Şimdi Ara

DJI OSMO Action detaylanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nihayet cep telefonumdan bağlantıyı sağladım. Kullandığım telefon Zenfone5. Leon79'un aldığı birkaçanın aynısını aldım. Bir de araç kamerası olarak ta kullanacağım için vakumlu tutucu ve de en önemlisi yukarıda ikili yedek batarya.
    Şu videoyu izleyin derim. Adam içini dışına çıkartıyor Osmo Action'ı :https://www.youtube.com/watch?v=TWm4i0bzYFs
  • Hayırlı olsun , güle güle kullanın . Memnun kalacağınıza şüphem yok ...
  • Almayı düşünüyorum şuan fiyatları 1930 TL civarı. Batarya seti ile 2500 civarına gelecek. Birkaç aydır fiyatta değişim yok. İndirim olur mu yoksa black friday gibi kampanya sürelerini bekleyeyim mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata buluyorsanız ( resmi garantili - ben Bilkom öneririm ) hemen alın . Süper fiyat ...
  • 1950 tlye 2 haftalık, bir yedek batarya, 128 gb hafıza kartı ve sadece kask aparatı kullanılmış envai aksesuarlı ürünü alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Sormak istediğim şey android cihazla wifi bağlantısı yerine bluetooth ile bağlantı imkanı yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar , Uzun bir aradan sonra birşeyler yazayım dedim bilgi olarak. Sonunda ses adaptörünü getirdim daha önce de Comica kablosuz mikrofon seti almıştım. Mükemmel uyumlu bir takım oldular tavsiye ederim. Bu arada Ulanzi nin mikrofon adaptörü ile Osmo nun kendi kasasını kullanmak çok daha mantıklı ve ucuz bir çözüm.İkinci bir kasa almaya ve masrafa gerek yok. Bu parçaları almayı düşünenlere tavsiye ederim ...


    DJI OSMO Action detaylanıyor
    DJI OSMO Action detaylanıyor
    DJI OSMO Action detaylanıyor
  • bende aranıza katıldım yeni bir dji osmo action kamera alarak , fotolarda siyahlarda grenlenme var onun dışında memnunum

    DJI OSMO Action detaylanıyor
  • fotoğraf yada video çekerken ne yazık ki iso başarısı iyi değil . Bu cihaz daha çok uygun ışık istiyor . Siz fotoğraf çekerken manuele alıp iso yu 100-200 çekmeye çalışın ama eğer ortam da yeterli ışık yoksa karanlık çıkacaktır . o zamanda tek çare harici ışık kaynağı kullanmanız olacak ...

  • GPS olmaması kimseyi rahatsız etmiyor mu? İlla gopro mu almak lazım gps için

  • Ben hiç ihtiyaç duymadım Gps e . Yakında Osmo Action 2 çıkacak söylentileri var , belki onda olur ...

  • brl65 kullanıcısına yanıt

    Comika çok güzel duruyor hocam pahalı olmasa ben de alacağım da şimdi uçmuş fiyatlar.

    Ses adaptörü bana da lazım, olmadı üzerine basit mikrofon takacağım. Orijinal dji sualtı kabı çıktı onu da tavsiye ederim 60 metre korumalı çakma ürünlerden daha iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DJI su altı kabını ( house ) aldım zaten ama pandemiden gecen sene fırsat bulamadık , bu sene de zor. House da yan sanayi riskli olur bence orjinal almak şart. Comica cidden çok başarılı bir mikrofon seti , fiyatı da tüm rakiplerinden ucuz hala . Saramonic veya Rode Wireless Go dan ciddi ucuz , tavsiye ederim şartlarınız uygunsa ... Ses adaptörü şart malesef önce onu alın zaten ...

  • brl65 kullanıcısına yanıt

    Hocam benim su sorunum var genelde su üzerinde içinde kullanacağım için kamera illaki bir şekilde su alır pert olur diye düşündüm housing dışında kullanmamaya karar verdim (şimdiye kadar çok bozdum) bu karar biraz pahalıya patladı zoom h5 aldım montaj filan biraz uğraştıracak olsa da belki ormanda filan ses kaydederim dedim. Hayırlısı artık .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın kendisi 11m ye kadar suya dayanıklı , elbette bu sınır zorlamamalı bence de , Mutlaka house kullanın derim. Ormanda , doğada ses kaydı için bir şey diyemem . Ben kablosuz mikrofon seti ( Comica BoomX ) kullanıyorum . Zoom H5 tarzı bir mikrofon kullanmadım malesef ...

  • Arkadaşlar benim birkaç sorum olacak;
    Bu cihazın telefon uygulamasında, videolardan anlık fotoğraf alabiliyor muyuz? Uygulamayı kurcaladım ama bulamadım. Gopro'da bunu yapabiliyordum.

    Rocksteady ve hdr çekim aynı anda kullanılabiliyor mu? Eski videolarda kullanılamıyor deniliyor ama yeni güncelleme ile düzeldi mi bu durum?

    Son olarak, cihaz özelliklerinde 10m kadar su geçirmez deniliyor ama genelde su kaçmasın diye hausing kullananlar var. 10m'ye kadar su geçirmeme konusunda kronik problemi var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende hero 9 ile osmo action arasında çok kararsızım . Hero 9 alacak bütçeye sahibim fakat aslında ama 4.x k da vermek istemiyorum . (349$ bundle fiyatını gördükten sonra (: ) Ben kamp, trekking ve diğer doğa sporlarında kullanmak için alacağım . Küçük bir web sitem var bulunduğum ildeki outdoor faaliyetlerini tanıtmak üzerine . Sizce işimi görür mü ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chile_Mix

    Bende hero 9 ile osmo action arasında çok kararsızım . Hero 9 alacak bütçeye sahibim fakat aslında ama 4.x k da vermek istemiyorum . (349$ bundle fiyatını gördükten sonra (: ) Ben kamp, trekking ve diğer doğa sporlarında kullanmak için alacağım . Küçük bir web sitem var bulunduğum ildeki outdoor faaliyetlerini tanıtmak üzerine . Sizce işimi görür mü ?

    Kesinlikle işinizi görür . Gopro ya o paraları boşuna vermeyin Osmo Action hala daha iyi ve hala ucuz . Tavsiye ederim ...

  • Osmo Action 2 haberleri çoğaldı , yakında çok değişik bir dizaynla göreceğiz sanırım Action 2 yi 😉

  • Osmo action kamerami satip, hero 7 black aldim. Bu kadar mi fark olur kardesim. Dji benim icin bitmistir, isterse 3 ü cikarsin. Hero 7nin yanina yaklasamiyor goruntu kalitesinde ve açıda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigo59 B kullanıcısına yanıt

    Bende birkaç ay öncesinde dji ile gopro hero9 arasındaydım. Sonradan baz geçip hero 9 için kmpanya beklemeye karar verdim . Yeni kameranız hayırlı olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.