Şimdi Ara

| Qnoops | - Metro Exodus %100 Türkçe Yama - | The Two Colonels & Sam's Story DLC'leri Dahil | (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
55
Favori
214.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
400 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

    Az ilerde dur aklinin ermedigi islere karisma:)))))
    Yama adamin degilmi isterse 1000 kere gunceller.

    Alıntıları Göster
    İdolümsün ero
  • Artık birbirinize girmeyi durdursanız diyorum? Kardeş olun kız alıp kız verin demiyorum ama en azından koordineli olarak hareket etmeye çalışıp 7/24 birbirinize laf sokmayı durdursanız ve aynı oyuna iki yama yapmasanız herkes kazanacak.

    Düşman arıyorsanız oyununa inatla Türkçe eklemeyen firmalara düşman olun, birbirinize değil.

    Bu laf üstüne alınan her çevirmen/çeviri grubuna söylenmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultratopkek -- 21 Temmuz 2019; 14:40:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qnoops

    Daha güncelleme içeriklerini bile okumadan doğrudan beni ve yamayı kötülemek için yapılmış klasik bir 'taraftar' iletisi. Tam da sahibine yakışır nitelikte. Allah düşmanımın bile...

    Yine de ben size, 'gerçekten bu sorundan rahatsız olmuşçasına' yaklaşarak cevabımı vereyim.

    Titiz ve seçici bir yapıya sahip olduğum için, en ufak bir noktalama - harf - imla hatası görsem bile düzeltiyorum ve uygun gördüğümde güncelleme çıkarıyorum.
    Çıkardığım güncellemelerin hiçbiri ciddi bir önem arz etmiyor. Oynanışa etkisi olmayan minor değişiklikler diyebiliriz, bunları da çoğu zaman BlackLead'in dediği gibi kullanıcıların geri bildirimleri doğrultusunda yapıyorum.

    Ayrıca güncellemelerin bazılarını setup iyileştirmesi için yayınladım. Biliyorsunuz ki herkesin sistemi aynı değil. Her setup programı her bilgisayarda aynı sonucu vermiyor. Ve ben bilgisayardan hiç anlamayan birinin bile tek tıklamayla yamayı korsan - güncellenmiş korsan - Steam - Epic versiyonlarına sorunsuz bir şekilde kurabilmesini sağlamaya çalışıyorum ve yamayı çıkardığım ilk günden beri bunu sağlamış durumdayım.

    Size ve ekibinize hiç güncelleme yapılmamış, test süreci 1 ila 2 yıl arasında gidip-gelen hatalarla dolu yamalarınızda başarılar dilerim sayın Animus Projesi Ekibi İçerik Yöneticisi Ümit Dinçer Bey. =)

    Yamayı kötülemeye geç kalmışsınız ama sonunda teşrif etmişsiniz, hoşgeldiniz. Biraz geç olmuş gerçi ama bir sonraki yamada elinizi çabuk tutup, daha erken davranırsınız.


    EDIT: Ümit Bey, sizleri şu yama başlıklarımda da görmek isterim. Bunlarda da birkaç kez güncelleme yayınlamışım. Olur mu böyle şey ya? Ne demek güncelleme yayınlamak? Dalga mı geçiyorum ben milletle? Bence ben yama yapmayı bırakmalıyım ve cebinize giren paranın azalma riskini ortadan kaldırmalıyım.

    https://forum.donanimhaber.com/qnoops-resident-evil-2-biohazard-remake-100-turkce-yama-dlc-ler--137185802

    https://forum.donanimhaber.com/qnoops-call-of-cthulhu-100-turkce-yama--135765999

    Gerçi sizleri ve sizin gibileri bu başlıklarda göremeyiz. Çünkü müttefikinizin veya sizin, bu oyunlarla bir bağlantısı yok.
    Benim burada bir tartışma çıkartmaya ya da, bir yamayı kötüleme gibi bir girişimim yok. İsteyen kişi kendi zevkine göre 2 farklı yamayı da deneyimleyebilir.

    Herkes neyin ne olduğunu gayet iyi bilmektedir.

    Burada benim dikkat ettiğim nokta, 9 kez yamanın güncellenmesi, o zaman benim burada düşüneceğim şey test aşamasının oldukça kötü bir şekilde yapılmasıdır.

