Şimdi Ara

Dijital ajans ismi bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar abartısız 5 aydır dijital ajans ismi arıyorum fakat şöyle bir sorun var BULAMADIM
    google a yazdığımda neredeysa a ajans b ajans c ajans gibi aklınıza gelebilecek özellikle anlamlı bütün kelimelerde ki isimler alınmış yada zaten diğer şehirlerde açılmış ajanslar var istanbul dışı bir ajans olacak yereş bir ajans başınada şehir ismi felan koymak istemiyorum ne tavsiye edersiniz nasıl bulabilirim ne yapabilirim?



  • Dijit alajan's
  • Web Sitemiz : www.socialregard.com


     2012 yılından bugüne de Sosyal & Dijital Medyanın 7/24 dinleme, takip, analiz ve raporlanmasını yapıyoruz. Bu amaçla geliştirdiğimiz yazılımlarımız ile Dijital Yayılım Analizi, Dijital Reklam Eşdeğeri, Hedef Kitle Analizi,Dijital İtibar Yönetimi gibi inovatif yaklaşımlarımızla direk ihtiyaçları karşılayan çözümler üretiyoruz.


    Özellikle Instagram için yaptığımız seçtiğimiz hedef kitlenin (rakip, sektör, belirli konuları konuşan, sizi takip etmeyip rakipleri takip eden gibi kümeler seçilerek bu kitle belirlenebilir) en çok takip ettiği Haber Sitelerinin, Portalların, Markaların ve özellikle Infleuncerların belirlenmesi dünya üzerinde yapılan nadir çalışmalardan biridir. Bunu Facebook grupları ve sayfaları için de yapmak mümkündür.


    Donanımhaber üyelerine uygun fiyat desteği***


    www.socialregard.com





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.