Şimdi Ara

Diş Teli Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim alt çenem öne gelmeye başladı. Hatta alt ve üstte bulunan en öndeki dişler artık birbirine değmiyor. Geçen sene değiyordu yani yavaş yavaş ilerliyor neyse ben 4. Sınıfta doktora gittiğimde doktor babama bu çocuğun ileride alt çenesi öne gelir diş teli takalımmı sizin kararınız dedi babam da fiyatını sordu ve 1400 dolar demişlerdi babam da maddi imkansızlıklardan yaptıramamış. Ben tel taktırmak istiyorum şu anda 17 yaşındayım ben alt çenenin ileri gelmesini önlemek ve dişleri düzeltmek için tel taktırsam bana maliyeti ne olur ve kaç yıl takılı kalması gerekir ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Her ortodontist sana ayrı fiyat verecektir ama ortalama olarak fiyatlar ciddi anlamda çok pahalı artık türkiye'de, ben ukrayna'da yaşadığımdan burada taktırdım 2500 lira verdim her iki çene için de ama burada dolgular kanal tedavisi gibi diğer şeyler çok pahalı. Kimse burada sana bir fiyat çekemez, sana tavsiyem yaşadığın yerde bulunan en çok tanınan bir yere gidip fiyat alman olacaktır, taksit vs yaparlar ama dediğim gibi fiyatlar ciddi derecede pahalı.
  • Bunun cevabını dişçiden öğrenirsin. Burada bu soruya cevap alamazsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul’da bir dişçide 2 yıl önce 5000 taktırmıştık taksit taksit ödüyorduk eğer takmak istiyorsan kesinlikle tak değişimi mükemmel oluyor benim de üst çenem ileride alt çenem gerideydi dişlerimin arası açıktı şimdi reklamlardaki dişlere benziyor taktırmadan önce bütün dişler kontrolden geçiyor o parayıda hesaba katman lazım diş teli takıldıktan sonra işlem yapılamıyor çünkü
  • 5-6 k olir herhalde. Ne kadar sürer dişlere bağlı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.