    Yukarıda siz kendiniz yazmaktasınız, ''itiz ve seçici bir yapıya sahip olduğum için, en ufak bir noktalama - harf - imla hatası görsem bile düzeltiyorum'' yamanızın yayınlanmadan önce test sürecinde bu titizliğinizi de görmek isterdim açıkcası.

    Sizin fikrinizi bilemem, fakat 9 farklı güncelleme yapılacağına, ya da her kullanıcının dönüşü doğrultusunda düzeltmeler yapacaksaınız, test kısımında isiminizin yer almasını doğuru bulmuyorum, aksine dönüş yapan kullanıcılara da konu da teşekkür başlığı adı altında isimlerinin yazılması gerektiğini düşünmekteyim.

    Burada Animus Çeviri Ekibini de dahil etmenize anlam veremedim. Kişisel düşüncelerimi, şahsi hesabımdan belirtebilirim, 1 veya 2 Yıl test aşaması süren bir yama projesi gördüğünüzü sanmıyorum, bu yüzden asılsız iddialarda bulunmamanızı rica ederim. Aynı şekilde bende, sizin güncellemelerle dolu yamalarınızda başarılar dilemekteyim :)

    Edit: Bu arada, Çünkü müttefikinizin veya sizin, bu oyunlarla bir bağlantısı yok Hangi Projelerde görev alıp hangi yamalar ile uğraştığımı da imzamdan kontrol edebilirsiniz, aslında bu durumda tam tersi sizin için geçerli gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 22 Temmuz 2019; 6:30:51 >
  • Sizin anlamadiginiz, siz parayla yama yapip tuketiciye satan haksiz yere devlete vergi vermeden kazanc saglayan bir topluluksunuz.
    Qnoops arkadasimiz gonullerin kahramani.yamasini kullanan arkadaslar bakin bakalim 1 kere bile elestiri varmi?
    Yamayi guncelleyen memnun,kullanan memnun.sizde gidin kendi yamalarinizla ugrasin.
    Qnoops seviliyorsun arkadasim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaN. kullanıcısına yanıt
    Keşke Curse of the Pharaohs çevirisine de guncelleme gelse de eksikleri giderilse. The Hidden Ones da dahil olmak üzere resmi çeviri kalitesinde olan yama son dlc ile bildiğin cortluyor. Sadece toplanabilir aciklamalari falan da degil, yan görevlerin bazilarinda cevirilmemiş yerler vardı. Çok ayrintili oynamadigim halde , bana boyle 2-3 gorev denk geldi. Hatta birinde sadece altyazi değil direkt ekranda çıkan görev hedeflerinden bir kac tanesi de ingilizceydi. Siz test ettiğiniz için zaten biliyorsunuzdur bunlari, daha önce forumda da yazmışlardı zaten. Niye bir daha yaziyorsam artik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 22 Temmuz 2019; 10:59:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaN. kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınız arasında bir tane akla uygun ve tutarlı cümle var. Onu da zaten inkar edemeyeceğiniz için çarpıtmadan, el mahkum bir şekilde yazmışsınız;

    quote:

    Herkes neyin ne olduğunu gayet iyi bilmektedir.


    Teşekkür ediyorum. =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qnoops

    Yazdıklarınız arasında bir tane akla uygun ve tutarlı cümle var. Onu da zaten inkar edemeyeceğiniz için çarpıtmadan, el mahkum bir şekilde yazmışsınız;

    quote:

    Herkes neyin ne olduğunu gayet iyi bilmektedir.


    Teşekkür ediyorum. =)
    qnoops yavaş hocam ne yaptın.
  • KaN. kullanıcısına yanıt
    Adamın testerlığına laf ediyorsun ama geçen günlerde çıkan "Close To The Sun" oyununun v1'i berbat bir haldeydi. Ve oyunun testini yapanlar arasında sen de vardın. Bunun hakkında ne düşünüyorsun?
  • Yok abi.Adam yama çıkarır: ''niye haber vermedin''.Adam günceller: ''9 kere güncelleme ne nasıl yama yaptın''.Adam güncellemez : ''Niye güncellemiyorsun'' :D .Bir sonrakini bende merak ediyorum bakalım ne çıkacak.
  • Önce kendileri yamayı çıkartsınlar sonra güncellerler inşallah sırf adamın konusunda hır gür çıkartmak için kol geziyorlar sisteminiz bozuksa kendinizi düzeltin başkasını değil (para gidiyo para ($) sizi gidi küçük esnaflar)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BurakSK1903

