Şimdi Ara

Dijitürk(digiturk); üyesinin futbol tutkusunu daha ne kadar sömürebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir bu platformun üyesiyim. Şu ana kadar edindiğim tecrübe odurki; müşteri hizmetleri tarafından arandığınızda yada siz aradığınızda, en az karşınızda size konu hakkında yanıtlar veren hizmetli kadar o konuya hakim değilseniz vay halinize...Bitmeyen telefon görüşmeleri, dinmeyen şikayetler.. Yalnızca ve yalnızca futbol dolu içeriği ile bir Lig tv seçeneği mevcut malumunuz. Bu ürünü edinmek için hatırı sayılır bir fark ödemeniz gerekiyor.. Neden, çünkü size ulaşması için büyük yatırımlar yapılıyor önemli bedeller ödeniyor. Buraya kadar tamam anlaşılır bir durum. Dolayısı ile her üye bunu bilerek hatırı sayılır farkı ödeyerek furbol tutkusuna yatırım yapıyor.

    Yakın zamanda reklamlar dönmeye başladı. Avrupanın yükselen yuldızı rusya ligi de lig tv'de şeklinde. Evet gerçektende yayınlanmaya başlandı. Ardından premier lig de dijitürkte reklamları geldi. Dikkatimi çeken reklamda kullanılan "lig tv'de" değil " dijitürkte" ifadesi idi. Sonunda gerçek ortaya çıktı. Dijitürk yeni bir kanal oluşturmuş ismi Spormax. Premier lig'i Rusya ligini ve yanına eklenecek muhtemel diğer ligleri bu kanladan vermeye başladı.

    "Ee e bunda ne var" diyeceksiniz... Olan şu; Lig tv satın almak için hatırı sayılır farkı veren üyeler, eko-spor paketi üyeleri örneğin bu kanalı izleyemiyor. İzlemek istiyorsanız bir üst pakete geçip daha fazla ödeyin cevabı ile karşılaşıyorsunuz. Yarın öbürgün yeni futbol ihalesinin Spormax kanalı adına yapılmayacağı ve hatta şu anda reytingi yüksek programların (maraton vs) gibi programların spormax yada sporbilmemne gibi bir kanladan yayınlanmaya başlanmayacağının garantisi yok. Öyle futbol Lig tv de bende lig tv üyesiyim filan diye böbürlenmeyin sakın.. Az daha ödersiniz canım ne olacak..Ödersiniz onu da izlersiniz.

    Futbol tutkusunun bu platform tarafından sömürülmesinin sonu varmıdır? İşte bunun cevabı yoktur....

    Bir forum alanı var dijitürk'ün konu ile alakalı bilgi edinmek için gidip veryansın eden dijitürk üyelerinin mesajları ile karşılaştım. Bir iki mesaj ve yanıtta ben ekledim. Hiçbir açıklama yapılmadan mesajlar silinmiş oysa içeriği "Futbol içeriğine yatırım yapmış tüm üyelerin Premier lig i izlemesine müsade edin" idi.. Bir çok üyenin mesajı açıklamasız siliniyor. Şikayetler eritiliyor yok ediliyor.. Dijitürk açısından gerçekten kullanışlı bir forum alanı olmuş.

    İşte bu sebeplerden dolayı bu konuyu burada açıyorum. Dijitürk'e üye olmak isteyenler muhakkak ve muhakkak her şartı ve ödeyecekleri bedelin karşılığında ne hizmet alacaklarını, konuştukları müşteri hizmetleri çalışanından çok daha net bilmelidir. Aksi halde olacakların sorumlusunu bulmanı imkansız. Hani görüşmelerini kaydediliyor deniyor ya. Yaptığım telefon görülşmesine ait telefon numarası saat tarih bilgilerinin bulunduğu telekom eksterisini önlerine koymuş olmama rağmen her ne hikmetse o konuşma kaydına erişememiş bir sistemdir o.

    Reklamda ne diyor ; Lig Tv açsana, Futbola doysana....Hayır Lig tv açmak yeterli değil, doğrusu; Daha fazla ödesene, futbola doysana..

    Evet Premier Lig de dijitürkte.. Ama dijitürk üyesi olana, hatta futbol izlemek için fazladan para ödeyene bile değil....Daha da fazlasını ödeyebilene...

    Bilgilerinize...

