Şimdi Ara

Dikey Geçiş AÖF'de Önlisans Diploması İptal Mi Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
37.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Ben örgün eğitim önlisans dış ticaret mezunuyum. AÖF işletmeye dikey geçişten kaydolursam mezun olduğumda dış ticaret önlisans diplomam yanar mı? Yalnızca AÖF işletme mezunu mu sayılırım? Arkadaslar kaydımı birkaç gün içerisinde yapacağım yardımcı olurmusunuz acil lütfen. 2.üniversite olarak mı kaydetmeliyim kendimi?



  • Açıköğretim için Öğrenci Bilgilendirme Merkezi Tel: 444 10 26 Bu numaraya sorabilirsiniz.


    @cappucino
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cappucino

    Merhabalar.Ben örgün eğitim önlisans dış ticaret mezunuyum. AÖF işletmeye dikey geçişten kaydolursam mezun olduğumda dış ticaret önlisans diplomam yanar mı? Yalnızca AÖF işletme mezunu mu sayılırım? Arkadaslar kaydımı birkaç gün içerisinde yapacağım yardımcı olurmusunuz acil lütfen. 2.üniversite olarak mı kaydetmeliyim kendimi?


    dostum kesin olarak yazıyorum orayı burayı aramana gerek yok..
    evet AÖF işletme dikey geçiş yapıp okursan İKİ adet diploman olur HİÇBİR ŞEKİLDE ön lisans diploman iptal olmaz hatta değerlenir.
    İKİ ADET DİPLOMAN OLUR.
    HEM MYO MEZUNU HEMDE AÖF MEZUNU OLARAK SAYILIRSIN.. İKİ DİPLOMALI ÜNİVERSİTELİ OLURSUN YANİ.


    iş yerimde de bir arkadaşım var dışticaret örgün okudu sonrada aöf mezun oldu aynı senin gibi yani iki diploması var ama hiçbirşey farketmedi halen çalışan iş arayıp duruyor hem iki yıllık mezun isteyen işlere başvurabiliyorsun hemde 4 yıllık kafana göre..:)
    4 yıllık mezunları arasında farkın oluyor iki diploman var diye..
    bende aöf okuyorum 3 sınıfa geçen sene kayıt yaptırdım iki yıllık diplomam elimde hiçbir şekilde alamazlar senden haketmiş almışsın çünkü aöf ye kayıt yaptırırken aslına bakarlar fotokopisini alırlar aslını geri sen alırsın istediğim yere iki yıllık mezunu diye başvuruyorum aöf den mezun olduğumda hem 4 yıllık pozisyonlara hemde 2 yıllık pozisyonlara başvurmaya devam :)




  • cappucino kullanıcısına yanıt
    hiç olurmu öyle şey. valla ben işime hangisi gelirse önlisans veya lisans diplomamı kullanıyorum.
  • konuyu hortlatmak gibi oldu ama yökü aradığımda en son lisans mezuniyetiniz geçerli olur demişti yani öncesinde bulunan geçiş yaptıgınız ön lisans bölümü ile 4 yıllık mezunşyete çevirdiyseniz ön lisanstan kpss ye giremezsiniz yine de araştırın derim ben sordugumda bu yanıtı almıştım.

  • İki diplomalı olursun ama kpss'de lisans esas alınır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.