Şimdi Ara

Digiturk eksik kanal bulma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,

    Merkezi sisteme bağlı Digiturk uydum var. İstisnasız her gün uyduyu ilk açtığımızda ya da 3-5 saat kapalı kaldıktan sonra açtığımızda kanalların birçoğu eksik oluyor. Tekrar kanal kurulumu yaptığımda da aynı şekilde kanalları eksik buluyor. Ancak fişi çıkarıp taktıktan sonra 3-5 arama sonunda tam olarak bulabiliyor. Burada şunu farkettim, kanal arama esnasında MDU1- MDU2-MDU-MDU4 arasında uygun olanı ararken MDU4'te kanal bulmaya başlarsa hepsini tam olarak buluyor ancak MDU1'de bulursa kanallar eksik kalıyor. Her gün bu sorun yaşamak çok can sıkıcı olmaya başladı. Servis daha önce gelmişti çatıda birşeyler yaptılar ancak bir zaman sonra bu sorun tekrar ortaya çıktı.

    Benzer sorular var forumda ama doğrudan benim problemimle ilgili yanıt bulamadım.

    Bu sorunun neden olduğuyla yada çözümüyle ilgili fikri olan var mı?







  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve bunaldım artık. Yok mudur bunun çözümü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar digitürk ün fişini çekmeyin. benimki 365 gün 24 saat takılıdır. çünkü digi bunu kendisi söyledi. sadece tatile giderken çekerim.

    sizin probleminiz budur.
  • blueice32 kullanıcısına yanıt
    Fiş çekilmesiyle ilgisi yok çünkü fişi çekmiyorum hep takılı. Cihazı açtığımda kanallar eksik olduğu zaman fişi çıkarıp takıyorum mecburen
  • Bende uzun süre buna benzer sorun yaşadım. Her kapattığımda yayınlar gidiyordu. Fişi çekip tekrar kurulum yapıyordum. Onda da sürekli sinyal seviyesinde azalma var uyarısı alıyordum. Apartmanda benden başka digitürk kullananda olmadığı için çok sıkıntı çektim . Teknik servisi ilk çağırdığımda lnb değişimi yaptılar sorun çözülür gibi oldu ama bir kaç gün içinde tekrar aynı sorunu yaşadım. Servis parasını ve lnb değişimini apartman aidatlarından ödettim merkezi sistem olduğu için. Sonra sorun tekrarlayınca teknik servisi tekrar çağırdım bu sefer kablolarda sorun olabileceği söylendi değişim için müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın digitürk kablo maliyetini karşılasın dediler. Bende üşendim yazın zaten turkcell tv+ da olduğu için yaz tatilinde bir şey yaptırmadım. Açıkçası taşınma ihtimali de vardı oda etkili oldu. Lig başlayınca mecburen tekrar servisi aradım. Müşteri hizmetlerine şikayet mesajı yazdım teknik servis parası istemeden servisi tekrar yönlendirdiler. Bu sefer tekrar lnb değişimi kablo değişimi ve kutu değişimi yaptılar sorun düzeldi. Senin durumunda da büyük ihtimal ya merkezi sistemde sorun var yada kutuda. Teknik servisi çağırman mantıklı olur.




  • brandnew kullanıcısına yanıt
    Evet büyük ihtimal merkezi sistemden kaynaklanıyor sorun. Daha önce servis geldi ama sorun şundandır diyemedi, lnb değişimi yaptılar. O ara düzelmişti, belli bir süre sonra tekrar başladı. Farklı kutu da denemişlerdi birşey farketmedi. Müşteri hizmetlerini aradım daha sonra, servis yönlendirelim dediler, tekrar para isteyeceklerdi gelmesini istemedim bende. Ama servis gelmeden çözülmeyecek gibi duruyor dediğin gibi.
    Teşekkürler yardımın için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.