Şimdi Ara

Disney, X-Men karakterlerini Marvel Sinematik Evreni'ne nasıl ekleyeceğini düşünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Disney, X-Men karakterlerini Marvel Sinematik Evreni'ne nasıl ekleyeceğini düşünüyor



    Bildiğiniz gibi 2019 yılına kadar Marvel karakterlerinden X-Men ve Fantastic Four karakterlerinin film hakkı Fox'taydı. Disney'in Fox'u satın almasının ardından bu karakterlerin Marvel Sinematik Evrene eklenip eklenmeyeceği büyük merak konusuydu. 



    Ayrıca Bkz.Deadpool 3, 18 yaş sınırıyla geliyor: Marvel evrenine katılacak



    Geçtiğimiz günlerde de bu yeni transfer olan karakterlerden Deadpool'un üçüncü filmi için hazırlıklara başlandığı açıklandı. Ancak hala en çok merak edilen X-Men grubu ile ilgili ne olacağı bilinmiyor. Marvel Sinematik Evreni'nin başında olan isim Kevin Feige de geçtiğimiz saatlerde bu durum ile ilgil bir güncelleme yaptı.



    Resmi olarak duyurulana kadar herhangi bir şey açıklayamayacağını söyleyen Feige, X-Men'i çok sevdiğini ve şu anda X-Men'i Marvel Sinematik Evreni'ne nasıl ekleyecekleri konusunda uzun ve ciddi bir tartışma içerisinde olduklarını belirtti.



    X-Men üyeleri arasında özellikle Wolverine karakterine ne olacağı büyük merak konusu. Şu ana kadar birçok oyuncu Wolverine karakterini oynamak istediğini belirtti. Ancak hala karaktere ne olacağı bilinmiyor. 




    Kaynak:https://screenrant.com/xmen-movies-mcu-reboot-updates-kevin-feige/?utm_content=buffer86040&utm_medium=Social-Distribution&utm_source=SR-TW&utm_campaign=SR-TW







  • Hugh jackman in yerini kolay kolay kimse tutamaz . Adam artık özdeşleşmiş .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha da abartın, cennet mahallesi sinematik yünivörsü de marvel e taşıyın.
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Sırf Hugh Jackman tek Wolverine dir.

  • ygulbahar kullanıcısına yanıt
    Ne alaka bunların hepsi Marvel karakteri, sinematik evrene taşımak istemeleri normal
  • nedense marvel evrenine bir türlü monteleyemedim x-men i ...hep ayrı bir evrenmiş gibi geldi bana...

  • Madem bu işe başlamışken neden Disney karakterlerini de bu işe eklemiyor böylece bu karman çorman çorba ile belki çok daha fazla seyirci çeker. Düşünsenize Micky Mouse ile Thor ve Wolverini bir arada görmek ne gadder hoş olurdu. Sonuçta her işin amacı para ve bu dünyayı görmek için para bayılacak çok fazla çocuk var.

  • Umarım bildiğimiz xmen kadrosunu 1 film dahi olsa görürüz. Özellikle wolverine-spiderman ve deadpool üçlüsü müthiş olur

  • Hugh jackman geri dönse keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parallel evren olayi hic hosuma gitmedi ya.

  • Bence eklenmesin ne alaka ya.
  • Ya Hugh Jackman la o defter kapandı. Bırakın bari 10-15 yıl yeni xman çıkmasın.
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Marvel SİNEMATİK evreniyle x men SİNEMA evreni birbirinden bağımsız ve alakasız olduğundan olabilir belki. Herşeyi herşeyle çorba etmeleri benim hoşuma gitmiyo olabilir, o yüzden. Senin hoşuna gidiyosa da saygı duyarım, bana gıcık geliyor sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygulbahar

    Marvel SİNEMATİK evreniyle x men SİNEMA evreni birbirinden bağımsız ve alakasız olduğundan olabilir belki. Herşeyi herşeyle çorba etmeleri benim hoşuma gitmiyo olabilir, o yüzden. Senin hoşuna gidiyosa da saygı duyarım, bana gıcık geliyor sadece.

