Arkadaşlar herkese hayırlı günler Öğrenciyim yeni bir dizüstü bilgisayar alacağım. Bütçem 20 bin TL. Favorimde 3 adet bilgisayar var. Fiyatları ve özellikleri olarak hoşuma gitti. Üçününde linkini aşağı yorum attım. Siz bir inceler misiniz? Veya başka tavsiyeniz varsa bunu sunar mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertoz80 -- 17 Kasım 2022; 13:23:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
bunun fiyatı şu an indirimde. Bunu alacağım büyük ihtimalle fakat monster2 diye koyacağım bilgisayarla fiyat farkı 2.300 TL özellik olarak tek farkları ise bu 11.nesil i5 fiyatı fazla olan 12.nesil i5. Aşağıya diğerini koyuyorum. 2.300 TL’ye bir nesil üst almaya değer mi?
Arkadaşar bir de bu var monster. Bu da indirimde abra a7. 17.3 inç. Özellik olarak diğerler ile aynı gibi. 1tb ssd var artı olarak. Ama ekran kartı diğerlerinde 3050ti iken bunda 1650
Ben olsaydım attıklarınız içerisinden bu ürünü tercih ederdim. 2100 tl için üst nesile geçmek tercih meselesi tabi ki fakat bana kalırsa gerek yok paranız cebinizde kalsın.
11400H ile 12500H arasında baya performans farkı var. Oyun oynanacaksa çok hissedilmez ama Render gibi işlemci odaklı işler de yapacaksanız 11. nesili düşünmeyin bile.
Kasa olarak ben HP Victus serisini şahsen daha çok beğeniyorum. Marka kalitesi olarak da daha iyi. Bir de sanırım HP Victus 12. nesillerde DDR5 RAM vardı o da bir artı.
Ha bu arada o kadar pahalı bir modelini almaya da gerek yok daha ucuza 8GB RAM ve 3050 ekran kartlısı falan da var. RAM zaten sonradan yükseltiliyor.
11’i aldım. Eğer fiyat yükselmez ise iade edip 12’yi alacağım çünkü tek fark nesil demiştim ama nesil değilmiş. Kasa farkı da varmış. 12’nin kasası ve bilgisayarın üretim yılı daha yeniymiş. Zamlanmaz ise iade edip diğerini alacağım. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Çok sağ olun.
dostum bende monster abra 5 v19.2.5 i satın aldım indirim ile. Dediğin gibi ve duyduğum kadarıyla kasası tongfang diyorlar iyi yani onu tercih etmeni öneririm asla üzmez seni.