Şimdi Ara

Direksiyon kutusu arızasının garantiye girmemesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sarı sitede gezerken linkteki ilan dikkatimi çekti.Ne gibi bir sebeple, sadece direksiyon kutusunun değişmesi gereken hasar garantiye girmez?Düşündüm mantıklı bir açıklama bulamadım, fikri olan var mı?Araca tam 75 bin tl hasar kaydı eklenmiş, büyük mağduriyet değil mi?


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-2018-e-220d-4matic-amg-makyajli-kasa-command-ekran-915326531/detay




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 7 Mayıs 2021; 18:36:8 >



  • darbe garantiye girmez

  • Çünkü bozulmamış. Tekeri vurmuş vurunca ön takım gitmiş. Yersen diye çakıyor. Git servise çıkarttır kaydını başka değişimler de vardır o hasarın içinde.
  • Darbe vardır direksiyon kutusuda sadece direksiyon kutusada 75 bin lira tutmaz bende a6 aracımin altını vurdum direksiyon kutusunu doğal olarak darbe izi olduğu için kasko karşılıyor baska hasarlar almıştır ekstra
  • Darbe'de almış olsa Müşteri Memnuniyeti kapsamında değiştirmesi gerekirdi. Apple'ı örnek alsınlar biraz.

    Arkadaşa yeni araba vermeleri gerekirdi. Mercedes'e yakıştıramadım.

    Koskoca Mercedes'sin 40.000 euro'yla batmazsın.

    10/10 puanlık rezalet.
  • Oldu olacak müşteri memnun olacak diye şirketi de üstüne yapalım. Kasko niçin vardır niye vardır konusuna örnek olmuş. Ayrıca direksiyon kutusunu kaskodan kaza bile olsa değiştirtmekte oldukça zordur, demek ki çok bariz bir kaza yapmış ki kasko kabul etmiş.

  • arızalanan parçaya neden hasar kaydı çıkıyor  

    kaskoda maldır zaten parça arıza yapınca değiştiriyor.

    o zaman motoru bitik arabaya 1000 liraya kasko yapalım sonra gidip motor yaptıralım.

  • Gavat. Kaza sonucu değişti yazana ne olacak pzvnk. Ne yalan söylüyorsun sonuçta olan biten belli zavallı hırsız
  • Eskiden dolandırıcılar kafa yorardı, düzgün yalanlar bulurdu.

    Kazaya bağlı olmayan arıza kaskodan ödenmez net. Motorda bir aksam garantiden değişti ise önden, yandan, alttan illa ki o parçaya kadar etki eden bir darbe/ sel olmuştur.
  • Araç sol önden kazalı.

  • Bu araba kaldırıma çıkmıştır büyük ihtimalle.

    Kaldırıma çıkan arabanın direksiyon kutusu sağlam olsa bile seyir halinde kitlenmesin diye güvenlik amacıyla servis değiştirir.

    Tek başına direksiyon kutusu o kadar hasar kaydı çıkarmaz. Ön yürüyende değişmiştir.

    Bu paralara neredeyse sıfır km e200d alınıyor, ben şahsen makyajlı kasa e200d alırım bunu alacağıma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 8 Mayıs 2021; 11:57:36 >
  • 1. Kasko arizali parcayı durduk yere değistirmez. Kaza yapmış olman lazım.

    2- Direksiyon kutusu durduk yere arızalansa servis garantiden zaten değişirdi. Demek ki darbe almış ki garantiye girmemiş. Mecbur kaskodan degişmiş.

    3- Sol ôn çamurlukta boya var diyor.

    Görüldüğü üzre her yol kazaya çıkıyor. Ya birisi gelip yandan sol ön tekerin ordan girdi buna ya da bu gitti sol ön tekerden kaldırıma filan çıktı.

    Ben de eski aracımla ciddi sert bir şekilde kaldırıma çıkmıştım. Direksiyon kutusundan alt takima kadar hersey yenilendi lakin ne yaptıysam araba düzen tutmadı bidaha. Rota gelmiyordu Cunki amortisör kulesi darbeden azbiraz yerinden oynayınca aracın gönyesi kayiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canbey96

    Darbe vardır direksiyon kutusuda sadece direksiyon kutusada 75 bin lira tutmaz bende a6 aracımin altını vurdum direksiyon kutusunu doğal olarak darbe izi olduğu için kasko karşılıyor baska hasarlar almıştır ekstra
    Müdür gecmis olsun ne ara oldu yahu? Suanki a6 mi?
  • Benim de direksiyon kutusu lıkırdıyor gideyim de kaskodan değiştireyim  

  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Yok bir önceki a6 2012 3.0 araçta olmuştu ufak bir iz vardı kasko değişim verdi doğuşta 15 bin civarı tutucaktı eskper sorunun sadece aracin alti vurublnca körük ile kelepçesi ezildi diye 450 liraya onu degistirdi doğuşta o olaydan sonra 2 buçuk sene yaklaşık 80.000 km kullandim hiçbir sorun olmamıştı, şuanki araç çok şükür sağlam :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 8 Mayıs 2021; 21:25:25 >
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt
    Aman iyi o zaman :)
  • Yahu bu araç cok net alttan darbe almış.direksiyon kutusu taş çatlasın 10 kagittir.hadi 15 olsun 20 olsun, Mercedes diye oda....
  • Bir varmış bir yokmuş. Mercedes E serisi bir aracın direksiyon kutusu arızalanmış ama kötü kalpli yetkili servis çalışanları iyi kalpli araç sahibine hinlik olsun diye araci garantiden tamir etmemişler. B.kunda boğul demişler.

    Hayal kırıklığı ile servisten ayrılan araç sahibini gören kasko perisi yanına gidip onu teselli etmiş. Kasko değeri milyonu bulan aracın sol tarafına sihirli değnekle dokunmuş, bir anda tüm arızalı parçalar orjinali ile kaskodan babasının hayrına değişmiş.

    Ancak kasko perisi sürücüyü uyarmış, saat gece yarısı 12 olmadan evine dönemlisin yoksa Mercedes E serisi kabağa dönebilir demiş.

    Sürücü saat 12ye kadar uyanmayacak bir prenses aramış ve bulmak icin ulkenin en büyük ferman sitesinde boy boy sarı ilanlar vermiş. Tam uyuyan bir prenses bulup arabayı iteleyecekken beyaz atlı bir Tarcanlar prensi belirmiş. Mercedes sahibi prensesi öpmeden onu dürterek uyandırmış.

    Masal da burada bitmiş. Hasar sorgulamasından 3 mesaj düşmüş biri sahibine, biri kasko firmasına biri de aracın siciline işlemiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.