Şimdi Ara

Dji Osmo Pocket Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Dji Osmo Pocket almaya niyetliyim ve yaklaşık 2 haftadır videolarını izledim, kullanıcılara ulaşıp bilgi edinmeye çalıştım fakat çok fazla kullanan türk yok ne yazık ki şu anlık.

    Aranızda kullanan arkadaşlar varsa ciddi anlamda yorumlarını bekliyor, önerip önermediklerini merak ediyorum.

    Gelelim kullanma amacıma,
    Ben doğada ciddi zaman geçiriyorum ve bu zamanları kayıt altına almak, YouTube kanalımda paylaşmak istiyorum. Şu anda Zhiyun Smooth 4 gimbal kullanıyorum fakat telefonumla bazı özellikleri uyumlu değil bu da beni sinir ediyor, istediğim şeyleri yapamıyorum. Aynı zamanda Dji Osmo Pocket çok küçük ve sizi yormadan yanınızda taşıyabileceğiniz bir ürün bu yüzden ilgimi çekiyor fakat fiyatı oldukça yüksek bir ürün bu yüzden dikkatli araştırıp almak istiyorum.

    Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.

    Kolay gelsin.







  • Merhabalar, ürünle ben de ilgileniyorum siz aldınız mı yoksa hala karar aşamasında mısınız???
  • Merhaba Bende ürünü dün satın aldım hatta şuanda şajda bakalım sonuç ne olacak bekleyip göreceğiz
  • Merhaba, ürünü alan konuyu bırakmış anlaşılan :) Ben de yeni aldım ve kaynak için girdim ama bilgi paylaşımı olmamış.

    Asıl merak ettiğim, harici mikrofon için bazı telefonların type c dönüştürücüleri uygunmuş, acaba hangi markaların dönüştürücüsü uygun. Orijinal adaptör çok gereksiz pahalı.
  • Arkadaşlar merhaba geçtiğimiz hafta Amazondan DJI OSMO POCKET aldım (2370 tl) Vlog tarzı videolar çekmeyi seven biriyim çektiğim videoları attığım kanalım aşağıda destek olursanız sevinirim.https://www.youtube.com/ynsmrclk

    Kameraya gelecek olursak 4k 60 fps çekim yapabiliyor ufak tefek ayarları var yapılması gereken onları yaptıktan sonra lensi küçük olmasına rağmen çok iyi videolar çekilebiliyor. iyi ışıklı ortamlarda efsane az ışıkta idare eder durumda. Gimbalı harika çalışıyor stabilizasyonu çok iyi mikrofonu idare eder. Vlog için fiyatına göre çok iyi. Boyutları çok iyi avuca sığacak kadar küçük şarjı idare eder ancak şarj olurken çekim yapabilirsiniz usb type c ile şarj oluyor powerbank üzerinden çekimleri aksatmadan şarj edilebiliyor.

    Şimdilik deneme aşamasındayım henüz kanala DJI OSMO POCKET ile çektiğim videoları atmadım. Sorusu olanlar varsa memnuniyetle yanıtlarım.
    İyi forumlar.




  • Merhaba,
    Ben de henüz yeni aldım ve test ediyorum, sizde de mikrofonun dip sesi yüksek mi ? Bir de kemarayı kulağa biraz yaklaştırınca bir tısss sesi alıyorum. Aldığım ilk kamera olduğu için normal mi değil mi bilemedim. Arada seslerde bozulma oluyor ama sanırım o benim hatam, parmağımı mikrofona değdiriyor olabilirim. Gimball kısmından ya da kameradan siz de ses alıyor musunuz ? Dediğim gibi biraz yakından dinleyince duyuluyor.
  • Arkadaşlar merhaba

    bi sorunum var.
    Djı osmo pocket aldım ancak hafıza kartı içine kaydedilen görüntüyü ipadime ve iphonuma kayıt edemiyorum,Videolar gözüküyor ancak kayıt olmuyor varmıdır bi çözümü ?
    Formatı ; mpeg4

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mediamrkt 'ten dün sıfır kapalı kutu Dji osmo pocket 1 satın aldım, eve geldim record tuşu çalışmıyor, aynı sorunu yaşayan var mıdır acaba?

  • Merhaba,

    kullanan ve tecrübeli olanlara da bir soru ben sormak isterim. kamerayı standart bir şekilde tuttuğumuz da yatay video çekmekte. peki her hangi bir ayar ile, yani telefona bağlamadan, kamerayı standart tutarak yan çevirmeden dikey video çekebilmenin her hangi bir ayar var mıdır? ben uğraştım fakat bulamadım tecrübe eden arkadaşlar var ise yardımlarını rica ederim.


    teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.