    **Aşağıda bu sebeple üyeliğini iptal ettirecek olan bir üyenin mesajını göreceksiniz. Ödediği rakamlara dikkat edin.. Buna rağmen Spormax kanalını (premier lig dahil rus ligi yada dijitürk'ün keyfi olarak bu kanala aktaracağı tüm içerik) İZLEYEMEYEN ve bu yüzden haklı olarak tepki koyan bir üye şunları söylemiş ;

    quote:

    Digitürk'ü ne kadar etkiler veya etkilemez bilemiyorum ama ben bu gelişmelerden sonra dün iptal kaydımı verdim.Artık benim zaafımı bana karşı kulanmalarına izin vermeyeceğim.Kiraladığım plus cihazının fark faturasını ödemek pahasına bu kararı aldım.Onları etkilemeyecek ama.hani 9.90 dan bir sürü yeni üye katıyorlar ya bünyelerine.Benden kaybedecekleri rakam aylık olarak 25.90 pvr kira+ 68.80 ekospor paketi+ 7.90 çocuk paketi.Onlar için önemli değilse benim için de önemi yok.Çünkü verebileceğim başka türlü bir tepki biçimi kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavalier -- 17 Ağustos 2008; 16:37:54 >



  • Sayın Cavalier,

    Yazdığınız cümlelerin,her bir satırını dikkatlice bıkmadan usanmadan okudum
    Hakikaten çok yerinde bir tesbit yapmışsınız...
    Adı eko-spor olarak anılan bir pakette sporun en üst noktasının yaşandığı ligin yayınlanmaması çok büyük bir yanlış.
    Ancak DIGITURK bunu ilk defa yapmıyor.
    Muhtemelen son defa da yapmayacak...
    Ancak çaremiz var mı maalesef yok.
    Çünkü DIGITURK'ün piyasada alternatifi yok
    El mahkum sürükledikleri istikamette gidiyoruz ne yazık ki.
    Ben televizyondan sinema izlemek istemiyorum
    Maçları ve diğer kanalları takip etmek istiyorum diye bir seçenek ne yazık ki şu anda DIGITURK'te yok,vardı yok ettiler...
    Piyasada onlara rakip olacak bir oluşum çıkmadığı sürece de futbol tutkumuzu sömürmeye devam edecekler.


    selametle...
  • Satış anlamında bir takım stratejiler üretilmesini yanlış bulmuyorum. Bu yapılabilir, ama bu düzeyde ve bu kadar rahat davranılarak müşteri bu derece irite edilemez. Movimax"ler" deniliyor mesela..Aslında bu ikisi tek kanal. Aynı film moviemax 1 de bitiyor moviemax 2 de başlıyor. Goldmax dedikleri kanallarda öyle sanırım. Yani, actionmax mesela kim bir filmi baştan sona bitirmiştirki hiçbir yerde görmediğim adı sanı bilinmeyen birsürü film orada. Hepimiz biliyoruzki çoğu üye kaliteli görüntü-ses edinmek, anten döndü yayın gitti gibi sorunlardan uzak kalmak için üye oluyor. Yanında sunulanları ise üye olduktan sonra kavrayıp idrak edebiliyor. İşi baştan sıkı tutmak gerekiyor çünkü velinimet olan sizlersiniz. Bir hizmet geliyor ama bedelini çatır çatır ödüyorsunuz.

    Çocuk paketi üyeliğim vardı yan odada. Bitirdim onu aradan zaman geçti "yan oda" üyeliği için bilgi istedim. Servis bedeli istediler ekstra olarak 45 ytl. Neden dedim, "e servis gelecek kablo çekecek edecek" dediler. İyide benim tesisatım var daha önceki çocuk paketi kullanımımdan dolayı dedim. "olsun olsun bunu mecburen ödemek zorundasınız"dediler. Gülermisin yoksa şöyle okkalı bir cümlemi kurarsın.. Ne güzel diimi, hizmet veriyoruz diyorlar ama verdikleri hizmetin yatırım bedelini biz ödüyoruz. Platformun servislerinin ücretlerini bile onlar değil bizler ödüyoruz. Bu kadar pişkinlik ancak ayakta alkışlanır.
  • Bu okuduklarımdan sonra yazıklar olsun diyorum bu zihniyete. Dijitürk ve onun gibi zihniyete sahip şirketlerin hepsine
  • Lig tv + spormax için istedikleri ücret 85 ytl

    sadece lig tv 68 ytl..

