Şimdi Ara

Doctor Strange ( Kasım 4, 2016 )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
17
Favori
25.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Doctor Strange ( Kasım 4, 2016 )


    Marvel’ın bir süredir konuşulan filmi Doctor Strange ile ilgili sonunda net bilgiler gelmeye başladı. Marvel, çoğu filminde olduğu gibi bu sefer de İngiltere’de bulunan stüdyoları tercih etti. Stüdyolarla görüşmeye başlaması da anında basına sızmasına ve projenin ortaya çıkmasına sebep oldu.

    İngiltere’nin Pinewood-Shepperton stüdyolarıyla görüşmeye başlayan Marvel, bu stüdyolardan Mayıs 2015 için tarih almaya başladı. Bu senenin sonunda ya da 2015’in başlarında ekibi toplamaya başlayacak olan Marvel, filmin hazırlıklarına başlayacak, ardından da Mayıs civarında çekimlere geçecek.

    Filmin merak edilen bir diğer konusu ise vizyon tarihi. Henüz Marvel tarafından resmileştirilmemiş olsa da 8 Temmuz 2016 tarihinin Doctor Strange’e ayrıldığı konuşuluyor.

    Bolca korku filmi çeken, son olarak da halen ülkemizde vizyonda olan Delives Us From Evil / Bizi Kötüden Koru filminin yönetmenliğini yapan Scott Derrickson’ın yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosu da yazılmaya devam ediyor. Bir diğer resmi olmayan bilgi ise başrolde Dr. Stephen Strange rolünde Joaquin Phoenix’i izleyeceğimiz yönünde.


    ---


    Bir süredir çeşitli aktörlerin adı Doctor Strange rolü için anılıyordu. Marvel cephesinden gelen bir açıklama dedikoduların sonunu getirdi! Sevilen İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch artık resmen Doctor Strange… Yönetmenliğini en son Bizi Kötüden Koru filmine imzasını atan Scott Derrickson’un üstlendiği film için daha önce Johny Depp, Joseph Gordon-Levitt, Jared Leto ve Tom Hardy’nin isimleri geçmişti.

    Şu sıralar The Imitation Game filmiyle Oscar’a göz kırpan Cumberbatch, şu sıralar Sherlock dizisi için kamera karşısında. En geç önümüzdeki kış aylarında çekimlerine başlanması planlanan yapımın, 2016 yazında vizyonda olması bekleniyor. Stan Lee ve Steve Ditko tarafından çizgi roman dünyasına armağan edilen Doctor Strange, Marvel evrenindeki en güçlü insan kahraman olarak söyleniyor.




    http://www.imdb.com/title/tt1211837/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolog. -- 7 Temmuz 2015; 16:32:52 >



  • Daha 3 sene var
  • Marvel bütün bu karakterleri The Avengers3'de toplayacak herhalde Adamlar bütün Marvel alemine film çekicek böyle giderse.Bu arada Avengers3 demişken,herhalde 2020'de vizyona girer.
  • Doc. Strange yerine Deadpool'u izlesek ya.
  • Oldukça ileriye dönük bir proje olmuş. Marvel'in bu şekilde tüm karakterleri yeniden hayata geçirmesi bence çok güzel.
  • 2016 erkenmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Party Shaker

    Doc. Strange yerine Deadpool'u izlesek ya.

    Deadpool aslında herkesin çok beklediği bir yapım ancak nedense bir ilerleme olmuyor. Ryan Reynolds ile anlaşıldı devamı yok.

    2016 bence iyi bir tarih. Çekmeyi planladıkları çok film var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolog. -- 9 Aralık 2012; 2:22:01 >
  • Marvel olsun çamurdan olsun
  • Kim öle kim kala
  • Daha erken yapamamışlar mı, insan bir plan felan yapar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ben hakimim masum bey

    2016 erkenmiş

  • Kevin Feige Marvel’ın 3. Evresine ANT-MAN ile Başlanacağını Doğruladı;
    IRON MAN 3 ve AVENGERS 2 ile İlgili Yeni Bilgiler Verdi


     Doctor Strange ( Kasım 4, 2016 )


    Kevin Feige, Edgar Wright’ın Ant-Man filminin Marvel’ın 3. Evresinin resmi başlangıcı olacağını belirtti. The Avengers 2’den sonraki grupta başka hangi filmler olacak? Şimdilik, uzun zamandır konuşulan Doctor Strange uyarlaması da bu gruba dahil olacak. Feige Doctor Strange’ten 2. Evre filmi Guardians of the Galaxy ile aynı cümle içinde bahsetti. İki film de karakterlerin normal ortamından farklı bir şekilde ele alınacağı için, ikisini de seveceğimizden eminim.