    Hocam rica ediyorum şu FarCry 5'e de bi' el at.1 seneden beridir RockErdem'in bitirmesini bekliyoruz,binlerce lira para toplandı,destek olundu lakin hala %60 olmamış durumda.1 senedir oyun yüklü,Türkçe olmadığı için adam akıllı oynayamıyorum.1 ayda 25k kelime çevirildi.1 senedir 30k kelimeyi bekliyoruz ve eminim ki 2020'ye kadar da bekleriz.Rica ediyorum.
    Binlerce lira mı . Nasıl bir kitlemiz var biz kimlerle uğraşıyoruz böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deldiablo D kullanıcısına yanıt
    Bizim ekibin yapmasındaki sorunu başlarda ben bile görememiştim. Çok değişik hataları vardı. Yani burada Ümit’in bir suçu yok. İleride sürpriz oyunu onun test etmesini isteyeceğim kabul ederse kalitesini görmüş olursunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam ücret istemeden bir hizmet yapmış. Kimsenin eleştiri hakkı yok. Ufak tefek hataları varsa ve yapabiliyorsan yardım teklif edersin. Para mı verdin hesabını soruyorsun? diye sorarlarsa, verecek cevap bulabilecek biri olduğunu sanmıyorum.
    Bu arada eline sağlık, teşekkürler arkadaşım. Senin gibi idealist insanlar sayesinde, hala özgür hissedebilmek mutluluk verici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diğer mahluklar nasılda ağlıyor var ya inşallah dahada beter olun. Qnoops eline sağlık çok güzel olmuş süreklide güncel tutuyor diğerleri gibi eli boş gönlü hoş gibi milleti süründürmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi kim ne derse desin. Neticeye bakmak lazim. Kaliteyi gorun millet. Seni klonlamak lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaN.

    Bu nedir ya, bir yama 9. kez güncellenir mi arkadaş, dalga mı geçiyorsunuz?

    Test aşamasını, sadece Menü'ye bakıp, 'Menü Türkçe ise Tamamdır' diyerek mi tamamladınız anlamadım ki.
    İsterse 50 kere günceller.. Sizin gibi Konu başlığını "Yamaya başladık Bağış diye İban eklendi" yazması mı lazımdı
  • @Qnoops

    Oyunu kurulu olduğu dizinde MS "Program Files/ ModdableWindowsApps" klasör oluşturdu..

    Habere göre MS store'den indirilen oyunlara mod desteği gelmiş...

    Haberhttps://www.pcgamer.com/mod-support-is-coming-to-games-on-the-microsoft-store/#comment-jump

    Kodlamanın nasıl yapılacağını açıklamışlar..https://docs.microsoft.com/en-us/uwp/schemas/appxpackage/uapmanifestschema/element-desktop6-mutablepackagedirectory
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackBeasT

    @Qnoops

    Oyunu kurulu olduğu dizinde MS "Program Files/ ModdableWindowsApps" klasör oluşturdu..

    Habere göre MS store'den indirilen oyunlara mod desteği gelmiş...

    Haberhttps://www.pcgamer.com/mod-support-is-coming-to-games-on-the-microsoft-store/#comment-jump

    Kodlamanın nasıl yapılacağını açıklamışlar..https://docs.microsoft.com/en-us/uwp/schemas/appxpackage/uapmanifestschema/element-desktop6-mutablepackagedirectory
    Oyunun desteklemesi gerekiyor diyor. Fallout 4 falan gelecekse o destekleyebilir ama Metro Exodus destekler mi bilmem. Ustelik hala denuvo var bu oyunda. Gamepassden Exodus yüklü olan varsa bi kurcalasin yine de o klasörü belki vardır bir şeyler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama bende çalışmadı network en sürümü kurulu olduğu halde oyun sürümü 1.0.0.0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetinTosun06 -- 5 Ağustos 2019; 23:0:36 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.