Şimdi Ara

DIGITURK SAGEM 4K İÇİN HDM SPLİTTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dıgıturk HD cihazımda hdm splitter kullanıyordum yan odaya aynı anda goruntu verebılıyordum. Şimdi kutu degısıklıgı yaptım Sagem 4K dıgıturk kutusu aldım ama bu sefer elımdekı splıtter ıle 4K aktarım yapamıyorum. Int 4K splıtter aldım ancak 20 dk ızledıkten sonra yayın kopmaya basladı cıhazı kapatıp açtıgımda duzelıyordu. Sonra arastırdıgımda uygun splıtter almam gerektıgını soyledıler. Sagem 4K uydu hdcb 2.2 versıyonuymus alacagım splitterda bu sekılde olması gerekır dıye bılgı aldım.. Bu konu hakkında bılgısı olan var mı? onerecegınız 2160 p destekleyen splıtter hangılerı?



  • https://forum.donanimhaber.com/4k-hdmi-switcher-coklayicilar-ve-profesyonel-hdmi-edid-4k-splitter--137272859#137272859

    Ben forumdan bu arkadaştan aldım Ligawo 6518748 4K HDMI Splitter hakikaten çok kaliteli bir cihaz ayrıca hertürlü hdmi handshake sorunu için hdmi EDID özelliğine de sahip splitter bir bakın isterseniz işinize yarayabilir. Daha önce aliexpress ten 1-2 splitter aldım 3 aya kalmadan su koyuveriyor 1 kere kaliteli alıyorsun sonra kafa rahat ediyor:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.