    Feige Marvel’ın 2015’te başlayacak filmlerinde dair açıklamalar yaptı. Ant-Man’in 2015 yılının 6 Kasım’ında vizyona gireceğini biliyoruz.

    İşte Feige’in projeyle ilgili söyledikleri:

    “Ant-Man 3. Evrenin bir parçası. Iron Man 3 gibi o da Marvel Evreni’nde geçiyor ve Edgar Wright’ın gözünden anlatılacak ki filmi yapmamızın tek sebebi bu… Edgar’ı 2004’te düzenlenen Comic-Con’dan beri tanıyorum. Bana Marvel’ın Ant-Man ile ilgili ne yapmak istediğini sordu. O zamanlar henüz bir yapım şirketi bile değildik. Sekiz senede neler oluyor! Ant-Man filmi Edgar Wright ve yardımcı senarist Joe Cornish’in perspektifinden anlatılacak. Daha önce gördüğümüzden farklı bir şekilde ele alınacak.”

    Feige 3. Evrede göreceğimiz diğer karakterlerden de bahsetti:

    “Ant-Man resmi olarak duyurulan tek film ama ondan sonra değerlendireceğimiz diğer karakterleri tahmin edebilirsiniz. Yıllardır konuştuğum Doctor Strange de bunlardan biri. Mükemmel ve orijinal bir karakter. Şu kriterle gişe hasılatı beklentilerini de yükseltiyor: Elimizdekilerden tamamen farklı bir karakter, tıpkı Guardians of the Galaxy’de olduğu gibi. Ant-Man gibi daha önce yaptığımız her şeyden oldukça farklı. Bizi heyecanlandıran da bu.”

    3. evreye geçmeden önce, 2. Evrede durmalı ve tadını çıkarmalıyız! 2. Evre Mayıs’ta Iron Man 3 ile başlayarak 2015’te The Avengers 2 ile sona erecek. Feige bu konuda şunları söyledi:

    “Iron Man 3 diğerlerinden bağımsız bir film. Ancak 2. Evrede olduğumuz ve yeni bir Avengers filmine doğru ilerlediğimiz için yavaş yavaş yapılan bir yol. Buna dikkat etmeyebilirsiniz… O yolda ilerlerken ve nereye gittiğini bilmeden ilerlerken, şu anda kurduğumuz yol işaretlerine, şerit çizgilerine dikkat etmeyebilirsiniz. Bu izlediğiniz ilk filmde de görünmeyebilir… Iron Man 3 S.H.I.E.L.D.’den ayrı bir şekilde daha çok Tony’e dair olacak. Onun düşünceleri, bakış açısı ve yapmak istedikleri anlatılacak.”

    Feige The Avengers 2 ve Joss Whedon’ın senaryosuyla ilgili de yorum yaptı:

    “Hala işin çok başındayız ama Whedon’ın gönderdiği ilk taslağı okudum. Hala yapılması gereken çok şey var. Whedon’ın da oturup bunu bir filme çevirmesi gerekiyor.” #DP#
  • Hiçbir detay, oynayan, konu belli olmamasına rağmen, bu filmde villain büyük ihtimalle Dormammu olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 29 Ekim 2013; 17:08:07 >
  • Marvel 3. Sınıf karekterlerin filmini çekmeye başladı. Dc halen yatsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking

    Marvel 3. Sınıf karekterlerin filmini çekmeye başladı. Dc halen yatsın

    Sınıflandırmayı neye göre yapıyoruz ?
  • Deadpool filmi yapın lan Deadpool
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking

    Marvel 3. Sınıf karekterlerin filmini çekmeye başladı. Dc halen yatsın

    Sınıflandırmayı neye göre yapıyoruz ?

    Lafın gelişi dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya kıvrılalım
  • Filmin yönetmeni Scott Derrickson olabilirmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

    Şuraya kıvrılalım

    Heh, çektim bir sandalye ben de.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.