    16-17 ytl premier lig izlemek için mi istiyorlar..Buna sömürgecilik denir başka birşey denmez..
  • İyi günler REM1903

    Burada ben de yiğiti öldürdüm...
    Ama,hakkını verdim
    Adamlar o ekstra ücreti sadece Premier Lig için istemiyor
    Bu ekstra ücrete E! tv,Mmax 1-2,Show+,MGM,Mymax gibi kanalların yanı sıra 25 Ağustos'ta NBAtv taabi olacak...
    Ayrıca Spormaxde BBL maçları da yayınlanacak...
    Amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemekti eleştirilerimde...

    Selametle...
  • Peki Sinema ile işi olmayanlar ne yapacak?

    Yani eğer sinema istese şimdiye kadar zaten geçerlerdi..

    Bir tek spormax kanalı eklendi diye mi bu fark ı ödememiz gerekiyor..

    Neden o zamjan eko-spor + 3 ytl falan yapmıyorlar bu işi..
    Türksattaki yayında bile 3-5 ytl fazla verip ailecek kanalları izlenebiliyordu..bence bu sömürmenin bir şeklidir..
  • REM1903 dostum,

    İlk mesajımda dediklerimi teyit eder nitelikte mesaj atmışsın

    selametle...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uzel71

    İyi günler REM1903

    Burada ben de yiğiti öldürdüm...
    Ama,hakkını verdim
    Adamlar o ekstra ücreti sadece Premier Lig için istemiyor
    Bu ekstra ücrete E! tv,Mmax 1-2,Show+,MGM,Mymax gibi kanalların yanı sıra 25 Ağustos'ta NBAtv taabi olacak...
    Ayrıca Spormaxde BBL maçları da yayınlanacak...
    Amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemekti eleştirilerimde...

    Selametle...


    Futbol içeriğine yapılan yatırımdan bahsediliyor tümüyle. Behsettiğiniz o extra ücrete neden premier ligi de dahil ediyorlar. O extra ücret ile zaten bu söyledikleriniz mevcut idi. Yeni elde edilen içerik neden ücrete bağlanıyor da halihazırda amacı bu olan bedeli ödenen pakete eklenmiyor? Yani Spor yada futbol içeriği için 68 ytl (yalnızca üyelik bedeli) ödeyeceksiniz. Sonra rağbet gören başka bir futbol içeriğine ekstra ödeyeceksiniz. Zira premier lig sinema endüstrisinin bir ürünü, o yüzden sinema kanalları ile pazarlanıyor. Film, dizi izlemek isteyen müşteriye sunuluyor. Onlar da zaten bunu bekliyorlardı dijitürkten. Ben de ayakta alkışlıyorum şu halde :)

    Bunu yapana yiğit değil, zorba denir. Yada elini ver ama sora kolunuda vermelisin.. yadaa; yiğit buralarda öleli çooook olmuş denir....

    Amaç üzüm yemek ise atılan her adımdan farklı bir ticari "paket" üretmemek gerek. Nerde kaldı hizmet, nerde kaldı kalite.
  • Bir siteden alıntıdır..Farkı görmeniz için

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Almanyanin Digital TV Platformu PREMIERE

    Bu platformda ayda 30 euro vererek film kanallarni ve bundesligayi seyredebiliyorsunuz.
    Ancak benim ilgimi ceken cok süper bir paket var. Full paketin icerigi:

    14 tane premiere spor kanali.(yani yanyana cakisan 14 maci yayinlayabiliyorlar.)
    Bu spor yayinlari sunlar.
    -Alman 1. ve 2. bundesliganin tüm maclari, (Tabiki full reklamsiz). Yayin kalitesini anlatmama gerek yok herhalde.
    -ispanya la liga, premiere league, italia serie a liglerinden, herbirinden haftada 3 ila 4 mac( yani bu liglerin büyüklerinin maclari) yani haftada 10, 12 yabanci lig maclari
    -sampiyonlar liginin gruplardan itibaren tüm maclari. Isin en hayret verici durumu ise, örnegin bir ligtv adam gibi spiker bulamazken,premiere türk takimlarinin maclarinda türk spiker opsiyonuda eklemis. (Kumandanin tusundan degistiriliyor.) Yani Adamlar paraya kiymislar türk spiker bile kadroya dahil etmisler.(dikkat cekeyim es zamanli yayinlanan star tvdeki spikerler degil,) Belki bu spikerler türkiyede baska kanallardada calisiyorladir. tam bilmiyorum. en azindan hic duymamistim önceden.
    - uefa kupasi ceyrek finalden itibaren tüm maclari.
    - formula 1 yarislari. reklamsiz
    -gecen seneye kadar nba maclari ( bu sene yayinlayip yayinlamayacaklari daha belli degil)
    -ve golf, tenis, diger motorsporlari gibi diger sporlar.

