Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.492
Cevap
141
Favori
816.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    fark etmiyor hepsi için sordum genelde böyle bişi var sanırsam
  • Benim ortalamam 3.50 olacak. OBP hesaplama sitelerinden baktığımda 70 puan geliyor. Az değil mi ya?
  • yapay zeka mühendislikleri seneye girer mi dersiniz tablo 2 ye?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MILWAUKEE BUCKS

    Dikey Geçiş sınavından AÖF'e kayıt yaptırcam. Fakat ÖSYM'nin sonuç sayfasında kayıt tarihi 9-13 Eylül diyor. AÖF'ün sitesinde 16-20 Eylül diyor hangisi doğru kafam karıştı
    Şu sorunun cevabını bilen biri yok mu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ek yerleştirme olucak mı?
  • x.Freeman kullanıcısına yanıt
    16-20 Eylül'de.
  • fear25 F kullanıcısına yanıt
    Olacak.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Aynı karışıklığı bende yaşadım. Kayıt için 16-20 eylülde AÖF bürosuna gitmemiz şartmı yoksa internet üzerinden kayıt tamamlanabiliyor mu?
  • WienerBlut. W kullanıcısına yanıt
    Benim bir arkadaşım var, büroya gidip kaydolacak. İnternet yetiyor mu bilmiyorum ama büyük ihtimal gitmek gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kırıkkale bilgisayar kazanan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar, bugün İstanbul Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Gazetecilik bölümüne kayıt oldum. Radyo ve Televizyon Programcılığı önlisans mezunuyum. Fakültenin öğrenci işleri üçüncü sınıftan başlayacağımı söyledi. Ancak ben kendi alanımdan farklı bir alana geçiş yaptım, muhtemelen birçok dersim muaf sayılmayacak. Üçüncü sınıf gözükmek avantaj sayılmayacak benim için. Birinci ya da ikinci sınıftan başlamayı tercih ederdim. Bunun değişmesi mümkün mü? Gidip konuşmak istiyorum ilgili kişilerle. Bir de ders seçimi sırasında birinci, ikinci ve üçüncü sınıftan almam gereken zorunlu dersler var. Neye göre ders seçimi yapacağım? Üçüncü sınıf gözüktüğüm için üçüncü sınıf zorunlu derslerini bu sene almak zorunda mıyım? Muafiyet için gelip sorarsınız, dediler bir de. Ders seçimi için muafiyet durumunu mu beklemeliyim acaba? Bu durumları yaşayan var mı aranızda?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: duyguloji

    Merhaba arkadaşlar, bugün İstanbul Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Gazetecilik bölümüne kayıt oldum. Radyo ve Televizyon Programcılığı önlisans mezunuyum. Fakültenin öğrenci işleri üçüncü sınıftan başlayacağımı söyledi. Ancak ben kendi alanımdan farklı bir alana geçiş yaptım, muhtemelen birçok dersim muaf sayılmayacak. Üçüncü sınıf gözükmek avantaj sayılmayacak benim için. Birinci ya da ikinci sınıftan başlamayı tercih ederdim. Bunun değişmesi mümkün mü? Gidip konuşmak istiyorum ilgili kişilerle. Bir de ders seçimi sırasında birinci, ikinci ve üçüncü sınıftan almam gereken zorunlu dersler var. Neye göre ders seçimi yapacağım? Üçüncü sınıf gözüktüğüm için üçüncü sınıf zorunlu derslerini bu sene almak zorunda mıyım? Muafiyet için gelip sorarsınız, dediler bir de. Ders seçimi için muafiyet durumunu mu beklemeliyim acaba? Bu durumları yaşayan var mı aranızda?
    Öncelikle sistemde kacinci sinif gozuktugunuzun bir onemi yok,mutlaka alttan ders alicaksiniz zaten.Eger ucuncu siniftan baslatirlarsa oncelikli olarak 1. ve 2. sinif derslerini almaniz gerekir.Yani siz kafaya takmayin kactan baslaticaklarina,4. sinif da gozukseniz farketmez.

    Siz okula onlisans transkirpt ve ders iceriklerinizi verdiyseniz sorun yok,ders kayit tarihinden once gidip ogrenin nelerden muaf oldugunuzu,ona gore ders secimi yaparsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar temelim var YGS senesinden ama 3 yıl oldu unuttum birçok şeyi.Sizce kaynak olarak ne kullanmalıyım? Özellikle problemler ve geometri için.YGS/LYS bilgim olduğu alandı hatta TYT hakkında bile biraz bilgi sahibiyim ama DGS için pek kaynak bilmiyorum oysa DGS hakkında bilgi sahibi olmam lazımdı neyse Bu sene DGS gireceğim kaynak tavsiyelerinizi alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar programcılığından bilgisayar öğretmenliğine geçen var mı? Kaçıncı sınıftan başlatıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DGS başvuruları başladı fakat mezun olduğum üniversite kısmında veri gelmiyor. Sadece "Bu sene mezun olacağım" seçeneği geliyor. Mezun olduğum üniversite gelmediği içinde veriler eşleşmedi diyip kayıt yaptırmıyor. Bu sorunu yaşayan var mı yoksa bende mi sıkıntı var :)
  • dgs sayısalda 35 net matematik yapmak orta düzey bir üniversiteye yerleşmek için yeterli midir? 30da türkçe yaptığımı varsayarsak (bilg müh.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barabarabarbara -- 16 Eylül 2019; 11:50:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barabarabarbara

    dgs sayısalda 35 net matematik yapmak orta düzey bir üniversiteye yerleşmek için yeterli midir? 30da türkçe yaptığımı varsayarsak (bilg müh.)
    30 Türkçeyi boşver hocam ondan 2 tane yap. elinden geldiğince matematiği 60 a yaklaştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tcbestepe

    30 Türkçeyi boşver hocam ondan 2 tane yap. elinden geldiğince matematiği 60 a yaklaştır.

    Alıntıları Göster
    60a yakınlaştıracak matematiğim olsaydı direk lysde 4 seneliğe girerdim hocam zaten en fazla 35 40 yaparım diye düşünüyorum
  • barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    hocam işte bu halledilmeyecek bir matematik değil, siz bilirsiniz tabi.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    olmadı
  • 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.