Şimdi Ara

dogalgaz elektrik açılmadıgı için evden çıktım. Kiracı ilk kirayı geri vermiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bu konuda yorum yapmadan önce lütfen hayatımda ilk kez tek başıma ev bulma/kiralama gibi bir işe giriştigimi bilin. Ailem yardımcı olabilirdi fakat sırf bu konularda kendi tecrübelerimi kazanabilmek için kimseye haber vermeden ev tutma macerama başladım.

    Uygun oldugunu düşündüğüm bir ev için emlakçı ile beraber ev sahibinin yanına gittik. Ayın 1 i idi. Ev sıfır bina oldugu için hala çalışma oldugunu görmüştüm. Fakatt emlakçı herşeyin 1 hafta içinde tamamlanacagını sorun olmayacagını bana söylemişti. Ev sahibi ile oturup bu meseleyi detaylı konuşmak istedim. En son verilen sözlü teminatlardan çıkan sonuç ayın 15 inde evde elektrik olacagı ve sonraki bir hafta içinde de dogalgazın baglanacagını söyledi. Bende biraz aciliyetim oldugu hemde aşırı miktar saflık hatta aptallık oldugu için bu söze inandım. Evde elektrik olmadan yaşamayacagımı ve sözleşmeyi ayın 15 inde başlatacak şekilde imzamı attım.

    Aradan 42 gün geçti. bu süre zarfında evde tek başıma temizlik yaptım. akşam 5 te işten çıkıp 6 ya kadar kalan gün ışığı ile 6 dan sonra da telefonun şarjı bitene kadar flash kullanarak evin inşaat döküntüsünü temizledim. Bu süre zarfında sürekli iletişim halindeyim.sürekli bir iki günlük ertelemeler oluyor. Neyse zaten çıkıcaz diyerek 3000 tl lik eşya dizdim eve. eşyaların üzerine 1000 tl lik ekstra malzemelerimi aldım. Çünkü ben malım.Kabul ediyorum.
    42. gün sonunda elektrik sadece geceleri açılmak şartı ile baglandı bende pılımı pırtımı topladım eve yerleşmek için. Fakat apartmanda oturan kimse yok. binaya giremiyorum kapıcı dış kapıya asma kilit vurmuş.kapıcıya ulaşılamıyor. ev sahibi geldi o da ona küfrediyor. bende sayıyorum. Neyse pılımı ırtımı alıp orduevine geri döndüm. Sonraki gün tekrar aynı olay oldu.
    Artık sinirden fıttırdım. Birazda aptallıgım geçtigi için evden çıkma kararı aldım. Emlakçıdan 800 tl paramı geri alabildim. Ev sahibi ile konuşmaya gittigimde bana her ne kadar oturmasamda eve eşya koydugumu bu yüzden 800 liralık peşin aldıgı ilk kirayı geri vermeyecegini söyledi. Hatam yine mütevazi olup bagırıp çagırmaktan korkmamdı. 5 gün kadar önce eşyalar eşyaları çıkardım. bugun aradıgımda bana senin ne yatıgın belli degil çıkıcam dedin 1 aydır eşyaların içerde duruyor dedi. aklı sıra 800 liralık depozitoyuda vermeyecek.

    Şimdi lütfen rica ediyorum bana bir yol gösterin. Bu adam dogalgazı elektrigi baglanmamış binasını kiraya veriyor. sözleşme yapıyor. Sözleşme elimde. Yasal olarak bu adamın canını yakmak istiyorum. Gerekirse üstüne zarar edeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaposu1 -- 4 Ocak 2019; 19:21:1 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.