    4 tane premiere film kanali.
    - 4 kanaldada kaliteli yeni filmler.

    4 tane premiere dizi kanali

    Ve altaki kanallar
    Discovery Channel
    Discovery History
    Animal Planet
    RTL Crime
    13th Street
    Sci Fi
    MGM
    AXN
    TCM
    Animax
    NASN
    Eurosport
    Eurosport 2
    MTV music
    MTV Entertainment
    Music Choice Extra
    Classica
    Hit24
    Disney Channel
    Toon Disney
    Playhouse Disney
    Nick Premium
    Jetix
    Junior

    Ve bu full paketin aylik fiyati 44,90 euro yani asagi yukari 78,50 ytl.Ayrica almanyadaki bir kisinin alim gücüyle türkiyedeki bir kisinin alim gücünüde hesaba katin. Acaba Digitürkün en pahali paketinin icerigi ve fiyati ne kadar? Digital receiverde 1 euro. Herhangi bir giris ücretide yok. Simdi bu adamlar bu icerigi ve bu kaliteyi bu fiyata sunabiliyorda, Digitürk bu kadar pahali yayin yaptigi halde bir anadolu maclarina tekrardan yayinlayabilmek icin bile 5-6 kamera gönderemiyormu? Gercekten sömürülüyoruz. Yazik.


    Şimdi ben bir ligi izlemek için adamların verdiği parayı veriyorum..Hemde türkiyedeki ekonomi göz önüne alınarak..
  • Malesef DIGITURK'ün alternatifi olmadığından bu tür bir paket hayal ...

    Almanya örneği çok uç bir örnek olmuş

    Çünkü

    Almanyada bu tarzda pek çok servis sağlayıcı var ve bu rekabet demek.Her alanda satıcılar arasında rekabet olması tüketiciyi karlı kılar...
    Ayrıca ülkemizdeki vergi oranları Almanyadaki vergi oranlarıyla çok ama çok farklı...Örneğin internet ücreti bile aynı hızda buranın 1/3ü kadar.,

    Ha bu mazeretler DIGITURK'ü haklı kılar mı?

    Elbetteki hayır...

    Keşke benim ülkemde de böyle rekabetçi bir dijital yayın piyasası olsa da bütçeme en uygununu seçebilsem.
  • nba tv icin bu kadar reklama gerek yok , kablo tv denilen olay 7 ytl digiturk bağlatan kullanıcıların % 90 nda 2+ tv var evlerinde diğer televizyona 7 ytl lik kabloyu bağlatıp nba tv yi izleyebilirler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uzel71

    İyi günler REM1903

    Burada ben de yiğiti öldürdüm...
    Ama,hakkını verdim
    Adamlar o ekstra ücreti sadece Premier Lig için istemiyor
    Bu ekstra ücrete E! tv,Mmax 1-2,Show+,MGM,Mymax gibi kanalların yanı sıra 25 Ağustos'ta NBAtv taabi olacak...
    Ayrıca Spormaxde BBL maçları da yayınlanacak...
    Amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemekti eleştirilerimde...

    Selametle...


    Dsmart için olan görüşlerin burda neden yok ,bir 'alternatifi mi var 'lafının arkasına sığınmış destekliyorsun.Neyin hakkıymış buda teslim edecekmişisiz.KabloTV de NBA TV yi , fazladan 7-8 kanalı izliyorsun 7 ytl, bu herifler aynı haltı yanına uyduruk kanallar atıp ayda 80 ytl ye veriyor.Bu sana 'Alternatifi yok ne yapalım' denilebilecek kadar normal geliyorsa zaten bunları boşa yazmışım.Bu saçmalık yüzünden şikayetçi olan yakınlarımı ve bu forumda gördüklerimi yanyana dizsem burdan köye yol olur ama hala bu durumu görmezden gelen normal karşılayanlar var ...
  • Sayın HABANA

