Şimdi Ara

Dişi kedimin ağzı kapalı sürekli ses çıkarması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

    2 tane kedim var birisi erkek diğeri dişi ikisi de sokak kedileri küçüklükten bu yana benimle birlikteler.

    Dişi olan hiç ses çıkarmazdı nadir miyavlardı yemek zamanı falan bu sıralar ses çıkarırdı sadece ancak şu sıralar evde sürekli beraber oldukları için neredeyse her ayakta oldukları vakit çiftleşiyorlar. İlk yaşını doldurdu ikisi de ancak dişi kedim günlerdir ağzı kapalı bir şekilde mırıldama tarzında bir ses çıkarıyor. Sürekli ve uzun uzun çıkarıp geziyor yada oturup çıkarmaya devam ediyor. Karantinada olduğum için veterinere götürme şansım yok ve günlerdir araştırdım ama bir şey bulamadım en son forumlara yazmak aklıma geldi. Öyle mutluluktan çıkarılan bir ses değil bunu anlayabiliyorum sanki acı çekiyor gibi acaba çiftleşme sırasında bir şey mi oldu diye düşünüyorum ama çiftleşmeye devam ediyorlar ancak bunu dışında aslaha susmadan ses çıkarıyor mırrrrrrr mırrr tarzında bir ses. Acaba bu normal bir şey midir? Aranızda bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Bugün neredeyse 3. günü ve geceleri yoğun olarak tüm gün bu sesi çıkarıyor sürekli gelip sürtünüyor seviyorum, işte karnını ovalıyorum, tüylerini tarıyorum falan o sıra bu sesi çıkarmayı bırakıyor ancak ardından bırakır bırakmaz geze geze bu sesi çıkarmaya devam ediyor. Acaba erkek kedim bir şey mi yaptı diye 1 gün ayrı tuttum ama değişen olmadı.








  • Uzun zamandır kedi sahibi olduğunuzu düşünürsek kedilerin sürekli mırladıklarını bildiğinizi varsayıyorum. Sonrasında akla gelen 2. seçenek kızgınlık dönemi bağırmaları bunun için

    https://yavrukedim.com/kedi-sagligi/kedim-kizginlik-doneminde-ne-yapmaliyim/ yazısından bir belirtileri karşılaştırır mısın? Son seçenek olan hastalıklar için ise bir değişiklik fark ettin mi veya bir huy değişikliği?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.