Şimdi Ara

Dil okulu tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar Dil okuluna gitmeyi planlıyorum ingilizcem super iyi olmasa da var. nerelere gidilebilir? giden eden var mi hiç? bide benim gibi gidecek olan var mi? nereleri arastirdiniz? nerelere gitmeyi planlıyorsunuz?



  • Dil okuluna giderkenki amacınız ne dil öğrenmek ise bence kendiniz internet üzerinden yeterince gelisebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gramer olarak degil konuşmak istiyorum bunu da aslında yurtdisinda yapmak istiyorum. Maltayi düşünüyorum yakin bir arkadaşım gitmişti çok memnun kalmisti ama amerika yada canada da aklımdan geçmiyor degil. anladiginiz aklımda deli sorular
  • Dostum bana sorarsan Ingilizce seviyen ne seviyede bilemem ama Maltayi tavsiye ederim 2015 de bende gittim. gayet de memnun kaldım. her çeşit insan vardi. turk çok derler, evet o da doğru ama biz her yerdeyiz:)) ama sen kendini geri çekersen sana çok bi etkisi olmaz ben öyle yaptım. unutulmaz gecti, çok fazla etkinlik var çok fazla insan var, on yari yok çünkü Malta bi ada ülkesi geçimini turizm ve dil okulları sayesinde yapıyor ülke. bu yüzden kimse Dort dortluk bi Ingilizce konuşmuyor yani bu gun bi amerika ingiltere canada ya gitsen ana dil Ingilizce o yüzden herkes Dort dortluk Ingilizce konuşuyor haliyle giden kisi iyi Ingilizce konuşmuyorsa bir sure sonra psikolojisine yeniliyor. ayni bi turistin cat part Turkce konuşması gibi. komik bi durum. bunu atlatan avantaj olarak goren de var ama buna yenilen daha çok o yüzden uzun lafın kısası ingilizcene güvenmiyorsan malta ya git sonra baska bi yere git saglam olur.

    Ben Maltadan sonra America ya gittim daha taze dondum ocak 15 2020 de dondum 4 yıldır New York da yaşıyorum sana dürüst konuşayım Malta bu anlamda bana çok şey katti. Maltadan sonra ilk isim buraya gelmek oldu 2 senelik Business Administration bolumunu Guzel bir derece ile 2 yıldan az bir surede bitirdim ve suan Tr den is teklifi aldım geri dondum. bence eski bir yıldız teknik üniversitesini birakmis biri olarak söylüyorum tum samimiyetimle, o zaman icin aldiüim en mantıklı karar olmuş. evet param gitti ama 5 senede bana donusu bilmem kaç misli oldu. Hatta şirket falan bulmadıysan seni benim danismanlik şirketime yönlendireyim. Piyasada bir çok danismanim diyen acemi var secimini iyi yap. Kesin bu şirketle git demem ama en azından fikir sahibi olursun. Danismanlik tamamen ücretsiz. reklam olsun istemem o yüzden şirket bulmadıysan birde benim şirketime uğraşın eminim sana çok şey katacaktır. bu konuda yardimci olabilirim. bana mesaj atabilirsin yada buraya yorum birakabilirsin herhangi bir sorun oldugunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madalyonnn -- 10 Mart 2020; 12:18:37 >




  • Aerson kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden birçok arkadaş elde edinip skype veya voice call üzerinden konuşabilirsiniz o anlamda demiştim hem ücretsiz hem de 2020 deyiz bunun için birçok site bunun için kurulmuş yerler bile var ondan dolayi dedim tabii ki orada bulunmak istersiniz yeni yerler görmek istersiniz sizin tercihiniz ama bir dil okulu ile gitmek yerine kendiniz de gidebilirsiniz böyle bir durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet o Skype, Italk gibi uygulamaları bende arastirdim ve kullanıyorum Italk i fakat benim hedefim yurtdışında dil okulu okuyup sonrasında Amerika yada Kanada da üniversite okumak. O yüzden Guzel bir yerde başlamak istiyorum. @htaylann size özelden mesaj atıyorum. Danışmanlık şirketinizi benimle paylasirsaniz çok sevinirim. Bu anlamda biraz yardim almayı bende çok isterim. Görünüşe bakılırsa bende sizin gibi sanırım once Malta sonrasında Kanada yada Amerika yapacak gibiyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerson

    Evet o Skype, Italk gibi uygulamaları bende arastirdim ve kullanıyorum Italk i fakat benim hedefim yurtdışında dil okulu okuyup sonrasında Amerika yada Kanada da üniversite okumak. O yüzden Guzel bir yerde başlamak istiyorum. @htaylann size özelden mesaj atıyorum. Danışmanlık şirketinizi benimle paylasirsaniz çok sevinirim. Bu anlamda biraz yardim almayı bende çok isterim. Görünüşe bakılırsa bende sizin gibi sanırım once Malta sonrasında Kanada yada Amerika yapacak gibiyim.
    Naptınız hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrlanda dil okullarını tavsiye ederim ama imkanın varsa İngiltere'ye gidebilirsin.
  • İrlanda’da 25 hafta ve üzerinde dil okulunda dil eğitimi alan öğrenciler ile lisans ve yüksek lisans eğitimi gören öğrencilere resmi olarak haftada 20 saat çalışma izni verilmektedir. Bu süreç tatil dönemlerinde 40 saatte kadar çıkmaktadır. 25 hafta ve üzeri eğitimlerde, çalışmak isteyen öğrencilerin yasal olarak saatlik çalışma ücreti yaklaşık 10 €’dur ve genellikle B1 seviyede İngilizceye sahip olmaları beklenmektedir. İş sahası olarak özellikle hizmet sektörü çok popülerdir.
    Bunun yanında İrlanda'da bir yüksek lisans programını tamamladığınızda iki sene çalışma izni elde edersiniz. Bu şekilde İrlanda'da iş bulabilir ve Türkiye'ye dönmeden önce yabancı bir şirkette iş tecrübesi kazanabilirsiniz.

    Türk öğrencilerin İrlanda'da;
    • Lisans eğitimlerini honours undergraduate degrees (Level 8) olarak tamamlamaları durumunda program bitiminden itibaren 1 yıl çalışma ve iş arama hakları bulunmaktadır.
    • Lisans eğitimlerini ordinary undergraduate degrees (Level 7) olarak tamamlamaları durumunda program bitiminden itibaren 6 ay çalışma ve iş arama hakları bulunmaktadır.
    • Master yada Post-graduate eğitimlerini (Level 9) tamamlamaları durumunda program bitiminden itibaren 2 yıl çalışma ve iş arama hakları bulunmaktadır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.