    D-Smart hiç bir şekilde DIGITURK'e alternatif olamıyor...
    Yazdıklarımı dikkatli okuyup yorum yapsan daha iyi olurdu
    Burada kavga etmiyoruz,sadece doğruyu eğriyi tartışıyoruz
    Üslubuna dikkat edersen iyi olur...

    selametle...
  • Ben Dsmart alternatifi demedim -tabii 'hiç bir şekilde' sözüne katılmıyorum- zira Lig Yayıncısı olup da alternatifi var diyebilecek kadar budala değilim.Ama bu eleştirilmemesi için bir bahanede değil.Size karşı kavga eder gibi bir üslubum yok yada en azından böyle bir amacım yok sadece sizin bu destekleme tavrınızı ,'Yiğidi öldür hakkını' ver yaklaşımınızı saçma buldum.

    Bence burda 'doğru' yok kocaman bir 'eğri' ve bunu anlamadığım bir şekilde destekleyen siz varsınız.


    Tekrar söylüyorum tartışma çıkarmak vesayre en son isteyeceğim şey gayet sakinim :) bu konular hakkında seneler önce sinirliydim ...

    Üslubumu yine kötü bulduysanız lütfen cevap yazmayınız ...
  • hala sinirlisin ,uzel71
    '' Yazdığınız cümlelerin,her bir satırını dikkatlice bıkmadan usanmadan okudum
    Hakikaten çok yerinde bir tesbit yapmışsınız...
    Adı eko-spor olarak anılan bir pakette sporun en üst noktasının yaşandığı ligin yayınlanmaması çok büyük bir yanlış. Ancak DIGITURK bunu ilk defa yapmıyor. ''
    demiş bunu diyen birine hala dijitürkü savunuyorsun demeniz yanlış ,dijitürke kızgınlığınızı uzelden çıkarıyorsunuz bence

    quote:

    Orjinalden alıntı: Habana
    bu konular hakkında seneler önce sinirliydim ...




    REM1903 bildiğim kadarıyla 3 büyük şehir dışındaki maçlara kameramanları TRT gönderiyordu dijitürkle -TRT nin arasındaki anlaşmaya göre ,abartırsam bırak 5-6 yı 1 kamera bile gönderemiyor dijitürk
  • sayın azmo

    demek istediklerimi bir tek siz anladınız,
    ben burada dt'yi felan savunmuyorum...
    aksine eksik yönlerini söylüyorum.
    yiğidi öldür hakkını ver sözüne takılan değerli arkadaşım,
    lütfen o sözü 16-17 liralık farkı sırf spormax için istiyorlar iletisi için söylediğime dikkat et...

    selametle...
  • Digiturkten bugun aradilar. Aynen aktariyorum;

    "Telif haklari sorunu nedeniyle digiturk Foxsport ile anlasmasini iptal etmek durumunda kalip kendisi bizzat yayin haklarini almis olup artik foxsport HD den yayin yapmayacaktir. Digiturk premier lig icin ciddi bir rakam odemis olup bunu ancak belli kosullar cercevesinde kullanicilarina sunabilmektedir. Ekosport ve sizin gibi aile paketi uyelerinin serzenislerini hakli bulmakla birlikte sizlerle yapilan uyelik sozlesmemizde 1 yil boyunca sabit fiyat garantisini saglayabilmemiz icin kanallarla ilgili her turlu degisiklik yapma hakkimiz bulunmaktadir. Bu cercevede bize mali acidan yuk getiren bir kanali yayin akisimizdan kaldirmak veya ilave uyelik karsiligi ilave kanallar getirmek digiturkun kanuni hakkidir."

    Kendi cevaplarimi ise 10 dk civarinda oldugu icin buraya yazamiyorum. Ama ozetle sunu ifade ettim ki, hukuki olarak (ki aksam eve gidince sozlesmeye bakacagim) hakkiniz olsa bile etik olarak bu davranisi kesinlikle kinadigimi, kendimi bir magdur olarak gordugumu ve en azindan bu gecis donemi icin spormax izleyebilecegimiz cok uygun kosullu bir uyelik sistemi gelistirilmesini rica ettim. Aksi takdirde spormax icin spor paketine bahsedilen fahis fiyatlari kesinlikle vermeyecegimi belirttim. Konuyu degerlendirip tekrar beni arayacaklarini belirttiler. Anlayacaginiz bankalarin yillik kart ucreti istemesi konusunda bizlere sozlesme ile dayattigi durumun bir benzerini digiturk sozlesme ile bize dayatmis durumda. Sozlesmeleri cogu zaman okumadan kabul ediyoruz ve sonrasinda magdur oldugumuzda yaptigimiz sozlesmeyi onumuze koyuyorlar. Simdilik aktarabileceklerim bu kadar.

