıcak yemek yasak neymiş pandemi hadi ordan. Kimse para kazanmadığı için umursayan yok üşenen çok işin doğrusu bu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.