Şimdi Ara

DJI OSMO Action detaylanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Görüntüleme sektörüne ciddi bir adım atmak isteyen Çinli drone üreticisi DJI’ın bu anlamda ilk ürünü olacak OSMO aksiyon kamerası detaylanıyor. İlk görsellerden sonra bu kez basın afişi de internete sızdırıldı.


    DJI OSMO Action özellikleri


    DJI OSMO Action adını taşıyan aksiyon kamerası tahmin edildiği üzere OSMO Pocket teknolojisi üzerine inşa ediliyor. 1/2.3 inçlik 12MP çözünürlüğünde Sony IMX377 CMOS sensör barındıran model görüntü sabitleme teknolojisine sahip.


    Ayrıca Bkz.Honor 20 serisi ilk kez hologram tasarım teknolojisini kullanacak

    Arka kısımda LCD ekran olan kameranın ön kısmında da LCD ekran var. Böylece çekim esnasında kullanıcılar sahneye dahil olarak açıklamalarda da bulunabilecekler. OSMO Action bu açıdan türünün ilk örneği sayılıyor.

     

    OSMO Action kamerası GoPro’dan hatırlayacağımız Ambarella H2 görüntü işlemcisini kullanıyor. 145 derecelik açı kullanan kamera 4K 60fps çekim yapabilirken 8x seviyesinde de yavaşlatabiliyor. Yine HDR desteği de mevcut. Ayrıca su geçirmezlik özelliği de var.


    Henüz DJI OSMO Action için kesin bir çıkış tarihi verilmemiş ancak basın görselleri nedeniyle önümüzdeki kısa dönem içerisinde tanıtılabileceği tahmin ediliyor.


     







  • Hypersmooth benzeri bir teknoloji barındırmıyorsa ölü doğmuş bir ürün olacaktır. Fiyat olarak GoPro 6 seviyesinde konumlanmasını bekliyoruz.

  • Güneş enerjisi üretecek derken füzyonu mu kastediyorsunuz. Yazdıklarınızı yayınlamadan önce bir kaç kez okursanız iyi olur.

  • hamidasim H kullanıcısına yanıt
    İncelemeler de Gopro 7 Black modelinden stabilizasyonu daha iyi.

    2 ekran olması, sesle komut vs baya iyi çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi incelemelerde ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Djı Osmo Action alan ve kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum . Şu anda gündemde olan bir model almadan önce yorumları okumak isterim sizlerden ...
  • Kimseden ses yok sanırım ?.. Benim izlediğim araştırma videolarından ve yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla Gopro dan daha iyi gözüküyor. Ön ekran büyük avantaj , mikrofona extra giriş aparatı yok deniyordu çeşitli modelde aparatlarda çıkmış . Ben şimdilik kusur bulamadım. Bir tek eksisi var o da Gopro dan daha dar açısı olması ama tolere edilecek bir açısı var ve bu açı nedeniyle klasik aksiyon kameralarının görüntüyü bozmasıda engellenmiş ( köşelerdeki yamulmalar ). Ben beğendim , alabilirim ...
  • Evet sonunda karar verip aldım . Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum . Ayrıntılı bir cihaz ilk izlenimlerim gayet olumlu . Sorusu olana bildiğim kadarıyla cevap verebilirim ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brl65

    Evet sonunda karar verip aldım . Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum . Ayrıntılı bir cihaz ilk izlenimlerim gayet olumlu . Sorusu olana bildiğim kadarıyla cevap verebilirim ...
    Ben de az once black friday ve ogrenci indirimiyle DJI in sitesinden siparisi mi verdim.
  • Hayırlı olsun. Beğeneceğinize eminim
    Ben gayet memnunum ...
  • Forumda başka Osmo Action alan kullanan varsa bilgi paylaşımı yapalım lütfen ...
  • mrb ,2 gün önce bu kamerayı aldım, motosiklet kullanıyorum güvenlik açısından almıştım. Şöyle bir sorunum var; çektiğim videoları bilgisayarımda izleyemiyorum, ya açmmıyor, ya da videolar çok kasarak ilerliyor, gom player ve vlc media playerda denedim aynı şekilde. 2 bilgisayarım var ikisinde de durum böyle oldu, PC ler yeni değil 9- 10 senelik var, birisinin ekran kartı ayrılmış video beleği 1024 mb, diğerinin 512 mb(2 gb ekran kartı var) BU Sorunun çözümü varmıdır?? Okadar para verip kamera aldık videoları editleyemiyorum onu bırak izleyemiyorum:))
  • bigo59 B kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki . Ne izleyebilir ne de editleyebilirsiniz . 9-10 senelik b.sayarla bu işler mümkün değil. Aldığınız kamera 4K . Sizde muhtemelen 4K da video çekip seyretmek istediniz ve hem Pc hem de Monitör buna uygun değil. Yeni bir Pc almadıkça ( 4K veya en azından FullHD ) Osmo nun kayıtlarını açıp izleyemeyeceksiniz .
  • Osmo Action kullanan yok mu aramızda hala ? paylaşım bekliyoruz ...
  • brl65 kullanıcısına yanıt
    hocam kameranız hayırlı olsun nerelerde kullandınız test ettiniz acaba ? bundna önce herhangi bir go pro markalı kameraya sahipmiydiniz ?
  • Bana mı sordunuz bilmiyorum ama , Osmo Action benim ilk aksiyon kameram. Şimdilik günlük hayatın içinde çekimler yapıyorum. Yaza planları tutarsa denizaltı vs çekimlerinde deneyip burda paylaşırım. Tabiki dünya gündemi malum neler yaşanacak bilemiyoruz :(
  • fearuq kullanıcısına yanıt
    eğer kask kamerası olarak kullanacaksan hiç bulaşma, direk go pro al. djı action kamera açısı go pro ile mukayese edilemeyecek kadar dar. Ben aldığıma pişman oldum, keşke biraz fazla verseydim go pro alsaydım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brl65

    Evet sonunda karar verip aldım . Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum . Ayrıntılı bir cihaz ilk izlenimlerim gayet olumlu . Sorusu olana bildiğim kadarıyla cevap verebilirim ...
    Bende almayı düşünüyorum ama bana bir kafa için aparat ve tripod lazım internette çok pahalı toplu bir set mi alsam bilemedim siz ek aparat vs ne kullanıyorsunuz? Hafıza kartı olarak ne kullanıyorsunuz? Tek pil ne kadar götürür ek almaya gerek var mı? Birde fotoğraf çekmek içinde kullanabiliyor muyuz?

    Bu arada herkes açısından şikayet etmiş. O dar açı dediğiniz rocksteady özelliği açıkken mi oluyor kapalıykende oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes şikayet etmiş . Djı Osmo Action alan ve kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. yorumlarınız önemli almadan bir bakiyim yorumlara
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.