    Not: Diger digiturk forumundan kopyalama yaptim, saat 15 civari yazilmistir. Yazinin devami asagidadir.



    Asagidaki yazimda belirttigim gibi digiturk yoneticisi tarafindan arandiktan 5 saat sonra eve varir varmaz digiturk sozlesmesini okudum. Ve asagida yazdiklarimi diger basliktan burayada kopyaladimki herkes bilgilensin ve somurulmesin istedim.

    Arkadaslar Digiturk hepimize goz gore gore yanlis bilgiler aktarmaya ve durumumuzu kabullenmeye ikna etmeye calisiyor. Bugune kadar fazla konusmamayi tercih ettim ama artik konusma zamani geldi. Beni arayan digiturk yoneticisi "Orkun bey" nin soyledigi yukarida bahsi gecen sozlesmeyi madde madde bent bent okudum. Ve digiturk sozlesmesinde kesinlikle kanal cikarilmasi diye birsey sozkonusu degildir. En azindan bizlerin bireysel olarak digiturkle yaptigimiz sozlesmede boyle bir kelime,cumle vs herhangi bir ibare bulunmamaktadir. Eve varir varmaz sozlesmeyi okudum ve digi m.hizmetlerini aradim. Bugune kadarki surecleri kisaca ozetledikten sonra Orkun beyin "ki aradigim kisinin yoneticisi Orkun beymis" bahsettigi ifadenin hangi maddede oldugunu sordum. Kem kum etti bilemiyorum dedi. Dedim sizin yoneticiniz bunu soyledi sizin her kanali cikarmaya hakkiniz varmis dedim. Ve ardindan, ben aylik 26 YTL yi 2 tane tam HD yayin yapan, 1 tanede gunde 3-4 tane film yayinlayan hd kanal icin mi odeyecegim dedim. Aldigim tarihte taahhudunuzde bulunan HD kanali veya kapandiysa su anki muadilini seyrettirmekle yukumlusunuz dedim. Ve 2 hafta once aradigimda telefona cikan yetkilinin merak etmeyin mevcut uyeliginizle yeni aciklanacak kanalda premier lig maclarini seyredeceksiniz dediginide hatirlatarak kayitlarinizda konusmalari bulabilirsiniz dedim. Keza Yoneticisi olan Orkun Bey'e de 2 hafta onceki bu diyalogu hatirlatmistim. Orkun bey ne dese begenirsiniz , 2 hafta once oyle demisse birsey yapamayiz ama spormax aciklandiktan sonra size boyle beyanatta bulunurlarsa size o zaman birseyler yapabiliriz. Iste bu cumleler Digiturk yoneticilerinin tum ciddiyetsizligini ortaya koyuyor. Yorumu size birakiyorum. Toplu olarak, sesimizi yasal sureclerde arama zamanimiz gelmistir diye dusunuyorum. Elimde digiturkun resmi sitesinden tarihleriyle (06.08.2008) print screen yapilmis premier lig maclarini foxsport HD den yayinlayacagini duyurdugu ciktilarida mevcuttur. Bunlarin hukuki kanit niteligini ilk once hukukculara danismak uygun olur bence. Kanimca hukuki olarak kazanilmis hakkin elimizden alinmis olmasi zaten suc teskil etmeye yeter diye dusunmekteyim. Hukukcu arkadaslar varsa ve goruslerini paylasirlarsa sevinirim.
  • sayın aalkin

    maalesef DIGITURK bu tür kanal ekleme çıkarma hakkını muhafaza edip saklı tutuyor...
    bu tür konularda başları ağrımasın diye de ülkenin en başarılı ticari hukuk avukatlarıyla çalışıyorlar.
    mücadelenizde şevkinizi kırmak istemem ama
    isteklerinize kavuşmanız söz konusu olmayacaktır
    yine de başarılar...
  • Premier ligi de seyretmeyiveririz olur biter arkadaşlar. Elleri mahkum bize. FA cup ve diğer kupa maçlarıyla idare ederiz. İspanya, almanya, fransa, italya ligleri açık kanallarda. İsterlerse 180 ytl istesinler. Biz almadıktan sonra ellerinde patlar verdikleri para.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.