    Bomboş yorum, iki sinematik evrenin birbirinden ayrı olma nedeni telif hakları yüzündendi. Xmen'lerin olduğu bir çok marvel hikayesi mevcut, bunların crossover olması görsel ve hikayesel açıdan çok keyifli olacaktır, gereksiz nefret yapıyorsunuz. İstemiyorsanız izlemeyin, böyle bir filmin çıkmasının ne zararı var?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esxici

    Ya Hugh Jackman la o defter kapandı. Bırakın bari 10-15 yıl yeni xman çıkmasın.

    Çıksın izleme hocam ? Bu saçma nefreti anlamıyorum. Çıkmamış gibi davranın çok mu zor ? Adamlar tonlarca para döktü haklarını almak için X-Men'in neden çıkmasın ?

  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Sanane kardeşim ben zaten istemediğimi belirtiyorum, düzgün okumadan boş yapan sensin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygulbahar

    Sanane kardeşim ben zaten istemediğimi belirtiyorum, düzgün okumadan boş yapan sensin.

    Ne demek sanane, burada bizim zevkimize karışan sensin, isteyen istediği şeye istediği karakteri katar, ilk yorumunu oku ve kendine koca bir SANANE çek Disney, X-Men karakterlerini Marvel Sinematik Evreni'ne nasıl ekleyeceğini düşünüyor 

  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Hala okumamışsın, rica ediyorum önce okumayı öğren.
  • th3mpo kullanıcısına yanıt
    Mesele çıkması ve benim izlemem değil. Mesele Xman üzerinden prim yapılıp karakteri heba etmeleri. Yoksa istedikleri kadar çıkarsınlar izlemedikten sonra beni bağlamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

    Ne alaka bunların hepsi Marvel karakteri, sinematik evrene taşımak istemeleri normal

    Doğru tabii ama mutant denilen süper güçlü bir ırkın varlığı mevcut sinematik evrenle ciddi tutarsızlıklar yaratır. Herkes bir kere şunu sorar: Şimdiye kadar her şey olup biterken X - Men neredeydi? Ortada yıldırımlar atan İskandinav tanrıları, giyilebilir süper silahlarla donanmış hayırsever milyarderler, sinirlendiğinde zıvanadan çıkan durdurulamaz yeşil canavarlara dönüşenler varken ABD'deki beyaz - zenci ayrışması ve ırkçılıktan esinlenilmiş "mutant sorunun" anlamı ne oluyor? Tüm X-Men evreni normalde bu sorun etrafında dönüyor. Magneto ve Profesör X sırf bu yüzden neredeyse kanlı bıçaklı hale geliyorlar. Mutantlar kendini gizlemeye çalışıyor felan ama dediğim gibi Avengers'in tipleri varken, yani mutantlar tehlikeli ve özel addedilecek tek bireyler değilken X-Men'in "mutant sorunu" inanılmaz anlamsız ve içi boş bir şeye dönüşüyor. Şöyle düşünün, X-Men evreninden jenerik bir Amerikalı senatör Kongre'de konuşma yapıyor: "Duvarlardan geçen bir kızla hiçbir banka kasası güvenli olamaz! Takip edilmeliler ve tedavi edilmeliler!" Ama aynı evrende Thor Dünya dışından gelen uzaylı bir ırka yıldırım atıyor; Hulk gemilerini parçalıyor felan. Disney, X-Men karakterlerini Marvel Sinematik Evreni'ne nasıl ekleyeceğini düşünüyor  Tamam kimse çizgi roman uyarlamalarından gerçekçilik vs beklemez ama bu durumda da bazı şeyler çok elinde kalıyor insanın. Yapımcıların işi şu an çok zor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 16 Ocak 2021; 1:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.