Şimdi Ara

Digiturk yeni kutular mı dağıtıyor piyasaya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar 9 ocak pazartesi günü saat 17:45 civarında yalova digitürk bayiisinden arandığım söylendi ve bu cep telefonu numarası olarak görünüyordu digiturk kutularını değiştiriyormuş zorunluymuş bedavaya yeni IQ kutu vereceklermiş bende o anda işim olduğum için geciştirdim perşembe gününe randevu verdim sizleri bu konu hakkında digiturk bayiilerinden arayan oldu mu gündüz olunca müşteri hizmetlerini arayıp soracağım böyle birşey var mı diye 20 tl kurulum ücreti kutuya para alınmayacakmış



  • Beni aramadılar. Ayrıca zorunluysa ve bedavaysa siz talep etmediyseniz kurulum ücretini kabul etmeyin.
  • Kutu modeliniz ney ?
  • Kendi talep etmediğiniz bir şey için beş kuruş dahi vermeyin.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    DT 9103 HD kutuya sahibim 2015 temmuz ayında aldım digiturk'u fakat bu nedir çözemedim şimdi müşteri hizmetlerini arayacağım yalova bayiisini arayacağım gelişmeleri yazarım
  • shadowtr kullanıcısına yanıt
    acaba dolandırıcılar mı asıl konu bunu merak ediyorum para mühim değil 20 30 da cünkü bana ev adresi dahi sormadılar
  • saçmalığa bakar mısınız bayii beni arayıp yeni kutular geldi diyip de müşteri hizmetlerini arıyorum her ay kutu bedeli 28 tl imiş ben mevcut abone olduğum için lig tv kullandığım için internete bağlarsam eğer her ay kutu bedelini 15 tl'ye düşecekmiş ben buna her ay gereksiz para ödeyecekmişim + kurulum bedeli 20 tl verecekmşim oysaki bayii bana kutulardan para talep edilmediğini digiturk'un mevcut kutusunu değişiklik yaptığını söyledi tamamen sahtekarlık değilde nedir bu yazık çok yazık ah ülkem vah ülkem
  • canergiray77 C kullanıcısına yanıt
    Aynı kutu var beni aramadılar ev adresini sormazlar sistemde var online işlemlerden teknik servis bölümünden bakın numara eşleşiyormu.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    gelişmeleri yazdım bi üst yorumda oradan okuyabilirsiniz eğer böyle birşey olursa sakın kabul etmeyin
  • Hocam öncelikle gelişmelerden bizi haberdar ettiğiniz için teşekkürler. Beni dün akşam aradılar ve 3-4 ay önce ücret karşılığında taktırdığım yeni cihazın IQ özelliği olduğunu ama internete bağlanmadığınızı görüyorum dedi ve eğer dilerseniz herhangi bir servis ve kurulum ücreti ödemeden arkadaşları evinize gönderip modeminizden cihaza kadar kablo çekilip kullanabileceğimizi söyledi, bende ücretsiz dediği için kabul ettim.

    Hatta bu yazıyı şuan yazarken servis elemanları aradı evdeyseniz gelip kuracağız diye, bende annemin evde olduğunu söyledim ve kurmaya gittiler bakalım.
    Umarım bir ücret talebi vs çıkmaz karşımıza, gelişmelerden haberdar ederim sizleri de.

    Güncelleme; Evet tek başına bir servis elemanı gelip odalar arası yerden kabloyu bir yere çakmadan modem ile cihaza bağlamış, cihazdan da ayarlamış.. Her zaman takılı kalmasına gerek yok, izleyeceğiniz zaman kabloyu takarsınız demiş gitmiş herhangi bir imza, ücret vb talebi olmamış söyledikleri gibi fakat verdikleri hizmet tartışılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 11 Ocak 2017; 13:14:12 >
  • Benden kutudan para istediler 28 TL'miş ama bana 15 TL lig TV üyesi olduğum için 15 bunu her ay vereceksiniz DEDİ saçmalık bu siz her ay mi ödüyorsunuz para ? Benim kutu zaten internete giren bir kutu fakat modemle TV arası 13 metre falan kablo kalabalığı istemedim için yapmıyorum
  • Keşke bende aransam,bedavaya kayıtlı bir cihazım olsa
  • Şöyle bir şey olabilir. Digitürk yetkili servisleri güncellemiş diye biliyorum. Sizin bölgenizde yetkilendirilen servis ileride yapılacak herhangi bir memnuniyet değerlendirmesi sonucunda iyi bir not almak istiyorsa böyle bir hizmet vermiş olabilir. Arkadaşların dedikleri gibi yetkili servisler tarafından talebiniz dışında sunulan hiçbir hizmet için ücret ödemeyin.
  • Hocam cihazı kablo ile internete bağlamak inanılmaz gereksiz bir şey. Dün akşam kontrol ettim neler izleyebiliriz, neler var falan diye çok ciddiyim izleyecek hiç bir halt yok. Ne geçmişe dönük Tv yayınlarını açabiliyorsunuz, satılan film paketi adı altında verilen filmler aylar öncesinde herhangi bir yerden izlediğiniz şeyler.. Tek hoşuma giden şey youtube videolarını açması oldu fakat sırf bunun içinde o kabloyla falan uğraşmam.

    Bu ücretsiz internet kurulumunun bana tek avantajı evin içinde çekip bıraktıkları 15 mt kadar kablo oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.