Şimdi Ara

Dji Servis ve Drone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Drone ya da insansız hava aracı (İHA) uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir olan bir tür robottur. Uzaktan kumanda kontrolüyle uçan araçlar ve kendiliğinden belli bir uçuş planına göre otomatik olarak hareket edebilen araçlar olarak iki sınıfa ayrılır.
    Başlarda askeri alanda keşif amaçlı kullanılan dronelar, günümüzde birçok alanda kullanılmaktadır. Gazetecilik ve televizyon dünyasında sıkça kullanılan droneların yakın bir gelecekte spor ve kargo alanlarında da kullanılmaya başlanması bekleniyor.
    Drone markalarının en önde gelen ismi DJI, 2006 yılında Frank Wang tarafından kuruldu. Drone piyasasının %85’ini elinde bulunduruyor. DJI markası; başlangıç, orta ve endüstriyel sınıfta modeller üretiyor. Bu ürünler başlangıç seviyesine en uygun model olan Spark, orta seviye kullanıcıları için Dji Mavic ve Dji Phantom, endüstriyel kullanıma uygun olan Inspire, Agras ve Matrice modelleridir. Bu yeni, kapsamlı ve sürekli gelişen alanda drone servislerinin önemi büyüktür. Drone servisleri arasında en güvenilir ve en köklü olan dji servisi kaliteli hizmetiyle ön plana çıkmaktadır.

    Drone araçların kaza geçirmesi durumunda genellikle en çok hasar gören parçaları; ribbon, gimbal, shell ve cam bas kartı olarak sıralanmaktadır.

    Droneların dönemsel olarak bakım ve onarıma ihtiyacı vardır. Bakım ve onarım, dji servisi tarafından yapılmaktadır. Sizlere en iyi şekilde hizmet vermek için çalışan dji servislerinin amacı, aslına uygun ve sorunsuz bir şekilde aracı tüketiciye sunmaktır. Drone servisinin çok kapsamlı ve hassas bir iş olması nedeniyle hizmet almayı düşündüğünüz servisin iyi seçilmesi büyük önem taşımaktadır.
    Dji servisi, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren bir kurum olarak drone servisi konusunda lider bir kurum olarak karşınıza çıkmaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.