Şimdi Ara

digitürk plus bE1 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • digitürk plus üyesiyim elimde dcr dt9101 model cihazları var ayda 7,90 tl kiralama ücretli olan.Cihaz açılırken ekranda bE1 yazıyor ve öyle donup kalıyor hiç bir şey açılmıyor.MH aradım daha ana menüde bE1 hatası alıyorsanız 4'ü tuşlayın diyor orada söylenenleri yapmaya çalıştım olmadı.Teknik servise bağlandığımda sorun sizden kaynaklanıyor teknik servisi arayın gelin baksınlar dediler.Madem sorun yalnızca benden kaynaklanıyor neden koca digitürk MH arandığında bE1 hatası alıyorsanız 4'ü tuşalayın diye menü koymuşlar Aslında korkum şu bu ay sondu digitürk iptal ediyordum, şimdi cihazı bozdunuz gibilerinden deyipte benden ücretini talep etmesinler.



  • Plus cihaz değil öncelikle o. :) cihazınızı hemen yarın servise kendi elinizle götürün para vermeden yaptırın. O hata kart hatası olabilir.
  • aynı be1 hatası benim başımda geldi, internette gezerken aşağıda alıntı yaptığım işlemi buldum. umarım işinize yarar.


    Alıntı:
    BE1 yazması durumunda aşağıdaki işlemler yapılmalıdır.

    Kutunun ön panelinde BE1 yazması kutunun arızalı olduğu anlamına gelmez.

    Kutu sinyale bağlanıp elektrik fişi takıldığında ön panelde dL yazdığı anda önce kutu üzerindeki standby tuşuna hemen ardından yukarı-aşağı ve tekrar standby tuşlarına basılarak kutunun yeniden yazılım yüklemesi sağlanarak kutu normal durumuna getirilebilir.

    Bu esnada kutu mutlaka sinyale bağlı olmalıdır. Bu işlem 15 dakika sürebilir. Yazılım yüklemesi esnasında kesinlikle elektrikler kesilmemeli veya kutunun fişi çekilmemelidir. Eğer yazılım yüklemeye başlamaz tekrar BE-1 gösterirse işlem tekrar edilmeli. Muhtemelen tuşlara basma ile ilgili zamanlama problemi olmuştur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.